Yano 3 697 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Ale napisałem go dziś bo na 80% jutro będę miał MGS V na PS4 i to więcej niż w jednej kopii, także przestań mendrkować. odsprzedasz mi jedna? Place jak za prezydenta! Gdzie mam podjechac? xD edit chyba nie było ma być appka na telefony która współpracuje z mgs5 i wyświetla np mapę na żywo i pewnie też inne rzeczy http://www.ppe.pl/news-38262-telefoniczna_apka_wspomoze_uzytkownikow_playstation_i_xboksa_one_w_metal_gear_solid_v__the_phantom_pain.html Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Yano Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 jest też taka do gz w sumie fajny bajer bo nie trzeba ciągle wciskać start żeby spojrzeć na mapę Cytuj
Gość Soul Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Jak już będę miał ją w rękach Yano dam znać. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Ale napisałem go dziś bo na 80% jutro będę miał MGS V na PS4 i to więcej niż w jednej kopii, także przestań mendrkować. odsprzedasz mi jedna? Place jak za prezydenta! Gdzie mam podjechac? xD edit chyba nie było ma być appka na telefony która współpracuje z mgs5 i wyświetla np mapę na żywo i pewnie też inne rzeczy http://www.ppe.pl/news-38262-telefoniczna_apka_wspomoze_uzytkownikow_playstation_i_xboksa_one_w_metal_gear_solid_v__the_phantom_pain.html Fajnie jakby również wylądowała na PSV Edytowane 26 sierpnia 2015 przez MEVEK Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Ta gra byłaby idealna na wii u. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Czy komuś się udało kupić limitkę? Patrząc na ebay to stoi tam nawet po 1200 zł w przeliczeniu ;O Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Otwarcie to podobno sztos MGS Ultra Hiper Edyszon Ch,uje Muje Dzikie Snejki, a potem powietrze zlatuje, gra to Peace Walker na sterydach, a na koncu trzeba powtarzać misje (?), żeby popchąć fabułę do przodu. Gameplay robi, ale ja bym chciał od gry z MC na poziomie 95, żeby wszystko w niej robiło. Ja przeczytalem w recenzji ze trzeba niektore misje powtorzyc na wyzsza range aby odblokowac ten... true ending O grindzie zeby inne misje odblokowac nic nie widzialem, jestes pewien ze dobrze przeczytales? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) @Ekansik > eBay to inna planeta, tam zawsze są limitki po 1000zł, bez względu na to czy gra jest łatwo dostępna czy rzeczywiście nakład się wyczerpał. Najlepsze są różne darmowe pierdy sprzedawane po 300zł, np. steelbooki. Ceneo pokazuje że limitka jest dostępna w Gram. Ale chyba w komentarzach na PPE ktoś pisał że nakład na Polskę jest skromny i nie każde zamówienie będzie zrealizowane. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez aux Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Nikomu nie dogodzisz w kwestii balansu scenka-gameplay. Jednemu za mało będzie grania i "co oni mi tu pier,dolą, dajcie mi poszczelać", inny będzie marudził, że już trzecia misja i granie, a on ciekawy, co tam się stanie dalej. Bierzcie też na poprawkę, że recenzenci to tak jak mainstream, w większości Janusze którzy pewnie nawet nie potrafią ze zrozumieniem czytać i jeszcze przechodzili na easy pomijając wszystko co się da. Kto wie, może jak ktoś chce, to dodatkowego fabularnego contentu są pęczki, a główny wątek został odchudzony (patrząc przez pryzmat poprzednich części) żeby nie było znowu narzekań, że film nie gra. Sami najlepiej ocenimy, bo recenzjami to ja się przestałem sugerować wiele lat temu. 3 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Mowilem, ze czekam na obiektywne 8/10 a nie przehajpowane 150/10 lacznie z politowaniem kojimy jakby ponownie papiez umarl. No ale minusy sie wtedy posypaly, wiec czekam na fanbojow ponownie, niech sobie ulza. :empathy3: hmmm, za bardzo dramatyzujecie. wedlug mnie zabieg z powtarzaniem misji jest dobry. a to dlatego ze MGS moze stac sie gierka "na pol godzinki wolnego czasu". od tak, zeby sie pobawic nowymi zabawkami dla zabicia czasu. cos jak rozjezdzanie ludzi w GTA. nie musisz juz sie przykuwac na pare godzin by cos wymiernego miec z gry. a tak, czysta nieskrepowana zabawa na pare minut i gmp ktore wpada i ma to wplyw na rozwoj nowego arsenalu. imho to dobra zagrywka. misji fabularnych pewnie bedzie z 20, wiec zrobienie ich po sznurku nie bedzie takie trudne i nic sie nie bedzie rozmywalo, wazne zeby nie cebulic "musze przejsc zeby sprzedac", bo to rzeczywiscie jest frajerskie rozwiazanie. nie po to sie czekalo tyle lat, zeby potraktowac ostatnia gre hideo z tej serii jak jakies obesrane kolodjutim czy kredki asasyna. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 @Ekansik >(...) Ceneo pokazuje że limitka jest dostępna w Gram. Ale chyba w komentarzach na PPE ktoś pisał że nakład na Polskę jest skromny i nie każde zamówienie będzie zrealizowane. "Produkt, który chciałeś dodać do koszyka jest niedostępny" [`] Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 A jak to jest jeśli pobiera się grę z PS Store (preorder)? Kiedy będzie można zacząć pobieranie MGSa? Dzisiaj oglądałem film który opisuje historię MGSa i powiem wam że za cholerę tak dobrze nie kminie kto co komu i po co. Ale zawsze grałem w tę serię bez zbędnego zagłębiania się w fabułę i było fajnie więc teraz też pewnie będzie podobnie:) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Spytam tutaj, cena 221 za wersje ps4 jest ok, czy znacie gdzie taniej? Cytuj
artex 28 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Spytam tutaj, cena 221 za wersje ps4 jest ok, czy znacie gdzie taniej? na cdp.pl z rabatem 15% za płatność paypal i darmową wysyłką wychodzi 204zł Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Ja zamawiałem na konsoleigry.pl wersje i na PS4 i PS3 + gratis dostanę dwie naszywki i małą latarkę a cena za pre-ordery (209 i 179) dla mnie były jak najbardziej ok i mam do nich zaufanie po składaniu pre-ordera na Splatoona z Amiibo (tam też dokupiłem Ground Zeroes na PS3 za 39zł nówkę) 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 A preorder kiedy dochodzil? W dniu premiery, czy dzien wczesniej? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Jeśli chodzi o Splatoona to przybył mi dokładnie w dniu premiery (ale Big N zawsze swoje duże produkcje wydaje w piątki - vide to samo będzie ze Star Foxem i Xenoblade'm czego się bardzo skrupulatnie trzymają) więc byłem zadowolony. Jeżeli MGS przywiozą mi już w poniedziałek to będę bardzo usatysfakcjonowany :-) Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 wet willy i colin będą na stanowisku . Oni nie grają w pedalskie chińskie giereczki No a przynajmniej Colin to na 100 % Ukyo to akurat bedzie zdrowo w piatke cial. Colina nie widzialem od paru tygodni. Zaloze sie, ze spoilery beda lataly po szaucie i statusach. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Oj będą, niestety. Dlatego też znikam na jakiś czas z forumka. Może jakimś wyjściem będzie zablokowanie świeżakom statusów i szałta? Edytowane 26 sierpnia 2015 przez aux Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Aha, nie wiedziałem, spoko. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Narazie wygląda na to, że fabuła to najsłabszy element tej gry i do tego narracja prosto z PW czyli większość opowiedziane nagraniami audio. Osobiście nie mam żadnych oczekiwań w tej sferze i przyjmę każdy spoiler na klatę. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Sebas Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 eeee, fabula najslabszy element gry? co (pipi)a? big boss zmieniajacy sie w skullface'a jest slabe? czy to, ze znowu nie podali wszystkiego na tacy jak w przedszkolu? Cytuj
Pupcio 18 377 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Nie wiesz jaka będzie fabuła więc się tak nie podniecaj. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Ja nie mogę z ludzi co mają obawy co do złożoności scenariusza w nowym Metal Gear xDDD Przecież to z tego słynie seria, ludziska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi