Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Strasznie licze na to by na koncu gry ujrzec (wrzuce w spoiler bo nie wiem czy mozna pisac co sie dzialo w MG) Pokaż ukrytą zawartość walke Big Bossa z Snakiem, ewentualnie ostatnia scene to poczatek gry Metal Gear Byloby to piekne zakonczenie Sagi. Kto sie ze mna zgadza łapka w góre! Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez Redmitsu
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l podobne cisnienie przy premierze bede miec chyba na tej generacji tylko przy remake ff7 o ile wczesniej square nie zniszczy mi go informacjami, ze zrobili z tego tepowego slashera
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W dniu 25.08.2015 o 15:32, Redmitsu napisał(a): Strasznie licze na to by na koncu gry ujrzec (wrzuce w spoiler bo nie wiem czy mozna pisac co sie dzialo w MG) Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość walke Big Bossa z Snakiem, ewentualnie ostatnia scene to poczatek gry Metal Gear Byloby to piekne zakonczenie Sagi. Kto sie ze mna zgadza łapka w góre! Było by fajnie... ale na bank tak nie będzie bo to...Kojima Ktoś tam chyba nawet powiedział, że: "fani znienawidzą zakończenie MGSV" Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez Sefiro
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W dniu 25.08.2015 o 15:20, oFi napisał(a): czy ten trailer co wypuscili dzisiaj posiada jakies drobne "spoilerki" czy można spokojnie oglądać? Skoro trailer pochodzi prosto od kolesia, który grę stworzył to chyba możesz obejrzeć, bo pokazał w nim tyle ile chciał żebyś zobaczył przed premierą.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Na samym końcu trailera widać Pokaż ukrytą zawartość całą ekipę BB, a po prawej stronie na chwilę pojawia się Eli, który przecież nienawidzi BB Łodafak, Hideo znów gwałci mój mózg Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez Bzduras
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Tak apropo tego, że niby Haytera nie dałoby się ukryć. Kojima cały plant w MGS2 ukrył to Haytera w MGSV by nie ukrył?
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l wg mnie w tamtych czasach bylo latwiej, w dobie internetu ukrycie takiej bomby jak raidena i plant raczej by nie przeszlo
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W dniu 25.08.2015 o 15:32, Redmitsu napisał(a): Strasznie licze na to by na koncu gry ujrzec (wrzuce w spoiler bo nie wiem czy mozna pisac co sie dzialo w MG) Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość walke Big Bossa z Snakiem, ewentualnie ostatnia scene to poczatek gry Metal Gear Byloby to piekne zakonczenie Sagi. Kto sie ze mna zgadza łapka w góre! Obstawiam, że nie gramy Big Bossem
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Co się dzieje w tym temacie, aż się boje oglądać tego trailera i dalej tu zaglądać.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Kurcze aż poważnie się zastanawiam nad L-4 na dwa tygodnie bo coś mi się wydaje ze nie oderwę się od pada. Hideo TY mój mały trollu umiesz nakręcić hype jednym trailerem.....Phantom Pain przybywaj!!!!!
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Pokaż ukrytą zawartość Moze ten Skullface to jakies nazwiazanie do spalenia twarzy BB przez Solid-a O_O KOJIMA DAWAJ MNIE TA GRE
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Kur.wa ale mnie hypujecie na te gre. No przez was jeszcze zamowie od razu mimo ze mam gierki nieograne na polce.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W dniu 25.08.2015 o 13:03, SzczurekPB napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Jeżeli ktoś się zastanawia czy oglądać, nie ma zadnych spoilerów, Kojima tylko przypomina nam, że 1.09 wychodzi mesjasz 2015 roku. W dniu 25.08.2015 o 18:09, wet_willy napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Moze ten Skullface to jakies nazwiazanie do spalenia twarzy BB przez Solid-a O_O KOJIMA DAWAJ MNIE TA GRE Pokaż ukrytą zawartość Na e3 był chyba trailer, gdzie Skullface jedzie razem z BB jeepem. Więc raczej, to nie jest jedna postać.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Tak zaawansowany metal gear, przepraszam Optimus Prime w wersji japonskiej ze stojaca pyta wladajacy ognistym biczem ? Jezus maria jak on przekombinowal setting, w bazie na pewno sa teleporty mogace zawstydzic maszyne czasu z tegorocznego terminatora
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Pokaż ukrytą zawartość Na e3 był chyba trailer, gdzie Skullface jedzie razem z BB jeepem. Więc raczej, to nie jest jedna postać. Pokaż ukrytą zawartość Moze ten Skullface to jakies nazwiazanie do spalenia twarzy BB przez Solid-a O_O KOJIMA DAWAJ MNIE TA GRE No i? Fight Club ogladales?
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W dniu 25.08.2015 o 18:31, M.Bizon24 napisał(a): Tak zaawansowany metal gear, przepraszam Optimus Prime w wersji japonskiej ze stojaca pyta wladajacy ognistym biczem ? Jezus maria jak on przekombinowal setting, w bazie na pewno sa teleporty mogace zawstydzic maszyne czasu z tegorocznego terminatora majo wormhole fulton revovery, protezy teleportujące przeciwników i żywego tyranozaura
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Nigdy nie grałem w żadną część Metal Gear Solid, a więc nie ogarniam też o co chodzi w fabule. Mimo to V podoba mi się, jak patrzę na filmiki i chętnie bym ją ograł. Czy jest sens kupować ta część zakładając, że wcześniej kupię sobie nowy numer Pixela i przeczytam artykuł o historii serii ? Na 100% nie będę teraz specjalnie tylko dla tej jednej gierki ogrywał wszystkich poprzednich części.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Ok,nie wytrzymałem i zamówiłem sobie w końcu Ground Zeroes. Kasa miała iść na co innego ale kurcze no to MGS i starałem się tłumić hype ale tego się nie da zrobić. Jak dobrze pójdzie to jutro może będę sobie pykał w to "demko" Najgorsze,że coraz bardziej zastanawiam się nad tą limitowaną PS4 z MGS5.Chyba przestanę wchodzić na neta Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Bizon jak zawsze cos tam pierdzi, bo niedowidzi. Tam w ogóle nie ma Mantisa obok, no przecież.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W dniu 25.08.2015 o 18:57, JJeday napisał(a): Nigdy nie grałem w żadną część Metal Gear Solid, a więc nie ogarniam też o co chodzi w fabule. Mimo to V podoba mi się, jak patrzę na filmiki i chętnie bym ją ograł. Czy jest sens kupować ta część zakładając, że wcześniej kupię sobie nowy numer Pixela i przeczytam artykuł o historii serii ? Na 100% nie będę teraz specjalnie tylko dla tej jednej gierki ogrywał wszystkich poprzednich części. Stracisz dużo, ale sam gameplay w V wydaje się być na tyle solid (HE HE ) że powinien cię zaspokoić jako gracza.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Jeszcze tylko 4 godziny MGS:PW The Movie przede mną, potem szybko Ground Zeroes The Movie (nie zapłace 39zł za demo jak jakaś koza do dym...., nawet jeżeli to dzieło Kojimy) i 1go lecę do sklpu po moją kopię V.