Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

żólte kwiatki? chodzi ci o golden crescent czy cos takiego? w polowie gry mialem tego chyba z 8000 i nie mialem co z tym zrobic xd. w dispatch missions mozna sie tym oblowic po same jaja.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 471,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

oho, ktos musi przyfarmic troche kwiatków, a potem czekaja go szare grzybki omg ta gra jest cudowna :sorcerer:

Opublikowano

Kiedy lusesita zacznie mi tanczyc na filmikach? Mam ja prawie na maxa i jeszcze nic sie nie dzieje :-(

Opublikowano

Jak masz na maxa więź z quiet to jeszcze lepsza scenka urodzinowa się pojawia :fsg:

Opublikowano

Mi nie zatańczyła w ogóle i już tego nie zrobi :P

Nie bedzie platyny ? ;-)

Opublikowano

Bedzie :) miałem jej bond level na maksa :)

Rozumiem, ze juz rezygnujesz z jej uslug? Ja dopiero, co zakupilem do niej nowy stroj xD
Opublikowano

Nie gada to chociaż nuci. :P

Opublikowano

Serio? Ledwo słyszalne nucenie spowodowało że ją odesłałeś? SERIO?

Opublikowano

hmmm... hm hm hmmm...

hmmm... hm hm hmmm...

hmmm... hm hm hmmm...

i tak k,urwa w koło Macieju cały czas. Mówiłem jej "QUIET!", ale nie słuchała.

D-Dog 100x lepszy. Następnym razem od razu jej w łeb pier,dolnę i będzie spokój :shotgun:

Opublikowano

Ma kogoś na celowniku = mruczy.

Ustaw komendę na Cover to długo nie pomruczy. Wrogowie też nie :cool: :czesc:

Quiet z komendą Cover to trainer.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dlaczego Bigg Boss zapomnial mowic po rosyjsku, i potrzebuje tlumacza. Przeciez w MGS3 potrafil "gawarit pa rusku".  :whistling:

Opublikowano

Zobaczysz.  :sorcerer:

Opublikowano

Dlaczego Bigg Boss zapomnial mowic po rosyjsku, i potrzebuje tlumacza. Przeciez w MGS3 potrafil "gawarit pa rusku". :whistling:

Ty się nie interesuj tyle bo swinskiego ryja dostaniesz :pawel:

Edytowane przez _Be_