Daffy 10 567 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 jaki ten gameplay jest pyszny.......mniam mniam...slinka cieknie Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 A jak tam walki z bossami Ficuś? 5 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Przeszedłem prolog - Lord mnie zaorał! Atmosfera tak ciężka, a przy tym gęsta że można by ją kroić nożem, no po prostu coś pięknego 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Dzisiaj o 9 juz kurier dostarczyl paczuszke, straszne info biorac pod uwage ze prace zaczalem o godzinie 8 ;D, steelbook tez bardzo ladnie sie prezentuje, nie zaluje zakupu Kurde, prolog pozamiatal, nie spodziewalem sie az tak, najsmutniejsze ze dopiero w czwartek znajda dluzsza chwile by przysiac do zabawy, ale za to potem do poniedzialku wlacznie tylko jeden temat bedzie grany . Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=x184BYkUprg jezu jak ja się cieszę że zrezygnowałem w porę z tej obsranej edycji specjalnej za 4 stówy i dostałem wersje ze steelbookiem. arty Shinkawy <333 Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=P8RCD2KAbX4&feature=youtu.be 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Dzialaja wam funkcje online i czy wam tez kod na dodatki do MGO w PSS nie przeszedl? Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Najn, kodu z bonusami do MGO mi nie chwyta PSStore, ale to pewnie przez serwery sony standardowo bo premiera Tak czy srak mgo jeszcze nie ma wiec moze zadzialac pozniej Prolog mnie roz(pipi)al na atomy. Gra wciaga jak bagno Edytowane 1 września 2015 przez elvis004 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Nie mozna tez save z GZ sciagnac. Z poziomu Ground Zeroes wszystko dziala, Phantom Pain juz nie Damn you Sony! Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Pisali, ze save z GZ musisz uploadowac na server najpierw. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 U mnie wszystko ok zgrało. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Pisali, ze save z GZ musisz uploadowac na server najpierw. Wiem. Zanim uruchomiłem TPP to w GZ go wrzucilem na serwer. Funkcja ta nie dziala mi w TPP. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Bo chyba trzeba najpierw dojść do Mother Base żeby save się importował. U mnie w tej sposób problemu nie było, gdzieś czytałem, że tak ma być. Edytowane 1 września 2015 przez Bzduras Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Pisali, ze save z GZ musisz uploadowac na server najpierw. Wiem. Zanim uruchomiłem TPP to w GZ go wrzucilem na serwer. Funkcja ta nie dziala mi w TPP. opcja pobrania save w TPP nie pojawia sie odrazu, dopiero po którejś misji jest w menu głównym gry Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 No wiem, ze jest. Jestem już sobie dawno w Afganistanie. Kwestia tego, ze wlaczajac gra uruchamia mi sie w trybie offline bo nie moze polaczyc z serwerami i import save z GZ przez to nie dziala. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Dzięki Panowie za info, bo sam zacząłem się już zastanawiać że może coś zrąbałem. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Moze zrobimy temat z tip'ami do mgsv. Troche tego bedzie, a mnie nie chce sie szukac. W sumie najlepiej samemu odkrywac, ale to juz od graczy zalezy. Na pewno kazdy, cos ma do dodania. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Tak gram i mam tylko jedno zastrzeżenie dot. głosu Big Bossa. Nie chodzi mi o to, że głos Kiefera jest słaby. To nie prawda, ponieważ jest naprawdę bardzo dobrej jakości. Po prostu ja nie czuję w nim tego co czułem słuchając Haytera - nie słyszę charyzmy w głosie, ba dla mnie BB gada teraz jak jakiś pierwszy z brzegu chłystek, który nie ma w sumie nic do powiedzenia. Po ograniu ostatnio PW gdzie Hayter zagrał fenomenalnie, ten BB w ogóle do mnie nie przemawia. 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Wow. Cieżko mi na razie coś więcej powiedzieć niż - wow. Gameplayowo MGS wszedł na nowy poziom. Wachlarz ruchów, zachowanie przeciwników, intuicyjność, wow. Kasety zamiast CODECa to zmiana, która moim zdaniem swietnie sprawdza się w V. Kojima nie chce tutaj odbierać kontroli graczowi milionem przerywników. Owszem, możemy jak za starych czasów siedzieć i gapić się w ekran podczas gdy 2 bohaterowie rozmawiają, ale możemy też puścić sobie to w tle gdy jedziemy spokojnie na koniu. Mogę też schować się w budynku i na spokojnie zacząć słuchać tych nagrań. Pełna dowolność i sprawdza się to super. Narracja jest dobra, ale ja mam słabość to takiego dogrzebywania się informacji w grach jak w Bioshocku czy właśnie w V. Lubię jak nie mam wszystkiego wyłożonego ma tacy. Jadę na koniu, w tle leci mi z kasety The Man Who Sold The World, nagle widzę stanowisko z 3 żołnierzami, wyłączam walkmana i zaczynam kombinować jak tu najlepiej się ich pozbyć/ominąć. Niby nic nowego, ale gra się w to znakomicie. Na razie wow. Nie wiem co będzie potem, ale na ten moment jest 10/10. Czuć, że to oczko w głowie Hideło. Edytowane 1 września 2015 przez ragus Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 to ty nie grałeś w GZ? tam był taki sam, choć uboższy (ukończyłem dziś po 13.00 zamiast odespać nockę). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Grałem, ale przecież to było tylko demo. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 niby tak, ale już tam mechanika jzrobiła ogromne wrażenie. reszta to po prostu Peace Walker na sterydach Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. VerB_ 34 Opublikowano 1 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 września 2015 MACIE KREW NA DŁONIACH - jak dziewczyna dowie się że wydałem prawie 1800zł żeby pograć gierkę to chyba mnie udusi %) Co śmieszniejsze jakby ktoś tydzień temu spytał się cy kupię MGS to by powiedział że nie bo mam tylko x360 i to panie kastrat mocno będzie. Ale potem okazało się że jak na taki stary sprzęt to całkiem daję radę to postanowiłem kupić. Pojechałem rano objechać sklepy wszędzie pustki, zacząłem czytać ten temat jakie to mgs5 na nextgeny wygryw mocno 60 fps itp, obejrzałem parę filmików z gameplayem, zobaczyłem że w MM dostępny jest ten zestaw i coś we mnie pękło. Mam nadzieję że było warto, zaraz się przekonam. Witam w gronie ps4 16 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Witamy, plusika brak bo się skończyły. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 No, żeby zaraz nie było postów w temacie "awaryjność ps4". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi