Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Offline działa szybko.

Wkurzyłem się chciałem importować sejw z ground zero ale aby to zrobić muszę wpierw uruchomić mgs ground zero którego na dysku nie mam od roku. Ściąganie z psn to żart więc sobie ten ficzer podaruje:)

Opublikowano

Cutscenka przed ekranem tytułowym i już osr,ałem majty :fsg:

V HAS COME TO

Opublikowano

Od północy prawie 20 godzin ograne, 6% na liczniku. Gra się świetnie, poza drobnymi bugami nie mam się do czego przyczepić. Baza Mama ma klimat, salutujące Psy robią robotę. I w końcu

znalazłem DD, cóż za fajne psisko ;)

Mała chińska Japończyk wiedział, jak się pożegnać z graczami.

• Plusik 1
Opublikowano

ja właśnie sie spodziewałem że patch może iść nie wiadomo ile dlatego rano go zapuściłem i poszło odrazu. ale może wtedy jeszcze większość ludzi nie miała kupionej gry, a teraz wieczorem pewnie wszyscy sie rzucili

Opublikowano

pierwsza godzina gry.....jezus maria.....JEZUS maria, wiem wiem, ze to tylko wyhylanie galki do przodu przez wiekszosc czasu ale rezyseria, napiecie, zakrecenie falubarne WOW

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mam pierwszy smaczek..

w prologu jest polak i mowi cos w stylu "no wes" podczas przepychania sie. myslalem ze sie przeslyszalem, ale jednak nie.

PS
Giera mnie miazdzy z min na minute. Kojima mistrz. Jaranko mam straszne   :obama:

Edytowane przez MEVEK
  • Plusik 2
Opublikowano

Mam pierwszy smaczek..

w prologu jest polak i mowi cos w stylu "no wes" podczas przepychania sie. myslalem ze sie przeslyszalem, ale jednak nie.

PS

Giera mnie miazdzy z min na minute. Kojima mistrz. Jaranko mam straszne   :obama:

Ja także to zauważyłem, ale u mnie było

"Proszę cię" mówione przez kobietę  :D Faza

• Plusik 1