QTF 8 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Ludzie, może będziecie wiedzieli o co kaman z tym ŚWISZCZĄCYM, CHRAPIĄCYM, WSDYCHAJĄCYM głosem podczas misji? Do &*^%#@!!! Co to jest? Okropnie mnie to wkur.wia... Masz z sobą Quiet? Tak, tak, mam Quiet zazwyczaj OCB? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 no quiet jak juz zajmie stanowisko na jakiejs gorce i ma kogos na celowniku to sobie nuci melodyjke Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 No to weź na nią zoom zrób i posluchaj jakie odgłosy wydaje. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 bluber widzialem na psn, ze wpadlo ci trofeum za quiet wiec jednak samiec alfa sie w tobie odezwal i chcesz patrzec na jej cycki Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 wyskakuje przeciez w psn przy grze w "co nowego", juz nie schlebiaj sobie i lepiej napisz od ktorej misji fabula i wydarzenia przyspieszaja o czym pisales ragusowi w cw Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 (edytowane) ok 25 misji do 31 (do ktorej obecnie doszedłem) było dosyć gęsto i konkretnie (a napewno bardziej konkrenie fabuła szła niż misje typu "uwolnij randomowego naukowca") a te odgłosy "sapania" to własnie quiet która nuci melodyjki przez radio i brzmią troche dziwnie, możesz przez lornetke posłuchać tego nucenia i brzmi lepiej Edytowane 24 września 2015 przez Yano Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 A tam nucenie, CYCKI !!!! Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Quiet nuci melodyjke ze swojego theme, ale jej wykonanie jest tak nedzne i sfalszowane, ze nic dziwnego, iz ktos to uznal za chrapanie, swiszczenie i wzdychanie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Quiet nuci melodyjke ze swojego theme, ale jej wykonanie jest tak nedzne i sfalszowane, ze nic dziwnego, iz ktos to uznal za chrapanie, swiszczenie i wzdychanie. nom xD porównaj sobie to z tym co slyszysz i wtedy masz odpowiedz na zagadkę xdd Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Najblizej co mi sie kojarzy z tym mruczeniem, to jakby kłajet grała melodię na zdźble trawy w palcach. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Ja jak to pierwszy raz usłyszałem to myślałem, że ci żołnierze w obozach sobie nucą 'allahu akbar' pod nosem xdddd Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Jak mozna w ogole nucic allah akbar lol Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 nie no, ej, przez radio wszystkich głosy mamy zdeformowane "trzeszczeniem" co w przypadku nucenia rzeczywiście daje bardzo marny efekt. jak sie jej posłucha na żywo przez lornetke albo stojąc obok to nuci w miare spoko Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Jak mozna w ogole nucic allah akbar lol Nie wiem. Spytaj się żołnierzy w mgs v Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 AI to jest jeden wielki skrypt - rozwalisz generator, loading script. Strzelisz w powietrze, loading script, snajpniesz kogos z 500 metrow, loadin script. rzucisz granat, loading script, zniszczysz radar, loading script. To samo jak cie zobacza, uciekniesz za kamien i czolgniesz sie 5 metrow dalej i juz masz totalny luz bo oni maja skrypt aby isc za kamien, potrzymac 5 minut na alarmie i tyle. Zapomnij ze przyjedzie jakis oddzial 10 zolnierzy, zapomnij ze przyjedzie apc/czolg/heli. Jest zaprogramowanych na sztywno kilkanascie scenariuszy wroga, ktore sa wgrywane po kolei w zaleznosci od tego co zrobisz to jest to "AI", ktore jest tak samo oskryptowane jak w call of duty. jeszcze dlugo czasu uplynnie, zanim AI/skrypty beda na tyle rozbudowane aby wrogowie mieli jakas wieksza autonomie w doborze swoich zachowan. generalnie biegna w lini prostej do celu, mozna zapomniec o jakichs grubszych tatykach flankowania przez przeciwnikow, maja prosty cover system i nic wiecej. pozdro jeśli ktoś myśli, że kiedykolwiek w gierkach będzie inaczej 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Ludzie, może będziecie wiedzieli o co kaman z tym ŚWISZCZĄCYM, CHRAPIĄCYM, WSDYCHAJĄCYM głosem podczas misji? Do &*^%#@!!! Co to jest? Okropnie mnie to wkur.wia... Masz z sobą Quiet? Tak, tak, mam Quiet zazwyczaj OCB? Facepalm. Quiet nuci Quiet Theme podczas misji. Czasami też miauczy przez intercom. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) Oto zdjecie live budynku Konami gdy to pisze wlasnie sie pali... Kojima to ty sie tak w(pipi)...? O_o Mam nadzieje ze nikt nie ucierpi i sie caly wierzowiec zchajcuje Edytowane 25 września 2015 przez zettastrongerleo 2 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 We are Diamond Dogs właśnie skończyłem grę i dalej podtrzymuje, świetny mgs, kojima trochę zakręcił na koniec ale podobało mi się zakończenie, zarówno gry jak i pobocznych elementów. Brawo, lecę grać dalej, na liczniku 60h Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Ja niestety odkryłem głowny twist (chyba) już teraz przypadkiem. Mianowicie ogarnałem, że (uwaga cięzki spoiler) Nie gramy prawdziwym Big Bossem tylko fantomem jego Venom Snake'iem, ale dlaczego on ma twarz te którą tworzymy na początku to nie rozumiem jeszcze - podczas latania helikopterem w odbiciu widać tą twarz, którą tworzylismy na początku - po nacisnieciu zoomu Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Zdobedziesz misje nr 46 to sie dowiesz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Spoko za miesiąc może skończe bo jestem po 22 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 To i tak szybciej niz janusz, ktory szuka ukrytych komnat na pustyni jak w giana sisters. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Ja mam 136 godzin i jestem dopiero po 26 No ale dużo się bawię tą grą a Motherbase prawie na full. Nie wiem co to za narzekanie na zbyt dużą ilość side opsów skoro pewnie z 1/3 z nich robi się góra 10 minut. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Wielu ludzi narzeka na side opsy, ale tak naprawdę największy problem z nimi to dotarcie do nich i wylot na następny. Lot helikopterem zajmuje za dużo czas i wkurza. Mnie nie aż tak bardzo, ale fakt rozumiem o co chodzi. Przydałoby się jakieś fast travel po mapie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi