Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Mam dziwną sytuację - jestem aktualnie po 42. misji i nie mam odblokowanej misji 43. O co może chodzić? Wszystkie pozostałe misji i złote Side Opsy zostały wykonane.

Przesluchaj wymagane kasety

Szybkie palce z Sony Xperia Z3

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 466,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Powtórzyłem dwie pierwsze misje fabularne i faktycznie misja się odblokowała. Dziwne zagranie ale to już zamysł Hideo. 

Opublikowano

He's coming too?

Opublikowano

Przeczytałem na gamefaq, że czasem trzeba poczekać jakiś czas zanim kolejna misja się odblokuje, więc odpaliłem sobie prolog i pierwszą misję. 

Opublikowano

Wogole zauważyliście, że Bigos ma strasznie wielką głowę? Np: w sneaking suit z GZ wygląda śmiesznie i tylko tak naprawdę wizualnie jest dobrze w "solidnym" suicie. Ew. Z bandaną. Swoja drogą bardzo ubolewam, że nie jest ona pomarszczona jak na jednym z trailerow

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam pytanko co daje to darmowe DLC Metal Gear Solid V:The Phantom Pain - Data Update Ver 1.00 zmienia coś w singlu czy to tylko do FoBów??

Opublikowano

Sam początek ale daje radę. Masa grania a mniej fabuły wzgledem poprzedników. Nie wiem co gorsze ale bawię się przednio. Jedenz tych tytułów który miażdży jakością dźwięku.

Opublikowano

Sam początek ale daje radę. Masa grania a mniej fabuły wzgledem poprzedników. Nie wiem co gorsze ale bawię się przednio. Jedenz tych tytułów który miażdży jakością dźwięku.

Po 200h na Xone :) przyszedł czas na powtórkę z rozgrywki tyle ,że na PS4.

Bez względu na wszystko dla mnie gra roku 2015.

PS. a ten kto wymyślił napisy po każdej misji, powinien dostać kare w postaci oglądania ich przez miesiąc non stop   :angry:  :negative:

Opublikowano

Przeszedłem Pontona na ps3 i zaczęło mi brakować cutscenek pokroju tych z poprzednich części. Mogli jeszcze zrobić interaktywny prysznic i gracz by decydował które jądro BB ma najpierw umyć albo zrobić obiad w mother base dla całej załogi i jaja na patelni jak w MGS4. Byle jak najwięcej gameplayu a jak najmniej cutscenes.

Opublikowano

Mam problem z jedną z Dispatch Mission, chodzi mi konkretnie o taką do której potrzebny jest czołg (chyba czołg, przynajmniej tak jest na grafice z boku przy podświetleniu tej misji). Tyle że ja go mam w ekwipunku z dwoma innymi pojazdami i nie mogę tej misji odpalić (jest nieaktywna). Wie ktoś o co chosi?

Opublikowano

Zobacz czy masz ten konkretny model czołgu, który jest wymagany do tej misji

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Byly dwa duze czolgi w grze, jeden wygladal dosyc nowoczesnie, reszta to jakies radzieckie szroty.

Opublikowano

Misja 9, side ops 116 (ogólnie side opsy gdzie musisz czyścić teren z Tank Unit) ale jakie konkretnie tam są modele to nie wiem.

Opublikowano

Przypomniało mi się, jak była misja z odzyskiwaniem porwanych dzieciaków. Nie miałem jeszcze wtedy skilla do fultonowania dzieci. Nie dziwię się, wszak to niebezpieczne tak wznosić bezbronne dziecko w przestworza zwykłą wersją balona.

Zatem dlaczego do uja pana, gra pozwoliła mi upchać nieprzytomne dziecko do samochodu terenowego i następnie zbalonować cały pojazd, z guwniakiem leżącym bez przypięcia pasami na kanapie? Super logika kurtyzano.

Opublikowano

Pewnie z tego samego powodu pozwala ci to zrobić z wozem pełnym dzieciarni. 

Zresztą tyle jest wokoło kontenerów. Nie można było otworzyć jednego, napakować bajtli i sfultonować? Bezpiecznie i ekonomicznie. Tylko czy wtedy Boss nie wyglądałby jak handlarz żywym towarem?

Opublikowano

Jak zwykle przed rozpoczęciem dużej gry (która zapewne mnie pochłonie) przygotowałem sobie (owocna nocka w pracy) checklisty do druku.

Misje główne:

https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUX0pMVEd2eWljdUE/view?usp=sharing

Side Ops:

https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUaGJpU1phbnBFLWc/view?usp=sharing

Może ktoś jeszcze skorzysta smile.png

źródło, z którego czerpałem: eurogamer.pl

Pozdrawiam.

Opublikowano

jeszcze gry nie odpaliłeś a już wydrukowałeś sobie liste misji z opisem każdej i spoilerami? 

no ja pier.dole :rotfl:

Opublikowano

Jak zwykle przed rozpoczęciem dużej gry (która zapewne mnie pochłonie) przygotowałem sobie (owocna nocka w pracy) checklisty do druku.

Misje główne:

Side Ops:

Pozdrawiam.

A masz oryginaly w wordzie lub excelu ??? Na jakim papierze polecasz to wydrukowac aby byla dobra jakosc ???

Opublikowano

Misje główne:

Side Ops:

Pozdrawiam.

A masz oryginaly w wordzie lub excelu ??? Na jakim papierze polecasz to wydrukowac aby byla dobra jakosc ???

Mam tylko pdf. Robiłem w Wordzie i na koniec konwersja do pdf, a tamte wywaliłem.

Co za różnica na jakim papierze?