Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz juz wiem, o co wam chodziło z tym smaczkiem w chopperze...

na początku myślałem o zdjęciach, potem, ze może o seksowna panią cichaj, eksponującą swoje ciało, co chwile?

... a to chodziło o odbicie naszego avatara, nocą w szybie śmigłowca z prawej mańki. no ładnie..

O k,urwa, 35h gry a ja dopiero odkryłem, że każdy wylot coś kosztuje. I to nie tylko hajs, a jeszcze jakieś kwiatki i kamyki za zabranie snajperki czy granatów O____o

WTF

Czemu wtf? Masz przy tworzeniu broni napisane ile gmp będzie potrzebne przy wylocie na misje, potem dochodzą pojazdy, ziomki to wszystko kosztuje a po coś to pier.doły zbierasz co nie?

Edytowane przez _Be_
usuwam zeby rejwenowi nic nie peklo ;*

No właśnie teraz będę na misje biegać tylko z pistoletem, karabinem i C4, bo będzie mi żal wydawać na coś innego materiały ;/. Śmierdzi mi to jakmiś grami f2p, nosz (pipi) żeby nie można było spokojnie zabawek na misję wziąć (na które i tak wcześniej kwiatki zbierałem lol).

ale cie to zabolało.

no jest tak, napakowanie do inventory 20 gadżetów i wszystkich broni najwyższej rangi wyjdzie cie drogo  i dlatego nie ma sensu tego robić, ja biore na misje ulepszone usypiacze - pistolet i snajpe, karabin na gumowce, i prawie nic więcej. czasem c4.

ogolnie jestem w okolicy misji 32 i zwykle moj wyjazd na misje kosztuje 20-25k kasy i z 20 kwiatków, i 300 surowców

O f2p wspomniał Angry Joe w recenzji że wyglądało to jakby wycieli albo co heh czyli dobrze kombinujesz raven. Jezu jaka ta gra by była dobra gdy Konami nie było ch.ujowe :fsg:

Te wszystkie fetch questowe misję wrzuciliby w side ops i byłoby cacy a nie ;///

Mi nie chodzi o to, czy faktycznie czegoś brakuje czy nie. Bo gram już prawie 40h, na każdą misję latałem ze wszystkim co mi się podobało i za bardzo nie zauważyłem. Chodzi o to, jak to się odczuwa, mi to robi różnicę i siedzi z tyłu głowy.

28 misji zrobionych, zaczyna być nudnawo, od 30h takie same misje więc przechodzi się je z palcem w nosie, a scenariusz można opisać w 10 zdaniach.

No to jeszcze tylko drugie tyle hehe.

Edytowane przez ragus

raven - branie na misje wszsystkiego niezbyt sie jednak opłaca dlatego ja ide w miare oszczędnie, pamiętaj że jeśli na misji okaże sie że potrzbujesz jakaiejś nowej zabawki któej nie wziąłeś z powodu oszczędności to możesz zamówić jej zrzut

ragus - zrob jeszcze kilka misji, zaraz bedzie fajnie;)

Nic nie widziałem na trailerach, oglądałem tylko ten z "Nuclear". A nie chodzi o "fajne" misje, chodzi o to, że są powtórki. Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa, ale domyślam się. A tak koorwa nie powinno być taknieok? Sami byliście zaskoczeni to dajcie innym też to przeżyć.

Porównywanie MGSV a GTAV pod wzgledem fabuły xDDDD

suteq, nie idź tą drogą

Serio mam się rozpisywać jak MGS twistami stoi i przez piętnaście części masz losy tych samych bohaterów, gdzie każdy szczegół ma znaczenie a GTA V to bardziej satyra niż fajne opowiadanie, gdzie bawią Cię nawiązania i wyśmiewanie rzeczywistości? Gdzie misje są po to, żeby bawić coraz to głupszymi pomysłami, a nie żeby wypełniać przestrzeń między cut-scenkami? Że MGS do piątej części bardziej się oglądało niż ogrywało, a w GTA odwrotnie? Serio?