MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) Ale nie muszę przechodzić całej gry by zarazę zakończyć? w sensie wątku głównego Edytowane 13 listopada 2015 przez MacGyver_PL Cytuj
MEVEK 3 554 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Zgłaszam problemy z gra, po aktualizacji. Spadają klatki, obraz freezuje na kilka sec, snake mimo wejścia pod prysznic, wychodzi brudny i chyba jeszcze błąd z misja 14. Nie mogę ukończyć zadania pobocznego, gdzie trzeba wysłuchać rozmów. Tłumacz wchodzi do budynku i juz tam zostaje i nic sie nie dzieje. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 kwestia prysznica może być związana z tym że zrobiłeś zbyt dużo zła i stałeś sie demonem dlatego zawsze będziesz zakrwawiony (zobacz czy masz też większy "róg" jeśli tak to właśnie o to chodzi) musisz nabić dużo heroizmu żeby to odkręcić Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Zgłaszam problemy z gra, po aktualizacji. Spadają klatki, obraz freezuje na kilka sec, snake mimo wejścia pod prysznic, wychodzi brudny i chyba jeszcze błąd z misja 14. Nie mogę ukończyć zadania pobocznego, gdzie trzeba wysłuchać rozmów. Tłumacz wchodzi do budynku i juz tam zostaje i nic sie nie dzieje. Wiem o co chodzi z tym tłumaczem i chyba mam rozwiązanie na ten problem bo miałem to samo. Więzień wszedł do pomieszczenia i upadł w progu. Musisz odejsć od tego budynku (ja kręciłem się w okolicy tego drugiego na wzniesieniu), wtedy więzień się podniesie i przejdzie kilka kroków w głąb pomieszczenia co zainicjuje rozmowę. Musisz mu tylko dać zrobić te kilka kroków bo jak za wczesnie tam wrócisz to znowu się przewróci. Cytuj
MEVEK 3 554 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 No to w tedy przegapie gadke, taknie? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 nie, usłyszysz ją z nawet 40m Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Wystarczy, że położysz się na tym wzniesieniu i będziesz obserował wszystko przez lornetę/lunetę/okulary/czy co tam Snejk ma co przybliża obraz (zakładając, że któregoś z nich wczesniej zaznaczyles). Cytuj
MEVEK 3 554 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Google mam na maksa. Z 1ooom slychac bedzie. Zaraz po prubuje. Thx W Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Jezeli chodzi o misje 14 to w ostatniej fazie najlepiej odsunac sie na przynajmniej 60 m i podejsc dopiero, kiedy zarowno wiezien, jak i przeslu(pipi)acy beda w pomieszczeniu. Dobrze jest tez nie podazac za przeslu(pipi)acymi, tylko od razu po drugim przesluchaniu oznaczyc ostatniego wieznia. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Pany nie mogę 16 misji zrobić fulton jest za słaby jak to (pipi) rozwinąć? Da radę bez farmienia to zrobić? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 w misji 15 musisz specjaliste od fultona cargo 2 znaleźć i wtedy trochę musisz mieć wyfarmione działy techniczne Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 (edytowane) możesz też poprostu ukraść cieżarówke i wyjechać poza obszar misji i też zaliczy, bez fultonowania Edytowane 24 listopada 2015 przez Yano Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Pany nie mogę 16 misji zrobić fulton jest za słaby jak to (pipi) rozwinąć? Da radę bez farmienia to zrobić? To nie jest przypadkiem ta misja ze Skullsami? Tutaj musisz mieć fulton dopakowany ewentualnie możesz spróbować zabić Skullsów ale jest to dość trudne jeśli nie masz odpowiedniego Battle Suit. Najlepiej poczekać aż przejedzie pierwszy czołg i od razu podbiec do ciężarówki po czym z miejsca załącza się filmik, wtedy od razu fultonujesz wóz, na konia i dzida. Wesker mi tak doradził i faktycznie dobra metoda. A jak nie masz jeszcze fultona to trochę pogrinduj. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Nemesis ale mu mieszasz, najłatwiej jest po prostu obiec lotnisko (patrząc od wejscia gdzie są surowce to z prawej) i wbić się przez płot wtedy załącza się cut-scenka i fulotnować cięzarówke i zabić skullsów rakietnicą co jest bardzo proste i S-ka wpada, ale skoro wojtas nie ma fultona cargo to musi najpierw specjaliste w misji 15 odbić i go fultonować do bazy a nie kurde grindować. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 No właśnie , bo do trucka sie dobieram ale fulton jest za słaby i nie dźwiga go . Dzięki Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Wojtas : Też nie miałem mocniejszego fultona wtedy i rozwaliłem Skullsów tym wozem bojowym z działkiem (nie pamiętam już, jak to było dokładnie, ale możliwe, że wziąłem jeden z tych, co był w obstawie, zawsze też możesz sobie zrzucić jako support), ale faktem jest, że dużo szybciej i wygodniej zrobić to balonem. Uciec mi się nie udało, mimo kilku prób. Z innej beczki : jeszcze jedna, nowa analiza historii MGS V : http://metalgearsolid.pl/metal-gear-solid-5/slowa-zabijaja-analiza-przeslania-metal-gear-solid-v/ Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Uciec bardzo latwo, na terenie lotniska mozna im sie schowac i potem im uciec. Tylko pytanie po co, jak mozna ich rozwalic ? Walker gear, APC, czolg, rpg, mozliwosci jest kilka. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 taki wlasnie byl mgs5. minęły 3 miesiące od premiery i już nikt o nim nie pamięta. 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 No ja od 3 miechów gram praktycznie tylko w to... Cytuj
MEVEK 3 554 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) Tylko dlatego, ze game-play daje rade. No i ja tez gram, ale Tylko dlatego, żeby wbić platyne. Edytowane 26 listopada 2015 przez MEVEK Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Mgs3 ukończyłem jakieś 10 razy i tylko pierwszy raz dla fabuły. Gameplay miał na swoje czasy świetny Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 taki wlasnie byl mgs5. minęły 3 miesiące od premiery i już nikt o nim nie pamięta.A o czym tu pamietac? Postaciach fabule? Jak wszYstko tu prostackie i po jednym przejściu gry wszystko wiadomo. Raz na jakiś czas mozna posilowac sie z bossem. Tyle.. Teraz dopiero mozna zobaczyć ile warte sa oceny i recenzje dużych serwisow 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) A o czym tu pamietac? Postaciach fabule? Jak wszYstko tu prostackie i po jednym przejściu gry wszystko wiadomo. No nie bardzo. Szczerze polecam: http://metalgearsolid.pl/metal-gear-solid-5/big-boss-i-jego-fikcyjna-legenda/ http://tnijurl.com/asew/ Też jestem całościowo zawiedziony, ale kiedy ty nawet Skulfejsowi i Millerowi odbierasz miano charyzmatycznych, a tego drugiego, którego podejrzane wożenie się po MB zostaje wytłumaczone po napisach (i btw pięknie tłumaczy dlaczego skończył jako senpai Solida) uważasz za uproszczonego na tle PW to no chyba... Problem z V wziął się z tego że jego traillery były lansowane przede wszystkim pod starych fanów (nacisk na fabułę). Co nie dość że ten element okazał się być sprowadzony na drugi plan, tak części IV i PW zdradzały już że jego standardy pisarskie podupadły po Snake Eater. Ale że niby wszystko stało się prostackie i bez drugiego dna? Again polecam powyższe felietony. Edytowane 26 listopada 2015 przez nobody Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Typ musiał po prostu jakoś nagiąć fakty po czwórce, dlatego wyszło z tego kuriozum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi