M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 stycznia 2016 Opublikowano 27 stycznia 2016 No nie wiem moze ten o mniejszej gramaturze jest gorszy jak sie rece poca przy wartkiej akcji i wypelnianiu. Tak pytam, moze masz jakis konretny obcykany. 3 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 (edytowane) Wróciłem do MGS V, ale od października poszła seria aktualizacji i coś namieszali. Latam sobie z najlepszą snajperką-usypiaczem i lipa. Po skończeniu danej misji i powrocie do helikoptera/bazy, w następnej misji nie mam do tej broni amunicji (0/0). Nawet kiedy zamawiam zrzut, nie dostaję do niej pestek. Na ekranie odprawy, wokół tej snajperki widnieje czerwony wykrzyknik. Dodam, że kasy w bazie mam mnóstwo. Nie wiem, co jest grane, bo kiedy młóciłem jak wariat we wrześniu, to nigdy czegoś takiego nie miałem... Edytowane 2 lutego 2016 przez Kasias Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Roślinek pewnie nie masz . Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Ano tak, przecież ten specyfiki do usypiania powstaje z tych roślinek. Dzięki! Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Ale prawda, Kasias, że po pierwszym przejściu gry i zrobieniu sobie przerwy, gra się w tego MGSa jakoś lepiej? Człowiek się pogodził ze schematem (grzebanie w opcjach - przygotowanie do misji - lądowanie - ukończenie misji - powrót do helikoptera) i jakoś mi się teraz podoba . Robię sobie kilka side opsów dziennie, rozwijam bazę, montuję przedmioty, już nawet totalnie z przymrużeniem oka patrzę na te wszystkie baloniki i inne bekowe hece (nadal uważam że tego nie powinno być). Chyba oczko do góry wystawiam teraz. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Ale prawda, Kasias, że po pierwszym przejściu gry i zrobieniu sobie przerwy, gra się w tego MGSa jakoś lepiej? Człowiek się pogodził ze schematem (grzebanie w opcjach - przygotowanie do misji - lądowanie - ukończenie misji - powrót do helikoptera) i jakoś mi się teraz podoba . Robię sobie kilka side opsów dziennie, rozwijam bazę, montuję przedmioty, już nawet totalnie z przymrużeniem oka patrzę na te wszystkie baloniki i inne bekowe hece (nadal uważam że tego nie powinno być). Chyba oczko do góry wystawiam teraz. Coś w tym jest,ja za drugim podejściem doceniam ponowie wielkość tej gry delektuje się nią i wiem, że ponownie będzie 200h na liczniku , niby jeszcze jeden side-ops a już pierwsza w nocy tyka. Na pewno gra przy 2 przejściu jest o wiele łatwiejsza bo już wiesz co się opłaca jak i gdzie trzeba robić żeby było dobrze;).Natomiast za h&@a nie mogę pojąć megalomani i totalnej nowości związanymi z napisami po każdej misji do dzisiaj(całe szczęście że można skipować) Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Łudziłem się że będzie inaczej dyszkami sypałem z rękawa do 29 misji i nie chciałem Wam wierzyć że będzie inaczej ,potem tylko męka i rozczarowanie. Nie wiem czy ta przypadłość to nadal trwający kryzys japońców sztucznie przedłużając rozgrywkę kosztem funy ? Podobnie było z Zelda Skyward Sword .Czy na drugą połowę gry wpłynęły problemy Kojima vs Konami ?Pomimo wszystkiego i tak warto było Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Metal gear jest niestety jak religia. Wiesz ze Cie konami wy**cha, ale i tak dasz na tace. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Metal gear jest niestety jak religia. Wiesz ze Cie konami wy**cha, ale i tak dasz na tace. No Ofi dokladnie aczkolwiek wraz z odejsciem Kojimy cokolwiek Konami by teraz nie splodzilo to nie kupie. New story starts here!! (mam wielka nadzieje i wierze w niego) Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Moze teraz powstanie fajny mgs jak juz nie ma kojimy <3 Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Albo będzie jeszcze gorzej. Nowy głos snake'a: Bogusław Linda Cenega dostarcza Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Nope, tylko kojima ma banie do zatrudniania aktorow, ksiegowi w konami na pewno zatrudnia kogos mniej popularnego i tanszego niz kiefer sutherland. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 (edytowane) No z kasa to on pewnie teraz i Sony wykonczy XD Ale to przeciez Kojima napisal i wymyslil takie niezapomniane postacie jak miedzy innymi Liquid Snake i Ocelot. MGS bez Kojimy to jak Star Wars bez Lucasa masz czornego biegajacego po ekranie z latarka. Kojima dla mnie to geniusz choc nie ukrywam ze mu cos przy MGS5 odwalilo z chociazby lista plac z soba na czele przed kazda misja Ale to nadal jego MGS i jakby nie byl okrojony to juz mam lekka ochote do niego wrocic i doplatynowac. Pawcio no Ty dalej z Konami? I jak w polowie gry Miller i Code Talker skumali ze chooja z tego wszystkiego bedzie no to wyjepka i zaczeli hamburgery robic XDDDDD Edytowane 14 lutego 2016 przez Zetta Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 (...) MGS bez Kojimy to jak Star Wars bez Lucasa (...) Czyli wszystko git. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Nope, tylko kojima ma banie do zatrudniania aktorow, ksiegowi w konami na pewno zatrudnia kogos mniej popularnego i tanszego niz kiefer sutherland. No ja do tej pory nie rozumiem dlaczego nie zostali przy ikonie serii - Hayterze. Sutherland na pewno wziął sporą gażę za swój głos. Wypadł dobrze ale to nie poziom Davida, do którego wszyscy byliśmy przyzwyczajeni. Ostatnio obejrzałem sobie dodatki i to ukończone w 30% zakończenie gry. Ehh, wielka szkoda, że nie trafiło do finalnej wersji. Ale taki wymóg Konami. I opyerd.lanie Kojimy. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Po skonczeniu fabuly gry i 150 sideopsa zrobilem sobie dluga przerwe. Teraz wracajac do gry z zamiarem skonczenia wszystkiego na 100% i pogodzeniem sie juz z faktem ze ten MGS to nie gra mojego zycia jak sobie przed premiera wkrecalem to sam gameplay nadal robi. Od gry odciagnac sie nie moglem i skonczylo sie na tym ze teraz w metrze przysypiam. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Czy grając singla inną postacią niż Snake jej statystyki się podniosą czy pozostają nie zmienione? Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Ma ktoś problem z rozpędzającymi się wentylatorami w Ps4 gdy siedzi się w ACC? Normalnie konsola chodzi cichutko, ale gdy siedzę w heli i przeglądam droida Ps4 dostaje (pipi)elca. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) KAWAŁ ŚWIETNEJ GRY! Gratulacje kiedyś pewnie też dobije, ale po ponad 300h w grze (X1 oraz PS4) zatrzymałem się na niecałych 80% i potrzebuje lekkiej przerwy ^_^ Edytowane 8 marca 2016 przez Cottage 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Ma ktoś problem z rozpędzającymi się wentylatorami w Ps4 gdy siedzi się w ACC? Normalnie konsola chodzi cichutko, ale gdy siedzę w heli i przeglądam droida Ps4 dostaje (pipi)elca.Normalne. Nie masz się czym przejmować. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 to zawsze mnie zastanawiało jak grałem w mgs. Jak była duża akcja wybuchy etc to cisza a spokojny momencik to ps4 jak odkurzacz. Nie jest to pierwsza gra która tak ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi