nobody 3 504 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) Wymagający gameplay. Ty myślisz, że mamy rok 2000, że devi robią wymagające gry? Fun jest lepszy z reflexem, bo człowiek się nie wkur.wia jak coś się zyebie. ale co ty możesz o tym wiedzieć każulu z reflex mode? spróbuj wyłączyć oznaczanie celów i powiedzieć mi to w twarz zresztą choy z tym oznaczaniem. już pierwsze misje II aktu solidnie podbijają poziom względem pierwszego. edit: dzięki za tipy Edytowane 17 września 2015 przez nobody Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) Tylko się nie zes.raj koksie jednostrzałowcu. xDD Wyłączanie celów, wyłączanie reflex. Co następne? Brak broni? Może od razu telewizor wyłącz, to jest dopiero wyzwanie! Serio, przestań się kreować na jakiegoś mocarnego hardcorowca bo to strasznie żałośnie wygląda, zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdy gry są robione pod casuali. @Bansai Jakbyś pośpieszył się o 12h to byłbyś w TOP 50 najszybszych platyn w MGS na psntrophies. Edytowane 17 września 2015 przez suteq Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) oj jak piecze to nie moja wina że to co było normalne w poprzednich częściach teraz jest uznawane za wyraz hardkoru przez kasuli. poza tym sam zacząłeś z tym brakiem różnicy więc odbij ziomuś :czesc: Edytowane 17 września 2015 przez nobody Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 No bo niskie różnice to jak brak różnic. Niby skradanka, a tak naprawdę gra promuje styl rambo. Gdzie tu logika? Gdyby gra premiowała granie po cichu, całkowicie po cichu, bez reflexu, bez killi itp to spoko, ale jak nie promuje to nie widzę najmniejszego sensu aby się starać. Grałem po cichu, a raczej starałem się i dobrze mi to szło, aczkolwiek jak guwno uderzyło w wentylator to wyciągałem maszynówkę oraz rpg i rozpoczynałem jesień średniowiecza na biednych randomach. I co? I to, że miałem tam rangę S. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Nobody, suteq... luzujcie poslady. Dyskusję macie jak goście którzy podczas sexu zamykają oczy. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 granie na rambo, a co za tym idzie używanie ostrej amunicji znacząco utrudnia, a nawet pozbawia nas możliwości rekrutacji najlepszych najemników. w dalszej kolejności; wypełnieniu wszystkich sub misji, zdobycia większej liczby zapasów, ukrytych diamentów i lepszego poziomu heroizmu. jak najbardziej opłaca się więc pozostać cicho. @Listunio my tak okazujemy sobie silnie hetero seksaulne uczucia, więc wszystko gra Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Dokładnie. NIE MÓW NAM JAK MAMY ŻYĆ Zgodzę się co do rekrutacji najlepszych ludzi i poziomu heroizmu. Zapasy możemy zebrać zarówno grając po cichu jak i po rozróbie na rambo, diamenty to samo aczkolwiek przy diamentach jest to troszkę trudniejsze bo najemnik może nam wyjawić kryjówkę. No, ale Ty w sumie powinieneś sam znajdywać, w końcu jesteś koksem nie? A sub misji(chodzi Ci pewnie o cele w każdej misji ta?) i tak nie zrobisz za pierwszym razem wszystkich bo zwyczajnie w świecie nie wiesz co trzeba zrobić. Czasem trzeba zrobić takie idiotyczne rzeczy jak wysłać do bazy jakieś zwierzę dostępne tylko w tym rejonie. xD Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Mam pytania dotyczące kaset. 1) dostanę wszystkie istotne kasety za przejście głównego wątku? 2) czy dostajemy je za side opsy? Jeżeli tak, to zdarzają się jakieś istotne fabularnie? 3) czy są kasety, których trzeba szukać tak jak to było w Ground Zeroes, czy normalnie wszystkie dostaniemy za samo przejście misji? 2) fabularne są tylko te z żółtą kropką, za zwykłe side opsy raczej ich nie ma, większość z nich jest mega powtarzalna więc polecam je zlewać 3) dostajemy po każdej misji, kasety do znalezienia to tylko muzyka @suteq po porwaniu większości najlepszych ludzi, też bawiłem się w rambo, bo wyebane miałem w n-ty restart po wykryciu 1 Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 To jeszcze jedno pytanie, czy ten nowy patch leci z serwerów konami? W 20 minut poszło mi... 5%. To się nagrałem dzisiaj Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Przechodze gre drugi raz, bez reflexa i on do niczego nie jest potrzebny, wallhack dog robi wszystko za nas, nawet ni ma sensu uzywac lornetki bo i tak zabieram kazdego do bazy. I tak jak pisalem wczesniej, nowi ludzie z lepsza ranga zastepuja slabszych z automatu, nic sie nie miesza i nic nie trzeba robic. Tak wiec masorz jak zwykle blefuje. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Ja miałem tak, że jak parę razy zrobiłem tego auto sorta to mi wylewelował jakiś segment. Może to w takim razie wstawia ponownie ludzi z briga/medical bay? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Nie, pisalem w innym temacie, jak masz kilku gosci co mają dajmy na to 2x A+ dla Medical i RnD, wszystkich masz wlozonych do RnD, to jak zrobisz sortowanie to gra Ci ich da wszystkich do Medical przykłądowo i Ci w RnD spadnie level. Nie wiem czym się kieruje gra przy sortowaniu, czy jakos alfabetycznie, że Medical jest przed RnD, ale auto sortowanie generalnie mocno pier doli ustawienia. Najprosciej i nabezpieczniej i najbardziej korzystniej, jest nalapac duzo gosci od poczatku gry, dac wszystkich do RnD, nawet jak maja gowniane staty. Porobic sobie wymagane bronie i lapac dalej ludzi, ktorzy uzupelniania pozostale departamenty. Po jakims czasie mozna masowo wybrac z innych dzialow tylko tych z najwyzsza ranga do RnD, cala reszte przeniesc do waiting room, i wtedy auto sortowac tylko tymi z waiting room, i potem juz tylko fultonowac i niech sie sami podmieniaja. Wszystko zalezy od tego, na czym ci najbardziej zalezy jesli chodzi o rozwoj bazy. generalnie najbardziej przydatne jest RnD, na chwile mozna sobie tez podbic Medical aby miec usypiajaca snajperke, jak ja zrobisz to znowu napchac do RnD. kazdy ma jakis tam swoj sposob. Przy drugim przejsciu juz calkowicie olalem RnD, podstawowy karabinek daje rade, a do usypiania nie potrzebuje nawet snajperki, bo zwykly pistol wystarcza. 1 Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 (edytowane) Jestem pod wrażeniem snajperki o kalibrze 12.5 albo 12.7 nie pamiętam dokładnie. Ja p#$^@#^ jaką to ma moc. Strzał w wieże strażnicą na posterunku po prostu ją wysadza Jak do tego dorobię tłumik to strach się bać co będzie się działo. Edytowane 18 września 2015 przez Evildante Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 zrobiłem wczoraj FOBa- okazuje sie że można zrobić bez posiadania plusa, jednak nie mozna go aktywnie osobiście bronić ani atakować innych, trzeba sie zdać na ochrone mojego teamu do ochrony chociaz i tak niedługo kupuje plusa bo MGO sie zbliża Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Jak nie można go bronić ? Jak ktoś atakuje to dostajesz info i możesz się tam teleportować i pomóc żołnierzykom, opisywałem zresztą tu sytuacje jak właściciel FOBa którego plądrowałem się dołaczył i mnie jednohitował jakąś mocną snajperą. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 ty grasz na pc prawda? ja na ps4 i nie mam wykupionego PS+ który jest potrzbny do grania online, gdy wchodze w menu FOB i chce coś porobić to mi mówi "kupuj plusa biedaku bo wiele tu nie podziałasz" no chyba że jakimś cudem mimo takich komunikatów i tak będe sie mógł teleportować w razie nagłej potrzby gdy ktoś zaatakuje, ale wątpie Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 miałeś mnie dodać do ingorowanych przeciez no to jak nie masz opcji online to nie mozesz grać fobów, logiczne Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 CO TO KUR.WA JEST!? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 nie, to jest jeden koń z dwoma głowami i dwoma ciałami xD miałeś mnie dodać do ingorowanych przeciez no to jak nie masz opcji online to nie mozesz grać fobów, logiczne dodałem i fajnie jest, ale jak widze że mi odpisujesz to otwieram ukrycie. dla mnie też to logiczne jest, tylko ty wcześniej chyba nie doczytałeś że nie mam plusa i zacząłes mi wmawiać że moge bronić baze Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 to lepiej wykup bo dobra zabawa jest z fobami Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Ech błogosławieństwo opcji ignorowania A konie to nic innego jak skok na kasę Już widzę te skórki do kupienia w MGO żeby móc błyszczeć w multi. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Już widzę jak master race kupuje skiny do konia. CS:GO to co innego! Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Czy tylko mnie dziwi w tej grze, ze biegajac po mokradlach w Afryce nie mozna trafic na zadnego aligatora, czy weza na drzewie? Przecie podwodna fauna i flora z Wieslawa Trzeciego pochlania te pustkowia w MGSie bez popity. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 To kolega musiałby sobie MGS3 odświeżyć, aligatorów i węży tam pod dostatkiem. Nawet można takiego zeżreć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi