oFi 2 469 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Mam dziwną sytuację - jestem aktualnie po 42. misji i nie mam odblokowanej misji 43. O co może chodzić? Wszystkie pozostałe misji i złote Side Opsy zostały wykonane.Przesluchaj wymagane kasety Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Powtórzyłem dwie pierwsze misje fabularne i faktycznie misja się odblokowała. Dziwne zagranie ale to już zamysł Hideo. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 O jezu caly szpital dygales xd? Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Przeczytałem na gamefaq, że czasem trzeba poczekać jakiś czas zanim kolejna misja się odblokuje, więc odpaliłem sobie prolog i pierwszą misję. Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 Wogole zauważyliście, że Bigos ma strasznie wielką głowę? Np: w sneaking suit z GZ wygląda śmiesznie i tylko tak naprawdę wizualnie jest dobrze w "solidnym" suicie. Ew. Z bandaną. Swoja drogą bardzo ubolewam, że nie jest ona pomarszczona jak na jednym z trailerow Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Mam pytanko co daje to darmowe DLC Metal Gear Solid V:The Phantom Pain - Data Update Ver 1.00 zmienia coś w singlu czy to tylko do FoBów?? Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 20 stycznia 2016 Opublikowano 20 stycznia 2016 Dodaje cały Chapter 3:trolololo: 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Mysle ze moze pasowac : http://www.othertees.com/#left 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Sam początek ale daje radę. Masa grania a mniej fabuły wzgledem poprzedników. Nie wiem co gorsze ale bawię się przednio. Jedenz tych tytułów który miażdży jakością dźwięku. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Sam początek ale daje radę. Masa grania a mniej fabuły wzgledem poprzedników. Nie wiem co gorsze ale bawię się przednio. Jedenz tych tytułów który miażdży jakością dźwięku. Po 200h na Xone przyszedł czas na powtórkę z rozgrywki tyle ,że na PS4. Bez względu na wszystko dla mnie gra roku 2015. PS. a ten kto wymyślił napisy po każdej misji, powinien dostać kare w postaci oglądania ich przez miesiąc non stop Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Przeszedłem Pontona na ps3 i zaczęło mi brakować cutscenek pokroju tych z poprzednich części. Mogli jeszcze zrobić interaktywny prysznic i gracz by decydował które jądro BB ma najpierw umyć albo zrobić obiad w mother base dla całej załogi i jaja na patelni jak w MGS4. Byle jak najwięcej gameplayu a jak najmniej cutscenes. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Mam problem z jedną z Dispatch Mission, chodzi mi konkretnie o taką do której potrzebny jest czołg (chyba czołg, przynajmniej tak jest na grafice z boku przy podświetleniu tej misji). Tyle że ja go mam w ekwipunku z dwoma innymi pojazdami i nie mogę tej misji odpalić (jest nieaktywna). Wie ktoś o co chosi? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 (edytowane) Zobacz czy masz ten konkretny model czołgu, który jest wymagany do tej misji Edytowane 26 stycznia 2016 przez _Be_ Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Byly dwa duze czolgi w grze, jeden wygladal dosyc nowoczesnie, reszta to jakies radzieckie szroty. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Aha, to pewnie mam ten choojowy, wiecie skąd porwać ten lepszy? Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Misja 9, side ops 116 (ogólnie side opsy gdzie musisz czyścić teren z Tank Unit) ale jakie konkretnie tam są modele to nie wiem. 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Przypomniało mi się, jak była misja z odzyskiwaniem porwanych dzieciaków. Nie miałem jeszcze wtedy skilla do fultonowania dzieci. Nie dziwię się, wszak to niebezpieczne tak wznosić bezbronne dziecko w przestworza zwykłą wersją balona.Zatem dlaczego do uja pana, gra pozwoliła mi upchać nieprzytomne dziecko do samochodu terenowego i następnie zbalonować cały pojazd, z guwniakiem leżącym bez przypięcia pasami na kanapie? Super logika kurtyzano. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Pewnie z tego samego powodu pozwala ci to zrobić z wozem pełnym dzieciarni. Zresztą tyle jest wokoło kontenerów. Nie można było otworzyć jednego, napakować bajtli i sfultonować? Bezpiecznie i ekonomicznie. Tylko czy wtedy Boss nie wyglądałby jak handlarz żywym towarem? Cytuj
Ad!ck 15 Opublikowano 27 stycznia 2016 Opublikowano 27 stycznia 2016 Jak zwykle przed rozpoczęciem dużej gry (która zapewne mnie pochłonie) przygotowałem sobie (owocna nocka w pracy) checklisty do druku. Misje główne: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUX0pMVEd2eWljdUE/view?usp=sharing Side Ops: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUaGJpU1phbnBFLWc/view?usp=sharing Może ktoś jeszcze skorzysta źródło, z którego czerpałem: eurogamer.pl Pozdrawiam. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 stycznia 2016 Opublikowano 27 stycznia 2016 jeszcze gry nie odpaliłeś a już wydrukowałeś sobie liste misji z opisem każdej i spoilerami? no ja pier.dole Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 stycznia 2016 Opublikowano 27 stycznia 2016 Jak zwykle przed rozpoczęciem dużej gry (która zapewne mnie pochłonie) przygotowałem sobie (owocna nocka w pracy) checklisty do druku. Misje główne: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUX0pMVEd2eWljdUE/view?usp=sharing Side Ops: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUaGJpU1phbnBFLWc/view?usp=sharing Może ktoś jeszcze skorzysta źródło, z którego czerpałem: eurogamer.pl Pozdrawiam. A masz oryginaly w wordzie lub excelu ??? Na jakim papierze polecasz to wydrukowac aby byla dobra jakosc ??? Cytuj
Ad!ck 15 Opublikowano 27 stycznia 2016 Opublikowano 27 stycznia 2016 Jak zwykle przed rozpoczęciem dużej gry (która zapewne mnie pochłonie) przygotowałem sobie (owocna nocka w pracy) checklisty do druku. Misje główne: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUX0pMVEd2eWljdUE/view?usp=sharing Side Ops: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUaGJpU1phbnBFLWc/view?usp=sharing Może ktoś jeszcze skorzysta źródło, z którego czerpałem: eurogamer.pl Pozdrawiam. A masz oryginaly w wordzie lub excelu ??? Na jakim papierze polecasz to wydrukowac aby byla dobra jakosc ??? Mam tylko pdf. Robiłem w Wordzie i na koniec konwersja do pdf, a tamte wywaliłem. Co za różnica na jakim papierze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi