Kyokushinman 38 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Jakby ktoś chciałby poczytać moją opinie na temat giery jako mega fana serii to wklejam Wam linka. Ponieważ cześć tekstu musiałbym tutaj zmieniać. http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12786.2720 Wrażenia są na stronie 69, Jest to ocena MGS V TPP + GZ w wersji PS4 oraz Xbox 360. Polecam. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 ważne i dobre info podobno pojawił sie dziś patch 1.06 do singla. nie znam pełnej listy zmian ale jedną ważną znam - coś fajnego z quiet detale w spoilerze podobno (napewno) patch pozwala odzyskać quiet po tym jak odeszła na końcu gry! żeby to zrobić trzeba kilka (nie wiadomo ile 7-10) razy powtórzyć misje 11 - tą gdzie z nią walczymy pierwszy raz. i po tych kilku powtórzeniach misji napis [REPLAY] obok nazwy misji zmieni się na [REUNION] i po jeszcze jednym wykonaniu misji quiet znowu jest z nami mając swoj wcześniej zrobiony sprzęt itp Dali by lepiej jakieś nowe pukawki z 7 albo i nawet 8 poziomu... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Jak odblokować 45 i 46 misje główne i 150 side opsa? Mam wszystko co na zółto wykonane i odsłuchane, robię ciągle side-opsy i nic fabularnie się nie rusza do przodu, a już mam ogromną ochotę skończyć singla. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) rób sideopsy ale co jakiś czas wracaj do heli, ja zrobiłem ze 2-3 sideopsy > heli > 2-3 opsy > heli i sie pojawiło być może jeśli miałeś bardzo mało opsów zrobionych do tej pory to bedziesz musiał troche więcej upewniej sie że żółte kasety przesłuchane Edytowane 10 listopada 2015 przez Yano 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Tryb online nie jest dostępny od początku?? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) zależy co rozumiesz przez tryb online - jeśli FOBy , czyli dodatkowe bazy to one ujawniają sie w okolicy 20 misji o ile pamiętam, jeśli masz na myśli MGO czyli kompletnie odrębny tryb walk online to powinien być w głownym menu, bo od miesiąca jest aktywny (tam gdzie wybierasz "continue" albo właśnie "go to metal gear online") Edytowane 10 listopada 2015 przez Yano Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) Nie mam właśnie tej opcji ""go to metal gear online". Odpaliłem dzisiaj pierwszy raz i chciałem zobaczyć MGO w ruchu. Domyślam się czym to może być spowodowane także nie ma pytania. MGO pojawiło się po przejściu prologu. Edytowane 11 listopada 2015 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 MGO jeżeli się nie mylę to jeszcze z PSS trzeba pobrać za darmo. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 ważne i dobre info podobno pojawił sie dziś patch 1.06 do singla. nie znam pełnej listy zmian ale jedną ważną znam - coś fajnego z quiet detale w spoilerze podobno (napewno) patch pozwala odzyskać quiet po tym jak odeszła na końcu gry! żeby to zrobić trzeba kilka (nie wiadomo ile 7-10) razy powtórzyć misje 11 - tą gdzie z nią walczymy pierwszy raz. i po tych kilku powtórzeniach misji napis [REPLAY] obok nazwy misji zmieni się na [REUNION] i po jeszcze jednym wykonaniu misji quiet znowu jest z nami mając swoj wcześniej zrobiony sprzęt itp Dali by lepiej jakieś nowe pukawki z 7 albo i nawet 8 poziomu... Mieli zdaje się dać usypiacza na 8. Gdzieś, coś takiego wyczytałem. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Moi drodzy. Przeczytałem cały wątek o MB, FOB itp. Tutaj jednak nie będę czytał niemal 300 stron. Mam pytanie odnośnie psiaka: Czy jak jestem na misji 23 to czy mogę go gdzieś znaleźć jeśli nie znalazłem go do tej pory ze zwykłej niewiedzy?? Chętnie bym pograł z pieskiem, bo na razie gram z Quiet (niezła z niej suczka swoją drogą ) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 zmien sobie sygnature lepiej Jeśli chodzi o MGS V to jadę tylko na ręcznym! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 (edytowane) Moi drodzy. Przeczytałem cały wątek o MB, FOB itp. Tutaj jednak nie będę czytał niemal 300 stron. Mam pytanie odnośnie psiaka: Czy jak jestem na misji 23 to czy mogę go gdzieś znaleźć jeśli nie znalazłem go do tej pory ze zwykłej niewiedzy?? Chętnie bym pograł z pieskiem, bo na razie gram z Quiet (niezła z niej suczka swoją drogą ) spróbuj powtórzyć pierwszą (może drugą) misje w afganistanie i z noktowizorem sie rozejrzeć za małym pieseczkiem w okolicy w której heli cie wystadził, nie zawsze go widać odrazu bo jest mały, szczeka Edytowane 12 listopada 2015 przez Yano Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Jak najszybciej podlevelować poszczególne działy w Mother Base? Pewnie należy fultonować żołnierzy o wysokich zdolnościach, ale chodzi mi o konkretny sposób, np. w jakieś misji ich fultonować? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Wraz ze wzrostem Twojego heroizmu będą się pojawiać na misjach i side opsach coraz zdolniejsi żołnierze. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 przyda się rozbudowa base devolpment platform, dobrzy najemnicy odpowiedzialni za te statsy, oraz robienie FOBów Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Tę platformę mam chyba na maksa, a do tych FOB-ów pewnie trzeba mieć wykupionego Plusa? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Jeszcze takie pytanie - to trofeum "Hero" (emblemat), to chodzi o skumulowanie punktów heroizmu w całości za misje, czy trzeba wykręcić jakiś ekstra wynik w jednej misji? Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Jeszcze takie pytanie - to trofeum "Hero" (emblemat), to chodzi o skumulowanie punktów heroizmu w całości za misje, czy trzeba wykręcić jakiś ekstra wynik w jednej misji? Chodzi o skumulowanie. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Dzięki! Jeszcze jedno pytanie, bo nie odszukałem konkretnej odpowiedzi: Chodzi o epidemie: Język Kikongo obczaiłem. Wcześniej zacząłem do kwarantanny wrzucać WSZYSTKICH, którzy tym językiem się posługują. Przewertowałem cały swój staff...i dupa. Cały czas mi umierali. Nowych zfultonowanych z kikongo też wrzucałem i nic. Zagarnałem szamana Code Talkera z fiolką antidotum...była cut scenka w samolocie...'to be continued' i dalej mi padają jak muchy. Coś jeszcze konkretnego trzeba zrobić? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Chodzi o epidemie: i tak będą umierać ale znacznie mniej, w dodatku raczej ci co już i tak są w kwarantannie, tego sie nie da ominąć, trzeba szybko robić fabułe żeby to zakończyć. gdybyś nie zabrał wszystkich z kikongo do kwarantanny to umierało by znacznie więcej Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Chodzi o epidemie: i tak będą umierać ale znacznie mniej, w dodatku raczej ci co już i tak są w kwarantannie, tego sie nie da ominąć, trzeba szybko robić fabułe żeby to zakończyć. gdybyś nie zabrał wszystkich z kikongo do kwarantanny to umierało by znacznie więcej Dzięki! ale... czyli w dalszym ciągu muszę wszystkich z kikongo wrzucać do kwarantanny? każdy nowy nabytek? do usranej śmierci? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) ja tam olałem całe przenoszenie do kwarantanny bo zajełoby mi to dłużej niż zrobienie tych 3 czy 4 misji. Makgyver - zrób jeszcze jedną misję i po kłopocie Edytowane 13 listopada 2015 przez qraq_pk Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 No właśnie...wyszukiwanie do kwarantanny zajęło mi z 30 minut. Pół godziny przeglądania tych parobków i szukania jednej wspólnej cechy... No ale prawda też, że nie zagrałem dalej misji z wątku głównego tylko grałem sideopsy. Dziękuję! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Ja mialem ponad 1000 ludzi w bazie i samo przerzucanie do kwarantanny zajelo mi z 40 minut Rób szybko fabule a problem zaraz zostanie zakonczony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi