Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Nie nie znajduje sie TPP dzieje sie 9 lat po GZ -____- Ile razy trzeba to tlumaczyc
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Codename http://www.game.co.uk/en/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-collectors-edition-only-at-game-503202 Ale oni chyba wyprzedali http://www.amazon.co.uk/Metal-Gear-Solid-Phantom-Collectors/dp/B00UBSWQJ4/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1440861047&sr=8-5&keywords=metal+gear+solid Tutaj ale mega drogo
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Wpadly mi 3 trofea w metalu, ale ps4 ich nie widzi. Czy to eiba tego, ze jest przed premiera czy jakis bug ?
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Ja przed chwilą dostałem maila z cdp.pl, że moje zamówienie zostało przekazane do kompletacji w magazynie. Może na pierwszego się wyrobią...
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Szczurek i co z tego ze mam jak siedze w pracy do 20 a jutro od 08:00 do 20 Takim tokiem myslenia to dopiero poznym wieczorem, we wtorek zagram :-P Na szczescie we wtorek z rana dzwonie i zglaszam chorobe! Raz w miesiacu jest nawet wskazane :-)
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Ja raz w podstawówce udawałem chorobe żeby zostać w domu i grać w gre wideo. Edytowane 29 sierpnia 20159 l przez pawciokratos
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l etam, sami byście wzięli ale trzeba trzymać pozory dorosłości, takie społeczeństwo
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Chodzi o zasade. Nie mozna byc wzorowym pracownikiem. Trzeba umiec miec czasem wyje.bane. Zwlaszcza w dni odswietne. Edytowane 29 sierpnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Wtorek i środę wziąłem specjalnie wolny. Do tego wolny miałem już poniedziałek i wtedy koniecznie muszę wyrwać grę.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Branie chorobowego w wieku 30 lat dla gierki wideo :facepalmz: Lepiej poczekać aż stanieje
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l zdecydowanie popieram chorobowe. Hobby w zyciu jest bardzo wazne! EDIT:dokladnie tak, c nie wbilo. Edytowane 29 sierpnia 20159 l przez easye
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Do grających - jak wygląda transfer save'a z GZ? Co konkretnie z niego dostajemy?
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l No to nara Boze i ten jeden ze steelow jest moj [emoji33] Oszaleje od czekania...
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Do grających - jak wygląda transfer save'a z GZ? Co konkretnie z niego dostajemy? Z tego co czytałem to najważniejsze było eskortowanie POW (plus The Eye i The Finger), bo znajdą się w Mother Base później, reszta to kosmetyka (kostiumy etc.). Jak jest ostatecznie, to musimy czekać na relacje już grających. Niby można w necie poszukać, ale jednak naciąć się przy tym na spoiler pewnie nietrudno.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l no ponoć najwspanialszym dodatkiem za save z GZ jest mozliwosc odwiedzenia ponownie tej biwakowni i kryjaca sie tam niespodzianka
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Do grających - jak wygląda transfer save'a z GZ? Co konkretnie z niego dostajemy? Z tego co czytałem to najważniejsze było eskortowanie POW (plus The Eye i The Finger), bo znajdą się w Mother Base później, reszta to kosmetyka (kostiumy etc.). Jak jest ostatecznie, to musimy czekać na relacje już grających. Niby można w necie poszukać, ale jednak naciąć się przy tym na spoiler pewnie nietrudno. To co krążyło po necie przed premierą w tej kwestii, to zdaje się, że były domysły. Dlatego też jestem ciekaw jak wygląda to w wersji finalnej. Chodziło mi o ten screen i to na ile jest prawdziwy: Edytowane 29 sierpnia 20159 l przez Hela
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Gdzies mi smignelo info ze mapa jest tylko w wersji day one, prawda to? (w sensie nie bedzie jej w pozniejszych zwyklych wydaniach).