MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Teraz juz wiem, o co wam chodziło z tym smaczkiem w chopperze... na początku myślałem o zdjęciach, potem, ze może o seksowna panią cichaj, eksponującą swoje ciało, co chwile? ... a to chodziło o odbicie naszego avatara, nocą w szybie śmigłowca z prawej mańki. no ładnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 O k,urwa, 35h gry a ja dopiero odkryłem, że każdy wylot coś kosztuje. I to nie tylko hajs, a jeszcze jakieś kwiatki i kamyki za zabranie snajperki czy granatów O____o WTF Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Oto zdjecie live budynku Konami gdy to pisze wlasnie sie pali... Kojima to ty sie tak w(pipi)...? O_o Mam nadzieje ze nikt nie ucierpi i sie caly wierzowiec zchajcuje Przepowiednia sie spelnila: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) O k,urwa, 35h gry a ja dopiero odkryłem, że każdy wylot coś kosztuje. I to nie tylko hajs, a jeszcze jakieś kwiatki i kamyki za zabranie snajperki czy granatów O____o WTF Czemu wtf? Masz przy tworzeniu broni napisane ile gmp będzie potrzebne przy wylocie na misje, potem dochodzą pojazdy, ziomki to wszystko kosztuje a po coś to pier.doły zbierasz co nie? Edytowane 26 Września 2015 przez _Be_ usuwam zeby rejwenowi nic nie peklo ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Przecież nie musisz ich robić. ;_; Chyba, że chodzi Ci o sam fakt ich wsadzania to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Bluber no do gurwy nędzy nie spojleruj Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No właśnie teraz będę na misje biegać tylko z pistoletem, karabinem i C4, bo będzie mi żal wydawać na coś innego materiały ;/. Śmierdzi mi to jakmiś grami f2p, nosz (pipi) żeby nie można było spokojnie zabawek na misję wziąć (na które i tak wcześniej kwiatki zbierałem lol). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 ale cie to zabolało. no jest tak, napakowanie do inventory 20 gadżetów i wszystkich broni najwyższej rangi wyjdzie cie drogo i dlatego nie ma sensu tego robić, ja biore na misje ulepszone usypiacze - pistolet i snajpe, karabin na gumowce, i prawie nic więcej. czasem c4. ogolnie jestem w okolicy misji 32 i zwykle moj wyjazd na misje kosztuje 20-25k kasy i z 20 kwiatków, i 300 surowców Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Całą gre nie oszczędzałem i brałem co chciałem a kwiatków i gmp i tak mam ciągle full więc nie wiem o co te płacze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 O f2p wspomniał Angry Joe w recenzji że wyglądało to jakby wycieli albo co heh czyli dobrze kombinujesz raven. Jezu jaka ta gra by była dobra gdy Konami nie było ch.ujowe Te wszystkie fetch questowe misję wrzuciliby w side ops i byłoby cacy a nie ;/// Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Mi nie chodzi o to, czy faktycznie czegoś brakuje czy nie. Bo gram już prawie 40h, na każdą misję latałem ze wszystkim co mi się podobało i za bardzo nie zauważyłem. Chodzi o to, jak to się odczuwa, mi to robi różnicę i siedzi z tyłu głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) 28 misji zrobionych, zaczyna być nudnawo, od 30h takie same misje więc przechodzi się je z palcem w nosie, a scenariusz można opisać w 10 zdaniach. No to jeszcze tylko drugie tyle hehe. Edytowane 27 Września 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 raven - branie na misje wszsystkiego niezbyt sie jednak opłaca dlatego ja ide w miare oszczędnie, pamiętaj że jeśli na misji okaże sie że potrzbujesz jakaiejś nowej zabawki któej nie wziąłeś z powodu oszczędności to możesz zamówić jej zrzut ragus - zrob jeszcze kilka misji, zaraz bedzie fajnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 ragus zostało Ci z 10 misji fabularnych także już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 A to więcej tego nie ma? 46 misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Przecież tyle razy było pisane, że po 31 misji 19 misji to tak połowa to zwykłe powtórki, które można olać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Wiedziałem że powtórki, ale nie wiedziałem że wliczają się do liczy misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No właśnie się wliczają ale zaraz tak jak mówi yano robi się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Zaraz Was zacznę bić za te spojlery :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jakie spoilery xd i tak wszystko na trailerach widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 to że "bedą fajne misje" to naprawde ciężko nazwać spoilerem, bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Nic nie widziałem na trailerach, oglądałem tylko ten z "Nuclear". A nie chodzi o "fajne" misje, chodzi o to, że są powtórki. Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa, ale domyślam się. A tak koorwa nie powinno być taknieok? Sami byliście zaskoczeni to dajcie innym też to przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Zaskoczeni? Bardziej zażenowani takim pomysłem. Poza tym jak ty rzucałeś spoilerami w temacie gta v gdy nikt jeszcze gry nie miał to było fajnie, a teraz o to, że są niepotrzebne powtórki misji bijesz pianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Uwaga, spoiler: MGS5 to skradanka, ale można też wybuchy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Porównywanie MGSV a GTAV pod wzgledem fabuły xDDDD suteq, nie idź tą drogą Serio mam się rozpisywać jak MGS twistami stoi i przez piętnaście części masz losy tych samych bohaterów, gdzie każdy szczegół ma znaczenie a GTA V to bardziej satyra niż fajne opowiadanie, gdzie bawią Cię nawiązania i wyśmiewanie rzeczywistości? Gdzie misje są po to, żeby bawić coraz to głupszymi pomysłami, a nie żeby wypełniać przestrzeń między cut-scenkami? Że MGS do piątej części bardziej się oglądało niż ogrywało, a w GTA odwrotnie? Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi