Pupcio 18 645 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Nie ma milan ale dodali bikini dla diamond dogsów. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 (edytowane) Nie moge ukonczyc zadania:"neutralized quiet with nonfirearms attacks". Ganiam i rzucam w nia granatami oslepiajacymi, gdy pada na nia desz i wciaz nie zalicza! Nie spuszczam zadnych dropow. Tylko biegam. Czyli co, wzywac deszczu tez nie moge? Trudne wobec tego to bedzie!Reedycja.Udało się, Wynik poniżej... Jestem mistrzem w graniu na czas Edytowane 5 sierpnia 2016 przez iMEVEK 5 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Że co? Aż 300h Ci platyna zajęła? Co Ty tam tyle czasu robiłeś? Ja też powoli kończę i mam 150h, zostało mi kilka misji na mission tasks oraz zbieractwo pierdół i zwierzyny, więc myślę że max 170h zejdzie. Ale graty Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Jezu 301h Ja splatynowałem w 135h a i tak myslałem, że zbyt długo się z tym cackałem. Teraz widzę, że istnieją ludzie, którym gra się jeszcze bardziej podobała niż mi Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Na początku, podobnie jak z BB bawiłem sie w kotka i myszkę. Zamiast na cel, to ja w druga stronę eksplorować szedłem. Dużo czasu na bazę potrzebowałem i w ogóle rekrutowałem duzo wojaków z dobrymi statami, oraz eksplorowałem w poszukiwaniu blondynki. Giera świetna, szkoda, ze mało kozackich misji. Pod koniec trochę nużyło, ale sie udało. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 bedzie premiera czegoś co powinno być odrazu na premiere rok temu czyli GZ+TPP, dla tej okładki brałbym drugi raz szkoda, że gra to gnój Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Gnój ale 9/10 za sam gameplay w ostatnio ukończyłem przyznales Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Bo to słaby metal gear solid, ale dobra gra. Tak jak choćby RE5 w co-opie. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 czy już wiadomo dlaczego młody wtykał słuchawki do torsu? Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) A czy moze ktos wytlumaczyc jakim sposobem dzieciaki z Afryki nie majacy pojecia jak zlozyc motor naprawily Metal Geara Sahelanthropusa po cichu na Mother Base przez co pozniej nim mlody Liquid dal dyla? Edytowane 7 września 2016 przez Zetta Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Ogólnie to chyba ten cały sahelantropus działał dzięki Mantisowi. Bez niego nie potrafił chodzić jak człowiek tylko człapał jak REX. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Tak sobie biegam i biegam po tej pustyni, afryce i łzy mi się leją, dywan jest mokry. Chyba drugi albo trzeci raz w życiu mam tak z grą, że po prostu WIERZĘ. Wierzę, że zaraz ruszy z kopyta, wgniecie mnie w fotel, że coś się odblokuje, zaskoczy. Miałem tak z drugą nowożytną Castlevanią. Czytałem, że to gra jest robiona pod ducha SOTN. Liniowość i przeciętność mnie w niej zabijała, ale ciągle wierzyłem, że już za moment, za chwilkę ... jak zobaczyłem odnogę na mapie, jakiś mały sekret to cieszyłem się jak dziecko i myślałem: "tak, to ten moment!". Niestety odnoga prowadziła tylko do jakiejś znajdźki, a sekret polegał na przeskoczeniu po żyrandolu -_- A dalej znów kilka godzin liniowości. Odpuściłem. W przypadku MGSa nie odpuszczę bo GRA się WYBITNIE. I to najbardziej boli. Gdyby wszystko w Konami i głowie Kojimy zatrybiło dostalibyśmy grę ponadczasową. Widzę te puste połacie , to jak można by je zagospodarować w losowe zdarzenia i nie tylko(gdzie są easter eggi?!?!!?). Wyobrażam sobie co można by zrobić z fabułą, ile mogłoby się pojawić świetnych bossów. Ta gra to kur.va karcianka ... Skończyłem 20-tą misję, która zapowiadała się na TEN MOMENT I aż naszło mnie na wylewność. 4 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Spokojnie jeszcze 32 misje przed Tobą ;-] Ale fakt faktem że są momenty w których człowiek myśli że zaraz dojdzie z podniety a ona potrafi w trymiga ulotnić się niczym bąk z d.upy. Szczerze wielu narzeka na Konami ale w końcu to Ojciec Hideo miał znowu swoje jazdy i skupiał się na bzdetach zamiast na fabule. Patrząc na to co wycięto z gry bo czasu zabrakło na dokończenie to szczerze gra jeszcze by musiała być tworzona przez minimum rok (jak nie dwa lata). A sam fakt że wyszła aż na 5 platform to nie dziwie się że nie wyrobili się w czasie (MGS'a 4-rkę tworzono te 4 lata i to na jedną platformę). No ale światem rządzi pieniądz i dostaliśmy porządną gameplayowo grę ale fatalną fabularnie (z dziurami wielkimi jak w serku szwajcarskim). Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Co wycięto z finalnej wersji? Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Godność i rozum człowieka. Misję 51, ale szczerze mówiąc ona sama by nie zrekompensowała zawodu jaki czułem po przejściu. Tak ja napisał chrno-x, gierce przydałby się jeszcze chociaż ten rok produkcji, Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Myślę, że nawet jeśli wydaliby ten nieszczęsny trzeci chapter w DLC, to byłoby do przełknięcia, no ale nie ma komu go robić skoro wywalili 3/4 zespołu, a reszta dłubie przy pachinko i popierdółkach a'la MGSurvive. Niemal rok od przejścia TPP nadal czuję ten niesmak, choć gameplayowo gierka prawie goty. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Wzialem na premiere, skonczylem i wkurzony odlozylem. Teraz gdy ochlonalem i pogodziwszy sie z fabularna strona ktora cala jeden trailer pokazal, calkiem mi sie swietnie calakuje ta pozycje bo gameplay jest miodzio! Bedzie platynka bo przestac grac nie moge. Cytuj
Sig 396 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 ja zacząłem grać w mgsa dopiero 2 tygodnie temu. Od czasu tej generacji nie oczekuje od nowych gier dobrej oprawy fabularnej więcej mi w tego mgsa gra mi się wybitnie czysty gameplay. Trzeba się pogodzić że gameing nie jest już taki jak 10 lat temu ale potrzeba matką rynku. O wiele lepiej się bawię niż w uncharted 4 które według mnie jest odgrzewanym kotletem z podciągniętą grafą. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 (edytowane) Ja ze złości sprzedałem gdy ekipka online'a sie rozpadła. Gra bardzo dobra, platynka wpadła po miesiącu grania, fabuła to bieda. Taki Peace Walker fabularnie stoi ponad to. Co do sahalentropusa : Hueh nie pomagał przypadkiem go naprawić po kryjomu? Za to na pontonie miedzy innymi odpłynął? Edytowane 17 września 2016 przez oFi 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Ja moje steelowe wydanie dumnie trzymam. Diamond Dogs forever 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 (edytowane) Mialem juz podejscie. I co mnie wkurza to brak Hideo w tej grze. Zawsze byly filmiki i poyrbane akcje a tu tego brakuje i tyle. ALE z drugiej strony jest ten gameplay ktory przyciaga. Cos co kiedys mial Splinter Cell bo fabularnie to wiadomo, nuuuuuudy. Edytowane 18 września 2016 przez KoBik Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Dla mnie MGSV to wygląda tak, jak gdyby zamiast scenek nagrali kasety. Dialogi między postaciami były nagrane, nie wierzę, że bez sesji motion capture, i dziwię się strasznie, dlaczego nie ma z tego scenek, a zostały jedynie kasety... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi