Daffy 10 576 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 powaznie? nie skonczylem jeszcze chapter1, serio jest w grze zajawka zwiastunem co bedzie w chapter2?xDDDD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ficuś poczytaj sobie tutaj http://www.gamepur.com/news/18200-kojima-explains-how-mgs-v-phantom-pain-final-metal-gear-solid-game-why.html powaznie? nie skonczylem jeszcze chapter1, serio jest w grze zajawka zwiastunem co bedzie w chapter2?xDDDD tak przecież kojima wszystkie motywy z gry pokazał na trailerach jesli ich nie ogladaleś to masz szczęscie Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 no nie ogladalem procz tych pierwszych, ktore zdradzily praktycznie caly prologue Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ja na szczęscie też oprócz tego z penisem metal geara xD Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 i zaczynam nie dziwic sie w(pipi)ieniu konami - pierw lata grzebania nad fox engine, potem lata grzebania nad sama gra, po tylu latach ona dalej nie byla dokonczona, chaptery rozgrzebane, apomysly co dodac coraz to nowsze, jeszcze gwiazda zaproszona do dubbingu i motion capture, pelno scen nagranych, a on sobie na koniec wymysla, ze wylatuje to z gry bo chce miec postac cicha jak bohater mad maxa Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 chyba za bardzo poplyneliscie z ta interpretacja bo kojima przy okazji trailerow jak robil wywiad dla ignu to o tym wspominal, na moje to on sobie juz dawno tak zaplanowal, ze big boss bedzie niemowa a w konami zrobili WTF to po cholere ci sutherland kojima ? "ma byc i juz" Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Nie no, wiadome, ze piątka rozczarowała mocno, ale nie brońcie Konami hehe. Za skasowanie Silent Hillsów to bolec po same gardło. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Nic nie wiadomo czy skasowane czy nie przeniesione. Po co wypuszczac SH jak w jednym roku masz Wieska, MGS5, F4 i pewnie jeszcze cos w tym roku jest dobrego a SH to nie taki hicior jak MGS, ze sie wszyscy nagle rzucaja. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 No pewnie coś wyjdzie ale bez kojimy i del toro wiec wiesz dadzą jakimś czechom i będziesz miał kolejnego kasztana pokroju downpour. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Ale nic nie mówiłem o wypuszczeniu jej w tym roku. Obojętnie mi czy za rok czy dwa. Z wiadomości wynikało, że Del Toro miał głównie plany co do gry z Kojimą i jak tego drugiego przy tym projekcie jakoś mi nie żal, tak Del Toro mógłby pozamiatać nawet sam, a wg newsów Konami położyło na to lachę i nie nawiązało z nim dalszej współpracy. Nie obchodzi mnie czy dalej będą wychodzić Silenty, a zwłaszcza w takich formach jak ostatnie, ale ten właśnie projekt mógł urwać dupę po same pachy. I jeszcze ostatnie wieści, że przy produkcji miał brać udział Junji Ito. No kur.wa. No, ale to nie jest ten temat na żale. Yebać Konami. Edytowane 2 października 2015 przez Dr1zzt Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Moze wyjdzie potem mgs5 subsistance "now with talking snake!" I dorzucą te wycięte kwestie Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Wlasnie skonczylem chapter 31 czyli 1 czesc, w tej drugiej będzie cos ciekawego fabularnie? Bo na razie to jakies wariacje starych misji odkryłem. Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 tak, chapter 2 to kwintesencja MGSowości i najlepsze co się przydarzyło tej serii nigdy nie było lepszej rzeczy w tej serii niż chapter 2 z MGSV także przyjemnego grania ! Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ehhh pozyjemy zobaczymy. Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 słuchajcie ale tak naprawdę narzekamy (w sumie jest na co) a ja mam nabite ponad 150h i dalej się dobrze bawię ostatnio na tyle godzin to chyba przykuło mnie GTA V Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Sa tacy co w gt prologue na ps2 nabijali 200h i tez sie dobrze bawili. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 to uczucie, gdy nie chce mi się odpalać 2 chapteru. 3 dzień już odpalam, ale jednak pokemony wygrywają. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 najgorsze jest to, że muzyka ssie pałe weźcie sobie odpalcie ground zeroes a potem pp i kuuuuuuuur.wa co oni odje.bali, że Harry tylko produkował nutki do PP to ja nawet nie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 to uczucie, ale jednak pokemony wygrywają. to uczucie gdy jesteś nintendofagiem nie no ja też lubie poki, ale akurat drugi chapter jest znacznie lepszy niż pierwszy i znacznie bardziej zagęszczony fabularnie (co prawda ma też powtórki misji w wersji super hard, ale nie trzeba ich robić - i osobiście póki co ich nie robie), więc w drugim rozdziale można sie skupić na fabule i naprawde sie dzieje Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 told ya, TOLD YA !!!!!111 @ bluber Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Pare kawałków mi wpadło w uszko no ale soundtrack nie jest na poziomie poprzedników. Yoł Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 moze to tez byla taka fanaberia developerow, po cholere sie spuszczac nad muzyka, niech nutki napisze jakis stazysta od gregsona a prawdziwa muzyka to beda amerykanskie przeboje na kasetach w postacu pet shop boys z itunes i tak nie mamy juz kasy bo wszystko wydalismy na kiefera sutherlanda i jeszcze dostal bonus aby sie jak najmniej odzywac Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Panowie trzeba te wszystkie powtorki robic, zeby calosc fabuly przejsc? Po skonczeniu chaptera 1 jakos juz nie mam ochoty na powtarzanie tych misji, a ta "zajawka" chapteru 2 to w ogole chyba najglupszy pomysl na jaki mogl wpasc Kojima, po co mam w to grac skoro wiem co tam bedzie, a biorac pod uwage "rozbudowanie" fabuly nawet chyba nie bede musial sobie nic dopowiadac xD jak ktos jeszcze tam nie doszedl, to niech go sobie przewinie, taka dobra rada. w ogole ten chapter 1, niby ok, niby spoko, ale przejscie jego zajelo mi 40h i tak na prawde po tych 40h gry wynika tyle, ze jest skullface, jest metal gear i koniec xD cala ta historie daloby sie do 10h skrocic Edytowane 2 października 2015 przez ssxx1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi