Gość suteq Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 @nobody Skullface to piz.da, przekonasz się o tym później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Hela ja z kolei porwałem tylko 3 i zaliczyło mi to zadanie Zaraz po ich porwaniu, czy na koniec misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) fabularnie 1>2>3>GZ>TPP>PW>4 tak to widzę już teraz, ale pierwszy raz mam to w dupje dzięki genialnemu gameplayowi. akcja z cyborgami skull unit wyskakującymi z ciężarówki rozyebała mnie mentalnie - rpg - nope - rpg + Quiet - nope - rpg + koń - nope - wóz pancerny - choya im robił - czołg - zaciął się pomiędzy workami z piaskiem a chałupą całe szczęście stacjonarne działko przeciwlotnicze i trochę szczęścia z rpg załatwiło sprawę. sam nie wierzyłem że to już koniec. Edytowane 15 września 2015 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Lol, przecież oni z rpg padają aż miło. Wiem, bo sam ich nawalałem tylko z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Hela od razu po zabraniu kontenera zaliczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 u mnie przeżywali nawet 3 strzały. nie mam na myśli tych z misji nr 6 z Honey Bee ale tych napakowanych. może po prostu miałeś lepszy rpg :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) No i ofc, że Ci opancerzeni nie padają od 1 strzału, musiałem w jednego wpakować 3-4. No rpg mam poziom 3 albo 4 i zawsze w ekwipunku. Ostatnio misja gdzie mam full opancerzonych typów, wyciągam rpg, robię co trzeba, po 5 minutach koniec misji i ranga S. Edytowane 15 września 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 - wóz pancerny - choya im robił ja wskoczyłem do wozu i zabiłem wszystkich w jakieś 1-2 min, jedyny kłopot to żeby na chwile sie przestali teleportować i skakać na maske, ale dmg ładnie wchodził jak już trafiłem (z CKMu na wozie a nie z armaty) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Zapytam się o misję 41, a mianowicie Wiem, że po tej misji Quiet może od nas odejść chyba, że ustawię emblemat(?) motyla. I tu pytanie, skąd taki emblemat wziąć? Czy muszę mieć przywiązanie na maxa? Jeśli by ze mną została to czy normalnie można grę skończyć bo gdzieś czytałem, że wtedy jest jakiś problem z tym. Bizon? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Jeśli dobrze się wyczai moment to można zbić czterech skullsów na raz używając czołgu. W jednym momencie mogą teleportować się obok siebie co od razu daje szanse na strzał mniej więcej pomiędzy nimi. Wtedy tracą tarcze i zostają unieruchomieni. Następny strzał daje 4 kille. Tak właśnie godzinę temu przeszedłem tę misje fultonując całe lotnisko i 3 typa z samymi rangami na A+/A++ i wpadła S'ka :czesc: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Czy jakieś ulepszenie pozwala na wykrycie jakiego dokładnie ma skilla przeciwnik podczas skanowania przez binokulary? Mam lvl 3 Int-Scope jednak widze tylko jakiej kategorii jest skill. Obok kategorii są znaki zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Zapytam się o misję 41, a mianowicie Wiem, że po tej misji Quiet może od nas odejść chyba, że ustawię emblemat(?) motyla. I tu pytanie, skąd taki emblemat wziąć? Czy muszę mieć przywiązanie na maxa? Jeśli by ze mną została to czy normalnie można grę skończyć bo gdzieś czytałem, że wtedy jest jakiś problem z tym. Bizon? Eee nie pomoge, ja drugie przejscie robie dopiero z nia, w pierwszym ja rozjechalem APC. Aktualnie 21 misja i generalnie ona sie nadaje na czopa do du py w porownaniu z psem wh haxorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Pytanie o quiet Jeżeli mam jej emblem, to nie zobaczę już True endingu? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 W chapterze 2 juz kazda misja bedzie tak zyebana jak ta gdzie zaczynami goli i wesoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Tego nie musisz robić, rób tylko te z żółtą kropką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 na opancerzonych skullsów polecam headshoty ze snajperki plus tą pigułe acceleramin. jeden strzał zabiera im 1/2 pancerza a poza tym, tak jak bizon mówi, d-walker na maksa dopakowany robi z nich sieke, nawet na extreme Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Widze ze wszyscy pytaja o Misje 41 i Quiet wiec ja rowniez zapytam: Przeszedłem ta misje i zadnej cut-scenki z nia nie bylo ani nic sie z nia nie wydarzylo a mam 100 bonda. Gdzies wyczytalem ze jezeli mamy 100 bonda to ona odejdzie? Ten motyw motyla mnie uchroni przed jej zniknieciem? Jezeli jej nie bede mial to nie bedzie Tru Endin'? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 W chapterze 2 juz kazda misja bedzie tak zyebana jak ta gdzie zaczynami goli i wesoli? Nie kazda Widze ze wszyscy pytaja o Misje 41 i Quiet wiec ja rowniez zapytam: Przeszedłem ta misje i zadnej cut-scenki z nia nie bylo ani nic sie z nia nie wydarzylo a mam 100 bonda. Gdzies wyczytalem ze jezeli mamy 100 bonda to ona odejdzie? Ten motyw motyla mnie uchroni przed jej zniknieciem? Jezeli jej nie bede mial to nie bedzie Tru Endin'? Zeby dostac True Ending trzeba sie pozegnac z Quiet na amen Od 2:30 nawet smiesznie sie robi xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Zeby dostac ..... trzeba sie pozegnac z ....na amen Nie trzeba ja tego wątku w ogole nie mialem z nią, a miałem czru ending Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 No to beka lol, w takim razie mozna najpierw... odblokowac true ending, a potem "zwykly" ending Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 No nie, pamietajcie ze ja gralem na poczatku bez niej, dostajesz normalny ending z optimusem primem. A jak spelniasz warunki to potem pojawia sie misja z prawdziwym endingiem. True ending wymaga ukonczenia wszystkich glownych misji, żółtych side opsów i rozbudowy bazy chyba do max. Ending quiet to zrobienie side opsa nr 150 i to nie ma zwiazku z glównym wątkiem fabularnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Czuje ze jak ta gre skoncze to i tak jej nie skoncze, eh ten geniusz Kojimy Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 No jesli liczysz na fabule, ze wszystko ladnie wyjasni to zapomnij. Zwlaszcza w kontekscie wycietego endingu z youtube to juz koncowka to porazka. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Ciekawy jaki jest ending jak z Quiet zrobimy to co ja zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Dodatkowe postacie nie maja zadnego wplywu na ending i true ending. One maja tylko wlasne cut scenki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi