Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

@nobody

Skullface to piz.da, przekonasz się o tym później. 

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 467,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano
  W dniu 15.09.2015 o 18:20, pawciokratos napisał(a):

Hela ja z kolei porwałem tylko 3 i zaliczyło mi to zadanie

Zaraz po ich porwaniu, czy na koniec misji? 

Opublikowano

fabularnie 1>2>3>GZ>TPP>PW>4 tak to widzę już teraz, ale pierwszy raz mam to w dupje dzięki genialnemu gameplayowi. 

akcja z

Pokaż ukrytą zawartość

rozyebała mnie mentalnie :pawel:

- rpg - nope

- rpg + Quiet - nope

- rpg + koń - nope

- wóz pancerny - choya im robił

- czołg - zaciął się pomiędzy workami z piaskiem a chałupą

całe szczęście stacjonarne działko przeciwlotnicze i trochę szczęścia z rpg załatwiło sprawę. sam nie wierzyłem że to już koniec. 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Lol, przecież oni z rpg padają aż miło. Wiem, bo sam ich nawalałem tylko z tego. :lapka: 

Opublikowano

Hela od razu po zabraniu kontenera zaliczyło.

Opublikowano

u mnie przeżywali nawet 3 strzały. nie mam na myśli tych z misji nr

Pokaż ukrytą zawartość

ale tych napakowanych. może po prostu miałeś lepszy rpg :czesc:

Opublikowano

No i ofc, że Ci opancerzeni nie padają od 1 strzału, musiałem w jednego wpakować 3-4.

No rpg mam poziom 3 albo 4 i zawsze w ekwipunku. Ostatnio misja gdzie mam full opancerzonych typów, wyciągam rpg, robię co trzeba, po 5 minutach koniec misji i ranga S. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  Cytat

- wóz pancerny - choya im robił

ja wskoczyłem do wozu i zabiłem wszystkich w jakieś 1-2 min, jedyny kłopot to żeby na chwile sie przestali teleportować i skakać na maske, ale dmg ładnie wchodził jak już trafiłem (z CKMu na wozie a nie z armaty)

Opublikowano

Zapytam się o misję 41, a mianowicie

Pokaż ukrytą zawartość

Bizon? 

Opublikowano

Jeśli dobrze się wyczai moment to można zbić czterech skullsów na raz używając czołgu. W jednym momencie mogą teleportować się obok siebie co od razu daje szanse na strzał mniej więcej pomiędzy nimi. Wtedy tracą tarcze i zostają unieruchomieni. Następny strzał daje 4 kille. Tak właśnie godzinę temu przeszedłem tę misje fultonując całe lotnisko i 3 typa z samymi rangami na A+/A++ i wpadła S'ka  :cool:  :czesc:

Opublikowano

Czy jakieś ulepszenie pozwala na wykrycie jakiego dokładnie ma skilla przeciwnik podczas skanowania przez binokulary?

Mam lvl 3 Int-Scope jednak widze tylko jakiej kategorii jest skill. Obok kategorii są znaki zapytania.

Opublikowano
  W dniu 15.09.2015 o 19:20, suteq napisał(a):

Zapytam się o misję 41, a mianowicie

Pokaż ukrytą zawartość

Bizon? 

Eee nie pomoge, ja drugie przejscie robie dopiero z nia, w pierwszym ja rozjechalem APC. Aktualnie 21 misja i generalnie ona sie nadaje na czopa do du py w porownaniu z psem wh haxorem.

Opublikowano

Pytanie o quiet

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

W chapterze 2 juz kazda misja bedzie tak zyebana jak ta

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Tego nie musisz robić, rób tylko te z żółtą kropką. :lapka:

Opublikowano

na opancerzonych skullsów polecam headshoty ze snajperki plus tą pigułe acceleramin. jeden strzał zabiera im 1/2 pancerza

a poza tym, tak jak bizon mówi, d-walker na maksa dopakowany robi z nich sieke, nawet na extreme

Opublikowano

Widze ze wszyscy pytaja o Misje 41 i Quiet wiec ja rowniez zapytam: 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 15.09.2015 o 19:51, hav3n napisał(a):

W chapterze 2 juz kazda misja bedzie tak zyebana jak ta

Pokaż ukrytą zawartość

Nie kazda

W dniu 16.09.2015 o 08:10, Redmitsu napisał(a):

Widze ze wszyscy pytaja o Misje 41 i Quiet wiec ja rowniez zapytam: 

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Od 2:30 nawet smiesznie sie robi xd

Opublikowano
  Cytat
Pokaż ukrytą zawartość

Nie trzeba :D ja tego wątku w ogole nie mialem z nią, a miałem czru ending

Opublikowano

No to beka lol, w takim razie mozna najpierw...

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

No nie, pamietajcie ze ja gralem na poczatku bez niej, dostajesz normalny ending z optimusem primem. A jak spelniasz warunki to potem pojawia sie misja z prawdziwym endingiem. 

True ending wymaga ukonczenia wszystkich glownych misji, żółtych side opsów i rozbudowy bazy chyba do max. 

Ending quiet to zrobienie side opsa nr 150 i to nie ma zwiazku z glównym wątkiem fabularnym.

Opublikowano

Czuje ze jak ta gre skoncze to i tak jej nie skoncze, eh ten geniusz Kojimy :(

Opublikowano

No jesli liczysz na fabule, ze wszystko ladnie wyjasni to zapomnij. Zwlaszcza w kontekscie wycietego endingu z youtube to juz koncowka to porazka.

Opublikowano

Ciekawy jaki jest ending jak z Quiet zrobimy to co ja zrobilem  :Coolface:

Opublikowano

Dodatkowe postacie nie maja zadnego wplywu na ending i true ending. One maja tylko wlasne cut scenki.