Zarathustra 616 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 2015 to podwójne GOTY Wieśka i TPP. Obie gry deklasują konkurencję i są zarazem bardzo od siebie odmienne. Jabłka i pomarańcze > jakieś ogryzki po ogórkach. 1 Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Obie są w jakiś sposób rewolucyjne i to jest najważniejsze. Wiesiek może się pochwalić pierwszym tak wspaniałym światem z przemyślanymi questami w historii action crpg, PP natomiast otwartym światem w kategorii skradanek, chyba, że o jakiejś grze zapomniałem, ale skoro mógłbym zapomnieć to nie była rewolucyjna Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 ciekaw jestem czy bedą dlc do tego jakies. Znając pazerność konami to pewnie cale multum. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) czy ja dobrze gdzies wyczytalem, czy ma byc demo do pobrania? a moze chodzilo o ten 40minutowy material? obejzalem do konca i wyglada swietnie - multum opcji i mozliwosci, skradanie sie jak i realizacja tych wzszystkich innych rzeczy, zbieranie resourców roznej masci - wydaje się to sprawiac mega frajde, customizacja broni, rozwój bazy matki, narazie po tym gameplaju stwierdzam z fusów, ze bedzie murowane 9/10, a nie znamy jeszcze fabuly, ktora w mgs zawsze jest moze i nieraz kontrowersyjną, ale mocną stroną graficznie bardzo dobrze, a biorąc pod uwage 60 fps i otwarty swiat to moze nawet i swietnie. no i te zamilowanie kojimy do szczegolow i smaczkow.... mój hype sie odrodzil, miejmy nadzieje ze tak samo odrodzi się we wrzesniu milosc do mgsow aczkolwiek zgodze sie z bizonem - jesli zdecydowaliby się na rimejki (a raczej reboot) serii MG, to wolalbym to zobaczyc w znacznie powazniejszym i mocniejszym tonie... Edytowane 18 czerwca 2015 przez Andżej Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 o ton sie nie boj. stworzyli demo opisujace mechanike, bys mogl sie zaznajomic co mniej wiecej bedzie do robienia, ale fabule to juz musisz sam odkryc. a po szpitalu wnioskuje ze bedzie dosyc upiornie miejscami. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Ciekawe kiedy to demo wyjdzie. Mam nadzieje ze dosyc niedlugo a nie tydzien przed premierą Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 To ma być jakieś demo? Myślałem, że GZ aka "płatny prolog" to już było demo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 mowili że chyba ten fragment pokazany na E3 będzie do ściągnięcia i pogrania jako demo Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 http://www.gamersyde.com/download_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_e3_gameplay_demo-35024_en.html Jakość żyleta, waga 8.4gb 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Zastanawiam się czy bardzo będzie położony nacisk na kooperacje by wymasterowac gre na 100%,tak jak to było w przypadku peace walkera. Dobrze słyszałem, że w on-line nie będzie trofek żadnych do zdobywania? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 No i bardzo dobrze ze nie bedzie trofeow za online. Brawo za taka decyzje! Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Juz jest lista: http://www.pssite.com/news-42363-wyciekly_trofea_z_metal_gear_solid_v__the_phantom_pain.html bedzie masterowanie... Élite Terminer toutes les missions au rang S. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Hmm, wygląda przyzwoicie. Masterowanie wszystkich misji na S było dla mnie oczywiste, ale nie widzę żadnych triali, które moim zdaniem są bezsensowne w GZ. Jest dobrze. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 ma ktos jeszcze ten filmik z teorią o przeszczepie ciała? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Nie bijcie ale nie śledziłem tematu,ten MGS ma mieć jeden całkiem otwarty świat czy będzie podział na duze otwarte lokacje? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 maja byc 3 duze otwarte lokacje 1 Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Gdzie najlepiej zamówić pre order ? Ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca w których wyślą tak żeby gra była u mnie na 1 szego września a nie na 2 giego ? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 wyobraz zoom na cyce w scenie ze sniper wolf na sniegu albo na the boss przy torturach. W mgs1 scena z Meryla ma dobrze dobrane wytlumaczenie + easteregg, w mgs3 masz kadry z oczu z Eva w triggerach a w mgs4 masz nie dosc ze przewijajace sie przez cala gre go wno w majtach z muchami, to jeszcze gra sama ci serwuje brazzers POV w przypadku tragiczny postaci - dla mnie troche lol. To tak jakby wrzucic podobny moment do endingu mgs4 na cmentarzu i wytlumaczyc w stylu "JAPONIA, taki styl ziomus". I teraz wez obejrzyj filmiki z po walkach z BB squad, drebin powaznym glosem opowiada dramatyczna historie crying wolf, ktora w dziecinstwie stracila cala rodzine i udusila swojego malenkiego braciszka aby przestal plakac gdy ukrywali sie przed militia i nagle BAM ZOOM NA CYCE HIDEO DAJESZ DAJESZ ON ZARAZ DOJDZIE. Oczywiscie sa tu kojimowcy, ktorych takie cos jara a mi to po prostu nie pasuje i kazde takie glupoty pietnuje w mgsach. czysta brudna prawda o tych nołnejmach z BB wnusiu. serio ta odsłona pomimo kilku kozackich scen i akcji niesamowicie odstaje od poprzednich czesci. miałkie to było fhuj, moze i lepiej że Quiet przez całą grę będzie milczeć, bo w odróżnieniu od wspomnianej czwórki intryguje Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 (edytowane) Gdzie najlepiej zamówić pre order ? Ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca w których wyślą tak żeby gra była u mnie na 1 szego września a nie na 2 giego ? JA zawsze brałem w ultimie i mialem na czas. besides - jakie od razu poruszenie w temacie jak e3 w trakcie Edytowane 20 czerwca 2015 przez oFi Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 wyobraz zoom na cyce w scenie ze sniper wolf na sniegu albo na the boss przy torturach. W mgs1 scena z Meryla ma dobrze dobrane wytlumaczenie + easteregg, w mgs3 masz kadry z oczu z Eva w triggerach a w mgs4 masz nie dosc ze przewijajace sie przez cala gre go wno w majtach z muchami, to jeszcze gra sama ci serwuje brazzers POV w przypadku tragiczny postaci - dla mnie troche lol. To tak jakby wrzucic podobny moment do endingu mgs4 na cmentarzu i wytlumaczyc w stylu "JAPONIA, taki styl ziomus". I teraz wez obejrzyj filmiki z po walkach z BB squad, drebin powaznym glosem opowiada dramatyczna historie crying wolf, ktora w dziecinstwie stracila cala rodzine i udusila swojego malenkiego braciszka aby przestal plakac gdy ukrywali sie przed militia i nagle BAM ZOOM NA CYCE HIDEO DAJESZ DAJESZ ON ZARAZ DOJDZIE. Oczywiscie sa tu kojimowcy, ktorych takie cos jara a mi to po prostu nie pasuje i kazde takie glupoty pietnuje w mgsach. czysta brudna prawda o tych nołnejmach z BB wnusiu. serio ta odsłona pomimo kilku kozackich scen i akcji niesamowicie odstaje od poprzednich czesci. miałkie to było fhuj, moze i lepiej że Quiet przez całą grę będzie milczeć, bo w odróżnieniu od wspomnianej czwórki intryguje dziwna opinia, zwazywszy ze design tych postaci i ich historie byly o wiele lepsze niz te ze Snake Eater'a. w sumie to na szybko moglbym przyjac ze dla mnie podium z bossami wyglada nastepujaco, wg czesci: 1, 4, 3, 2. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 relacja z godzinnej rozgrywki w mgs5 (wideo jest raczej mieszanką wcześniejszych trailerów zmontowanych tak by w miare odwzorowywały omawianą rozgrywke - jednak nie jest to nowy gameplay) Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) wrazenia z koncowki tej misji pierwszej misji Edytowane 26 czerwca 2015 przez Najtmer Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 Ogólnie PP to rozwinięcie pomysłu z Peace Walkera, który Kojima wymyślił pare lat temu. Szkoda, że PW został wydany na PSP a nie na dużą konsole. Na pewno dużo więcej by na tym zyskał. Fabuła nie była taka zła ale rozgrywka straszbie kanciasta. I te walki z dinozaurami to była dopiero głupota. Dodajac takie rzeczy do uniwersum MGS. Ale nie powiem - bawiłem się świetnie platynując Peace Walera 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) I te walki z dinozaurami to była dopiero głupota. Dodajac takie rzeczy do uniwersum MGS. masz na mysli powiązania z monster hunterem? to były zwykłe jaja Edytowane 26 czerwca 2015 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi