nobody 3 504 Opublikowano 2 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2015 w II akcie są co najmniej 4 dobre cut scenki do obczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 2 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2015 Nie no przerwanie teraz byłoby po prostu zostawieniem nieskończonej gry. Równie dobrze można by całość na YT obejrzeć. Nie trzeba robić powtórek, a misje, które się pojawią nie są takie złe, więc ja zachęcam do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Tak jak red pisze, nie ma sensu sie meczyc. Fabularnie i tak jest cieniutko wiec nic strasznego nie przegapi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 co nie zmienia faktu, że granie na yt to beka top kek Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Nie wiem czy juz masz 43 misje czy nie,ale tutaj ogladanie na yt spi.erdoli caly efekt i nie zadziala tak jak powinno. Jakbys mial to zostawic sporo wczesniej to ok,ale teraz to troche bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 co nie zmienia faktu, że granie na yt to beka top kek Tak samo jak granie na siłę, co w sumie i tak zawsze robię, nawet jak wiem, że potem pod koniec będę sobie zarzucał: - "znowu grinduję 99 level przez 99h, zbieram 9.999.999 golda tylko po to, by nie mieć już co kupować w grze i finalnie ją zostawić". Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 No jak już ktoś się męczy z tym MGS-em to jednak warto wymęczyć do końca. Szczególnie, że większość guwna masz za sobą i teraz wreszcie będzie kilka fajnych momentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Robię aktualnie misje na range S. Dość " łatwo " ( raczej właściwym słowem, będzie tutaj szybciej), idzie, jeśli zacznę misje od robienia trudniejszych powtórek, a po uzyskaniu odpowiedniej rangi, robię tą sama misje w pierwotnej formie. Takim sposobem robię dwie misje w chwile, poty jeszcze pamiętam schemat. P.S Gdzie najlepiej przy-farmić wojaków z ranga S, S+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Gdzie najlepiej przy-farmić wojaków z ranga S, S+ Nie przy-farmisz, zaczną się pojawiać częściej na mapie (i jako ochotnicy), jak odpowiednio wzrośnie twój heroism. Edytowane 4 grudnia 2015 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Tu coś doradzają http://www.escapistmagazine.com/articles/view/video-games/walkthroughs/14732-MGS5-Phantom-Pain-S-Rank-Soldier-Farming-Guide Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Bez obrazy bo to nie do Ciebie ale to (pipi) a nie guide. Tak jak napisał Hela S-rangowi żołnierze sami zaczną się w końcu pojawiać. U mnie, kiedy kończyłem MGS, to co trzeci miał S-ki w statsach. Ale ja miałem wtedy mnóstwo heroizmu bo platynowałem grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Mam S na mapach, ale rzadziej z combat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 To jest random, nic na to nie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Im większy poziom Mother Base tym lepszych rekrutów spotykamy na posterunkach podczas free-roamingu, side opsów i misji głównych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) im większy heroizm Edytowane 5 grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) No fakt, o tym też zapomniałem. Dlatego warto czasem na godzinę się urwać od robienia side-opsów i misji głównych i pozdobywać trochę posterunków. Za niektóre dostajemy nawet po +300 do heroizmu. Wystarczy mieć Quiet i kupić jej Wicked Butterfly (non-lethal). Reszta praktycznie sama się zrobi. Edytowane 5 grudnia 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 pany o co chodzi z tymi side opsami że pojawia się że zaliczone a nadal podświetlone na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 olać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Dzięki tak też myślałem że bug gry.Nie wiem czy było ale może ktoś poda swoje ulubione set upy. Czy korzystacie np z shot gunów albo subów? Sporo takich broni jawi mi się po prostu nie potrzebnych. Tak samo po co stealth cam. jak dostajemy ujemne punkty na koniec misji? Takie moje przemyślenia, gram od premiery tylko w mgs i powoli mam go już dość.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 nie bug tylko możesz po prostu robić powtórki side opsów, cokolwiek nie wiem po ch,uj ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Dzięki tak też myślałem że bug gry. Nie wiem czy było ale może ktoś poda swoje ulubione set upy. Czy korzystacie np z shot gunów albo subów? Sporo takich broni jawi mi się po prostu nie potrzebnych. Tak samo po co stealth cam. jak dostajemy ujemne punkty na koniec misji? Takie moje przemyślenia, gram od premiery tylko w mgs i powoli mam go już dość.... Stealth camo to zbawienie jak chcesz bawić się w zaliczanie wszystkich zadań w misjach. Z żadnego shotguna ani razu w grze nie skorzystałem, za to stunującego suba wziąłem na misję czy dwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 OK, oficjalnie skończyłem to, pytam - codalej? jak na grę 8/10, jak na mgsa 2/10. Bo co (pipi)a jest? Ktoś zapomniał o scenariuszu, czy jak? Kur/wa!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 za scenariusz robią taśmy za wykonywanie poszczególnych misji, oraz po true ending Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Liczycie na remejki Metal Gear i Metal Gear 2? Początek i koniec piątki nakierowywał na akcję w pierwszej części więc może zostawili sobie otwartą furtkę co do produkcji następnego MGSa, a jakby już się zdecydowali to czy ktoś inny oprócz Kojimy dałby radę ulepić taką historię co by to wszystko trzymało się kupy Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 "Zostawcie Titanica, tam ciągle gra muzyka!" Tak bym ujął cała ta drame z mgs v Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi