Opublikowano 25 września 20159 l żólte kwiatki? chodzi ci o golden crescent czy cos takiego? w polowie gry mialem tego chyba z 8000 i nie mialem co z tym zrobic xd. w dispatch missions mozna sie tym oblowic po same jaja.
Opublikowano 25 września 20159 l oho, ktos musi przyfarmic troche kwiatków, a potem czekaja go szare grzybki omg ta gra jest cudowna
Opublikowano 25 września 20159 l Kiedy lusesita zacznie mi tanczyc na filmikach? Mam ja prawie na maxa i jeszcze nic sie nie dzieje :-(
Opublikowano 26 września 20159 l Jak masz na maxa więź z quiet to jeszcze lepsza scenka urodzinowa się pojawia
Opublikowano 26 września 20159 l Mi nie zatańczyła w ogóle i już tego nie zrobi Nie bedzie platyny ? ;-)
Opublikowano 26 września 20159 l Bedzie miałem jej bond level na maksa Rozumiem, ze juz rezygnujesz z jej uslug? Ja dopiero, co zakupilem do niej nowy stroj xD
Opublikowano 26 września 20159 l Ej, czy ona ciągle tak śpiewa jak się ją bierze na misję? Odesłałem ją po 3 minutach O_o.
Opublikowano 26 września 20159 l hmmm... hm hm hmmm... hmmm... hm hm hmmm... hmmm... hm hm hmmm... i tak k,urwa w koło Macieju cały czas. Mówiłem jej "QUIET!", ale nie słuchała. D-Dog 100x lepszy. Następnym razem od razu jej w łeb pier,dolnę i będzie spokój
Opublikowano 26 września 20159 l Ma kogoś na celowniku = mruczy. Ustaw komendę na Cover to długo nie pomruczy. Wrogowie też nie :czesc: Quiet z komendą Cover to trainer. Edytowane 26 września 20159 l przez ragus
Opublikowano 26 września 20159 l Dlaczego Bigg Boss zapomnial mowic po rosyjsku, i potrzebuje tlumacza. Przeciez w MGS3 potrafil "gawarit pa rusku".
Opublikowano 26 września 20159 l Rozpitala mnie w misjach FOB ten szatański uśmiech Snake'a na zakończenie misji
Opublikowano 26 września 20159 l Dlaczego Bigg Boss zapomnial mowic po rosyjsku, i potrzebuje tlumacza. Przeciez w MGS3 potrafil "gawarit pa rusku". Ty się nie interesuj tyle bo swinskiego ryja dostaniesz Edytowane 26 września 20159 l przez _Be_