Gość Rozi Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Wyszedł nowy patch, w którym można grać Quiet xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 W dniu 29.03.2018 o 11:49, qraq_pk napisał: Teraz mi jeszcze zostało najgorsza rzecz ze wszystkich -złapanie wszystkich zwierzaków... nudne i czasochłonne. Nie jest tak zle pra de mowiac. Wiekszosc wpada za pierwszym rozstawieniem sidel. Ten yebany zolw jest istna mordega. Rozpyl feromony, a prawdopodobienstwo wzrosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 zrobiłem to i już od kilku miechów mam platynkę. Pierwsza poprawna platynka (po walking dead gdzie platyna jest za samo przejście) Kilka zwierzaków wymagało kilku (poniżej 10) prób. Kretyński wymysł tak w ogóle ze "zbieraniem" niewidzialnych zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Gdyby ten filmik robił w grze za true ending... Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Panowie, mam pytanko. W końcu zacząłem przygodę z V i jestem już prawie pod koniec gry (39 misja). Chciałbym jednak spytać o kilka rzeczy, które nie dają mi spokoju: 1. Materiały online oraz offline. Materiały z kontenera muszą być przerobione, to wiadomo. Po zrobieniu kilku misji FOB mam ich dość sporo. Pytanie teraz czy te materiały zdobyte w FOB będę mógł używać do robienia rzeczy w singlu? Rozbudowa bazy, broni, itd.? 2. Lepiej farmić na FOB czy w singlu? Z tego co widzę, to jak trafi się dobrą bazę w online to można kokosy wyciągać, łącznie z hajsem. 3. Ile baz FOB budowaliście? Kupiłem dodatkową za te coiny bo miałem domyślnie około 2000, także mam Mother Base + 2x FOB. 4. Robiliście atoma od razu jak tylko można, czy czekaliście najpierw na wybicie rangi Hero i dopiero potem? Misję póki co staram się robić na S, żeby potem przyjść z bandaną i niewidką, aby dokończyć wszystkie zadania. Jak macie jeszcze jakieś porady to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 9 godzin temu, Patricko napisał: 1. Materiały online oraz offline. Materiały z kontenera muszą być przerobione, to wiadomo. Po zrobieniu kilku misji FOB mam ich dość sporo. Pytanie teraz czy te materiały zdobyte w FOB będę mógł używać do robienia rzeczy w singlu? Rozbudowa bazy, broni, itd.? Tak, po to były FOBy robione z tego co pamiętam. Działało nawet jak nie istniał jeszcze MGO. 9 godzin temu, Patricko napisał: 2. Lepiej farmić na FOB czy w singlu? Z tego co widzę, to jak trafi się dobrą bazę w online to można kokosy wyciągać, łącznie z hajsem. W singlu musisz podkraść zasoby od AI, w FOBach kradniesz je innemu człowiekowi, który zabezpiecza bazę na okoliczność ataku - jeśli wyższy poziom trudności Cię nie odrzuca to z FOBów wyciągniesz dużo więcej zazwyczaj, zwłaszcza paliwa. 9 godzin temu, Patricko napisał: 3. Ile baz FOB budowaliście? Kupiłem dodatkową za te coiny bo miałem domyślnie około 2000, także mam Mother Base + 2x FOB. Żadnej ponad tą z tutoriala 9 godzin temu, Patricko napisał: 4. Robiliście atoma od razu jak tylko można, czy czekaliście najpierw na wybicie rangi Hero i dopiero potem? Wybudowanie atomówki z miejsca da Ci reputację na demona, pozbycie się jej zbalansuje ten stan. Rób od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Git, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 W ogóle się w to FOB nie bawiłem i raczej polecam to zlać. Prawie wszystkie najciekawsze zabawki craftowałem z zasobów zdobytych z normalnej zabawy w singlu, nawet bez jakiegoś specjalnego farmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Jestem w 23 misji - ile tak naprawdę do końca bo tu widzę że misji jest niby 31, ale to pewnie jakieś gunwo nie ending i do true trzeba grindowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) 21 minut temu, XM. napisał: Jestem w 23 misji - ile tak naprawdę do końca bo tu widzę że misji jest niby 31, ale to pewnie jakieś gunwo nie ending i do true trzeba grindowac? Będziesz miał powtórkę wszystkich misji z pierwszego aktu w drugim akcie. I jeszcze słuchanie kaset w helikoptrze Edytowane 24 Czerwca 2019 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 23 minuty temu, XM. napisał: Jestem w 23 misji - ile tak naprawdę do końca bo tu widzę że misji jest niby 31, ale to pewnie jakieś gunwo nie ending i do true trzeba grindowac? Czy ja wiem? Ja zrobiłem wszystkie misje pierwszego chapteru, potem porobiłem może z 3-4 poboczne i przesłuchałem te złote kasety i wpadły dodatkowe misje i pózniej true ending, który trzeba przezyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Polecam też przed finałem wymaksować poziom "znajomości" z Quiet, bo dostajemy wtedy całkiem ciekawą (i jedną z najtrudniejszych, przynajmniej dla mnie) misję i kolejny "ending" xd. Ale klimat jest dobry. Do true endingu nie trzeba grinda, z tego co pamiętam to żółte misje poboczne, kasety i może z 4-5 misji na extreme. Trochę z du.py rozwiązanie, ale gra się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 A te kasety trzeba cale słuchać czy wystarczy włączyć i odznaczona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 6 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: może z 4-5 misji na extreme Nie zrobiłem żadnej a i tak miałem true ending. 12 minut temu, XM. napisał: A te kasety trzeba cale słuchać czy wystarczy włączyć i odznaczona? Te na złoto to i tak warto słuchać bo fajnie rozwijają L O R E Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Jeśli mnie pamieć nie myli, jedyną kasetę którą trzeba "wysłuchać", by spełnić jedno z wymagań do misji 46 to White Mamba 3. Wystarczy odhaczyć, by kropki obok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nie no XM już nie świruj tylko przesłuchaj w całości, bo te kasety i tak stanowią połowę fabuły w MGSV xd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Boże przeszedłem to (pipi), po zakończeniu tylko jedno pytanie - NA HÓI była ta gra? XDDDDD misja pierwsza i ostatnia to jedne z najgorszych growych doświadczenie ever, proszę o oddanie godziny z mojego życia. Obok MGS4 najgorszy metal. Edytowane 29 Czerwca 2019 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zbieranie zwierząt do klatki to kwintesencja MGSa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 I pomyslec ze sa jeszcze ludzie ktorzy wierza w “geniusz” Kojimy xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Ta gra ma najgorszy świat po jakim chyba przyszło mi hasac w grach. Brak nawet jednej ciekawej miejscówki, wygląda jak robione na zaliczenie na studia w rpg maker w dobrej grafie. Ten fabularny twist na koniec to chyba tylko cwierc inteligentow mogl zadowolić. Jedyny plus tej gry to w miare spoko gameplay, ale misje są tak nudne i powtarzalne że po paru początkowych misjach ma się ochotę rzucić grę do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) To na (pipi) się męczyłeś? Trzeba było se grę tysiąclecią Bajonetę zapuścić i oszczędziłbyś sobie nerwów Edytowane 29 Czerwca 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Hoi Cię to obchodzi czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Masochizm gierkowy dosyć powszechny na forumku jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 xm dobra prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 dobra gierka zamknijcie morde tej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi