Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Nie moge ukonczyc zadania:"neutralized quiet with nonfirearms attacks". Ganiam i rzucam w nia granatami oslepiajacymi, gdy pada na nia desz i wciaz nie zalicza! Nie spuszczam zadnych dropow. Tylko biegam. Czyli co, wzywac deszczu tez nie moge? Trudne wobec tego to bedzie!Reedycja.Udało się, Wynik poniżej... Jestem mistrzem w graniu na czas Edytowane 5 sierpnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l Że co? Aż 300h Ci platyna zajęła? Co Ty tam tyle czasu robiłeś? Ja też powoli kończę i mam 150h, zostało mi kilka misji na mission tasks oraz zbieractwo pierdół i zwierzyny, więc myślę że max 170h zejdzie. Ale graty
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l Jezu 301h Ja splatynowałem w 135h a i tak myslałem, że zbyt długo się z tym cackałem. Teraz widzę, że istnieją ludzie, którym gra się jeszcze bardziej podobała niż mi
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l Na początku, podobnie jak z BB bawiłem sie w kotka i myszkę. Zamiast na cel, to ja w druga stronę eksplorować szedłem. Dużo czasu na bazę potrzebowałem i w ogóle rekrutowałem duzo wojaków z dobrymi statami, oraz eksplorowałem w poszukiwaniu blondynki. Giera świetna, szkoda, ze mało kozackich misji. Pod koniec trochę nużyło, ale sie udało.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l bedzie premiera czegoś co powinno być odrazu na premiere rok temu czyli GZ+TPP, dla tej okładki brałbym drugi raz szkoda, że gra to gnój
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Bo to słaby metal gear solid, ale dobra gra. Tak jak choćby RE5 w co-opie.
Opublikowano 7 września 20168 l A czy moze ktos wytlumaczyc jakim sposobem dzieciaki z Afryki nie majacy pojecia jak zlozyc motor naprawily Metal Geara Sahelanthropusa po cichu na Mother Base przez co pozniej nim mlody Liquid dal dyla? Edytowane 7 września 20168 l przez Zetta
Opublikowano 8 września 20168 l Ogólnie to chyba ten cały sahelantropus działał dzięki Mantisowi. Bez niego nie potrafił chodzić jak człowiek tylko człapał jak REX.
Opublikowano 17 września 20168 l Tak sobie biegam i biegam po tej pustyni, afryce i łzy mi się leją, dywan jest mokry. Chyba drugi albo trzeci raz w życiu mam tak z grą, że po prostu WIERZĘ. Wierzę, że zaraz ruszy z kopyta, wgniecie mnie w fotel, że coś się odblokuje, zaskoczy. Miałem tak z drugą nowożytną Castlevanią. Czytałem, że to gra jest robiona pod ducha SOTN. Liniowość i przeciętność mnie w niej zabijała, ale ciągle wierzyłem, że już za moment, za chwilkę ... jak zobaczyłem odnogę na mapie, jakiś mały sekret to cieszyłem się jak dziecko i myślałem: "tak, to ten moment!". Niestety odnoga prowadziła tylko do jakiejś znajdźki, a sekret polegał na przeskoczeniu po żyrandolu -_- A dalej znów kilka godzin liniowości. Odpuściłem. W przypadku MGSa nie odpuszczę bo GRA się WYBITNIE. I to najbardziej boli. Gdyby wszystko w Konami i głowie Kojimy zatrybiło dostalibyśmy grę ponadczasową. Widzę te puste połacie , to jak można by je zagospodarować w losowe zdarzenia i nie tylko(gdzie są easter eggi?!?!!?). Wyobrażam sobie co można by zrobić z fabułą, ile mogłoby się pojawić świetnych bossów. Ta gra to kur.va karcianka ... Skończyłem 20-tą misję, która zapowiadała się na TEN MOMENT I aż naszło mnie na wylewność.
Opublikowano 17 września 20168 l Spokojnie jeszcze 32 misje przed Tobą ;-] Ale fakt faktem że są momenty w których człowiek myśli że zaraz dojdzie z podniety a ona potrafi w trymiga ulotnić się niczym bąk z d.upy. Szczerze wielu narzeka na Konami ale w końcu to Ojciec Hideo miał znowu swoje jazdy i skupiał się na bzdetach zamiast na fabule. Patrząc na to co wycięto z gry bo czasu zabrakło na dokończenie to szczerze gra jeszcze by musiała być tworzona przez minimum rok (jak nie dwa lata). A sam fakt że wyszła aż na 5 platform to nie dziwie się że nie wyrobili się w czasie (MGS'a 4-rkę tworzono te 4 lata i to na jedną platformę). No ale światem rządzi pieniądz i dostaliśmy porządną gameplayowo grę ale fatalną fabularnie (z dziurami wielkimi jak w serku szwajcarskim).
Opublikowano 17 września 20168 l Godność i rozum człowieka. Misję 51, ale szczerze mówiąc ona sama by nie zrekompensowała zawodu jaki czułem po przejściu. Tak ja napisał chrno-x, gierce przydałby się jeszcze chociaż ten rok produkcji,
Opublikowano 17 września 20168 l Myślę, że nawet jeśli wydaliby ten nieszczęsny trzeci chapter w DLC, to byłoby do przełknięcia, no ale nie ma komu go robić skoro wywalili 3/4 zespołu, a reszta dłubie przy pachinko i popierdółkach a'la MGSurvive. Niemal rok od przejścia TPP nadal czuję ten niesmak, choć gameplayowo gierka prawie goty.
Opublikowano 17 września 20168 l Wzialem na premiere, skonczylem i wkurzony odlozylem. Teraz gdy ochlonalem i pogodziwszy sie z fabularna strona ktora cala jeden trailer pokazal, calkiem mi sie swietnie calakuje ta pozycje bo gameplay jest miodzio! Bedzie platynka bo przestac grac nie moge.
Opublikowano 17 września 20168 l ja zacząłem grać w mgsa dopiero 2 tygodnie temu. Od czasu tej generacji nie oczekuje od nowych gier dobrej oprawy fabularnej więcej mi w tego mgsa gra mi się wybitnie czysty gameplay. Trzeba się pogodzić że gameing nie jest już taki jak 10 lat temu ale potrzeba matką rynku. O wiele lepiej się bawię niż w uncharted 4 które według mnie jest odgrzewanym kotletem z podciągniętą grafą.
Opublikowano 17 września 20168 l Ja ze złości sprzedałem gdy ekipka online'a sie rozpadła. Gra bardzo dobra, platynka wpadła po miesiącu grania, fabuła to bieda. Taki Peace Walker fabularnie stoi ponad to. Co do sahalentropusa : Hueh nie pomagał przypadkiem go naprawić po kryjomu? Za to na pontonie miedzy innymi odpłynął? Edytowane 17 września 20168 l przez oFi
Opublikowano 18 września 20168 l Mialem juz podejscie. I co mnie wkurza to brak Hideo w tej grze. Zawsze byly filmiki i poyrbane akcje a tu tego brakuje i tyle. ALE z drugiej strony jest ten gameplay ktory przyciaga. Cos co kiedys mial Splinter Cell bo fabularnie to wiadomo, nuuuuuudy. Edytowane 18 września 20168 l przez KoBik
Opublikowano 18 września 20168 l Dla mnie MGSV to wygląda tak, jak gdyby zamiast scenek nagrali kasety. Dialogi między postaciami były nagrane, nie wierzę, że bez sesji motion capture, i dziwię się strasznie, dlaczego nie ma z tego scenek, a zostały jedynie kasety...