LiŚciu 1 329 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Mam w paczce dwa kody do wpisania. Jeden to na pewno day 1 edition additional content - karton, tarcza, jakiś pistolet i mundur. A ten drugi kod to czego dotyczy?? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Kiedy ta Quiet się pojawią ? zrobiłem 8 głównych misje i kilka pobocznych. z minusów : Mało filmików Helikopter i loadingi, czas lotu z jedne platofrmy na drugą, mogli to jakoś szybciej ogarnąć w sumie tyle, bo sam backtracking nie przeszkadza, znać teren po którym się poruszamy to podstawa dobrego działania, także jak osobiści lubię jeszcze raz sprawdzić tą samą lokację. Edytowane 1 września 2015 przez Soul Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Na ps4 patch zajmuje 420mb. Pobral mi sie w 2 minuty. Wiec tym razem legendy o beznajdziejnych serwerach sony sie nie sprawdzily. i btw nawet sie zalogowalem na server w grze (chociaz nie wiem co to da) Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 No mi trochę dłużej ten patch się ściągał, w ogóle jak tak konsola pracuje..... nowy sprzęt w chodzi głośniej od mojego 5 letenigo kompa Yano dodaj mnie do "przyjaciół" 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Dodam wieczorem bo spadam do pracy. odpalilem na chwile gre po patchu i zauwazylem ze jak sie biega po menu bazy (lista ludzi albo lista broni do zrobienia) to czasem okno otwiera sie z 2 sekundy. Wczesniej prawie zawsze otwieralo sie poniżej 0,5s prawie natychmiast. A teraz raz dluzej raz wolniej. ciekawe czemu. Troche wątpię ze to patch zepsul. Bardziej podejrzewam ze to kwestia polaczenia do serwerow i jakieś tam porownywanie czegoś. Jak wroce to zobacze czy przy offline sprawa sie naprawi. zauwazylem ze pojawily sie dopiski przy niektorych broniach "mogą tego używać twoi ludzie w bazie". Wczesniej tego nie bylo. Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Mam w paczce dwa kody do wpisania. Jeden to na pewno day 1 edition additional content - karton, tarcza, jakiś pistolet i mundur. A ten drugi kod to czego dotyczy?? Drugi kod daje dodatkowe expo do multiplayera. Czyli to też bonus z day one, ale rozbity na dwa osobne kody. Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Kupował ktoś dzisiaj stacjonarnie? Byłem między 9 a 10 kolejno w MediaMarkt, Euro RTV AGD, Empiku a nawet TESCO i wszędzie nic. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Właśnie byłem w Saturnie. Dostałem kubek Diamond Dogs. Miło. A teraz.... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Kubek DD? Jak możesz to zrób fotkę i wrzuć. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Kiedy ta Quiet się pojawią ? zrobiłem 8 głównych misje i kilka pobocznych. z minusów : Mało filmików Helikopter i loadingi, czas lotu z jedne platofrmy na drugą, mogli to jakoś szybciej ogarnąć w sumie tyle, bo sam backtracking nie przeszkadza, znać teren po którym się poruszamy to podstawa dobrego działania, także jak osobiści lubię jeszcze raz sprawdzić tą samą lokację. Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to ona się nie pojawia z automatu tylko musisz iść odwiedzić ruiny. Poszukaj na mapie cośtam Ruins. Zanim wejdziesz upewnij się ze masz usypiajaca snajperke bo z innej broni możesz ją chyba zabić Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Kiedy ta Quiet się pojawią ? zrobiłem 8 głównych misje i kilka pobocznych. z minusów : Mało filmików Helikopter i loadingi, czas lotu z jedne platofrmy na drugą, mogli to jakoś szybciej ogarnąć w sumie tyle, bo sam backtracking nie przeszkadza, znać teren po którym się poruszamy to podstawa dobrego działania, także jak osobiści lubię jeszcze raz sprawdzić tą samą lokację. Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to ona się nie pojawia z automatu tylko musisz iść odwiedzić ruiny. Poszukaj na mapie cośtam Ruins. Zanim wejdziesz upewnij się ze masz usypiajaca snajperke bo z innej broni możesz ją chyba zabić odnosnie quiet, u mnie to dosc zabawnie wygladalo nie mialem usypiajacej snajperki i balem sie ja zabic (potem sobie pomyslalem, ze pewnie jak sie ja "zabije" to i tak jest wybor czy ja zabrac). raz udalo mi sie zakrasc i strzelil w leb pistoletem, ale potem juz nie dawalem rady. raz ja wypatrzylem i zamowilem dostawe broni. wybralem na nia i zrzucili jej skrzynie na leb. to wystarczylo, zeby ja ogluszyc. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Odnośnie Quiet to właśnie bałem się że ją zabiję gdyż miałem tylko zwykłe naboje. Ale potem mimo wszystko Boss jej nie zabija, mimo że jest do tego namawiany (piękne się pojawia nawiązanie do trójki). Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Już platynę ktoś zrobił? Ciekawe jaki jest poziom trudności trofi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Pro Tip panowie (choc moze juz ktos mowil, nie wiem, stracilem kontakt z rzeczywistoscia przez te gre i nie czytam forumka), jak tylko bedziecie mieli opcje znalezienia Legendary Gunsmitha w Side Opsac napisz w spoilerze mniejwiecej po ilu misjach to sie pojawia, bo czekam na opcje customizacji niecierpliwie, narazie jestem po 6 misjach, pewnie jeszcze troche brakuje by znaleźć tego typa EDIT nie wchodźcie na PPE matoły walą spoilerami z MGSa na lewo i prawo (i nie chodzi mi nawet o komentarze tylko o całe newsy!) ptanie do adminów - nie można by zbanować tego mateusza gołąba z ppe? wcześniej dał wieśkowi 6/10 za grafe a teraz dopieprza spoilery z mgs, co to ma być? Edytowane 1 września 2015 przez Yano Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Dodajcie mnie ktoś do znajomków, pod kątem MGO oczywiście, nie szukam chłopaka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Mysle ze do mgo i ustawek to trzeba bedzie osobny temat. Ale to A miesiąc; ) Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 W Euro RTV AGD dają do każdej kopii steelbook? Bo nie ma u nich na stronie żadnego info. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) I poszła reklamacja, własnie na steelbook, przy składaniu pisało, że będzie a przysłali bez, to wałek, mają dosłać z tego co mówili, ktoś miał podobnie? Rtv euro agd Edytowane 1 września 2015 przez Wesker Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Ok kilka moich filmikow. Mozna kontrowac ataki wrecz wrogow: Consecutive CQC: xD Szybki sposob na powrot do bazy: DD + noz = 2 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Ja dziś odbiorę to zobaczę, ale rezerwowałem również dziś... więc nie wiem... Edytowane 1 września 2015 przez michu86- Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Wow, szybka reakcja z przeprosinami od euro rtv agd, mają dosłać steelbook, jak jutro mi przyjdzie nie kompletna edycja kolekcjonerska to kurier leci przez okno. Cytuj
_D23 83 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 -Żałuję że oglądałem te wszystkie trailery, za dużo pokazali. Ktoś kto ich nie oglądał jest zwycięzcą i mądrym człowiekiem.No dzieki. W sumie slowa, ktore rzadko padaja na forum bo trudno sie ludziom przyznac, ze troche zyebali ogladajac trailery i spoilerujac sobie fabule. Tym samym zasadne jest, zeby tym temacie nie pojawialy sie spoilery (od tego jest inny temat) nawet z trailerow a jedynie info o ogolnym odbiorze gry. Nie chce negować kogoś opinii ale Yongyea na swoim kanale wyraźnie powiedział, że gra przez większość czasu stawia przed nami więcej pytań niż odpowiedzi. Dodał też, że znajomość trailerow w ogóle nie wpływa na odbiór całości, wręcz przeciwnie. Były one skonstruowane w taki sposób żeby zmylić i zbić z tropu gracza. Dodam też, że doszedł on do końcowych etapów ale gry nie ukończył. Wiadomo kim ten człowiek jest więc... skłania bym się raczej uwierzyć jemu Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Na ps4 patch zajmuje 420mb. Pobral mi sie w 2 minuty. Wiec tym razem legendy o beznajdziejnych serwerach sony sie nie sprawdzily. i btw nawet sie zalogowalem na server w grze (chociaz nie wiem co to da) Zazdroszczę. To samo łącze, na którym 20 GB ze Steama poszło w 14 minut: Edytowane 1 września 2015 przez Hela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi