Opublikowano 10 listopada 20159 l Jakby ktoś chciałby poczytać moją opinie na temat giery jako mega fana serii to wklejam Wam linka. Ponieważ cześć tekstu musiałbym tutaj zmieniać. http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12786.2720 Wrażenia są na stronie 69, Jest to ocena MGS V TPP + GZ w wersji PS4 oraz Xbox 360. Polecam.
Opublikowano 10 listopada 20159 l ważne i dobre info podobno pojawił sie dziś patch 1.06 do singla. nie znam pełnej listy zmian ale jedną ważną znam - coś fajnego z quiet detale w spoilerze podobno (napewno) patch pozwala odzyskać quiet po tym jak odeszła na końcu gry! żeby to zrobić trzeba kilka (nie wiadomo ile 7-10) razy powtórzyć misje 11 - tą gdzie z nią walczymy pierwszy raz. i po tych kilku powtórzeniach misji napis [REPLAY] obok nazwy misji zmieni się na [REUNION] i po jeszcze jednym wykonaniu misji quiet znowu jest z nami mając swoj wcześniej zrobiony sprzęt itp Dali by lepiej jakieś nowe pukawki z 7 albo i nawet 8 poziomu...
Opublikowano 10 listopada 20159 l Jak odblokować 45 i 46 misje główne i 150 side opsa? Mam wszystko co na zółto wykonane i odsłuchane, robię ciągle side-opsy i nic fabularnie się nie rusza do przodu, a już mam ogromną ochotę skończyć singla.
Opublikowano 10 listopada 20159 l rób sideopsy ale co jakiś czas wracaj do heli, ja zrobiłem ze 2-3 sideopsy > heli > 2-3 opsy > heli i sie pojawiło być może jeśli miałeś bardzo mało opsów zrobionych do tej pory to bedziesz musiał troche więcej upewniej sie że żółte kasety przesłuchane Edytowane 10 listopada 20159 l przez Yano
Opublikowano 10 listopada 20159 l zależy co rozumiesz przez tryb online - jeśli FOBy , czyli dodatkowe bazy to one ujawniają sie w okolicy 20 misji o ile pamiętam, jeśli masz na myśli MGO czyli kompletnie odrębny tryb walk online to powinien być w głownym menu, bo od miesiąca jest aktywny (tam gdzie wybierasz "continue" albo właśnie "go to metal gear online") Edytowane 10 listopada 20159 l przez Yano
Opublikowano 10 listopada 20159 l Nie mam właśnie tej opcji ""go to metal gear online". Odpaliłem dzisiaj pierwszy raz i chciałem zobaczyć MGO w ruchu. Domyślam się czym to może być spowodowane także nie ma pytania. MGO pojawiło się po przejściu prologu. Edytowane 11 listopada 20159 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 10 listopada 20159 l ważne i dobre info podobno pojawił sie dziś patch 1.06 do singla. nie znam pełnej listy zmian ale jedną ważną znam - coś fajnego z quiet detale w spoilerze podobno (napewno) patch pozwala odzyskać quiet po tym jak odeszła na końcu gry! żeby to zrobić trzeba kilka (nie wiadomo ile 7-10) razy powtórzyć misje 11 - tą gdzie z nią walczymy pierwszy raz. i po tych kilku powtórzeniach misji napis [REPLAY] obok nazwy misji zmieni się na [REUNION] i po jeszcze jednym wykonaniu misji quiet znowu jest z nami mając swoj wcześniej zrobiony sprzęt itp Dali by lepiej jakieś nowe pukawki z 7 albo i nawet 8 poziomu... Mieli zdaje się dać usypiacza na 8. Gdzieś, coś takiego wyczytałem.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Moi drodzy. Przeczytałem cały wątek o MB, FOB itp. Tutaj jednak nie będę czytał niemal 300 stron. Mam pytanie odnośnie psiaka: Czy jak jestem na misji 23 to czy mogę go gdzieś znaleźć jeśli nie znalazłem go do tej pory ze zwykłej niewiedzy?? Chętnie bym pograł z pieskiem, bo na razie gram z Quiet (niezła z niej suczka swoją drogą )
Opublikowano 12 listopada 20159 l zmien sobie sygnature lepiej Jeśli chodzi o MGS V to jadę tylko na ręcznym!
Opublikowano 12 listopada 20159 l Moi drodzy. Przeczytałem cały wątek o MB, FOB itp. Tutaj jednak nie będę czytał niemal 300 stron. Mam pytanie odnośnie psiaka: Czy jak jestem na misji 23 to czy mogę go gdzieś znaleźć jeśli nie znalazłem go do tej pory ze zwykłej niewiedzy?? Chętnie bym pograł z pieskiem, bo na razie gram z Quiet (niezła z niej suczka swoją drogą ) spróbuj powtórzyć pierwszą (może drugą) misje w afganistanie i z noktowizorem sie rozejrzeć za małym pieseczkiem w okolicy w której heli cie wystadził, nie zawsze go widać odrazu bo jest mały, szczeka Edytowane 12 listopada 20159 l przez Yano
Opublikowano 12 listopada 20159 l Jak najszybciej podlevelować poszczególne działy w Mother Base? Pewnie należy fultonować żołnierzy o wysokich zdolnościach, ale chodzi mi o konkretny sposób, np. w jakieś misji ich fultonować?
Opublikowano 12 listopada 20159 l Wraz ze wzrostem Twojego heroizmu będą się pojawiać na misjach i side opsach coraz zdolniejsi żołnierze.
Opublikowano 12 listopada 20159 l przyda się rozbudowa base devolpment platform, dobrzy najemnicy odpowiedzialni za te statsy, oraz robienie FOBów
Opublikowano 12 listopada 20159 l Tę platformę mam chyba na maksa, a do tych FOB-ów pewnie trzeba mieć wykupionego Plusa?
Opublikowano 12 listopada 20159 l Jeszcze takie pytanie - to trofeum "Hero" (emblemat), to chodzi o skumulowanie punktów heroizmu w całości za misje, czy trzeba wykręcić jakiś ekstra wynik w jednej misji?
Opublikowano 12 listopada 20159 l Jeszcze takie pytanie - to trofeum "Hero" (emblemat), to chodzi o skumulowanie punktów heroizmu w całości za misje, czy trzeba wykręcić jakiś ekstra wynik w jednej misji? Chodzi o skumulowanie.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Dzięki! Jeszcze jedno pytanie, bo nie odszukałem konkretnej odpowiedzi: Chodzi o epidemie: Język Kikongo obczaiłem. Wcześniej zacząłem do kwarantanny wrzucać WSZYSTKICH, którzy tym językiem się posługują. Przewertowałem cały swój staff...i dupa. Cały czas mi umierali. Nowych zfultonowanych z kikongo też wrzucałem i nic. Zagarnałem szamana Code Talkera z fiolką antidotum...była cut scenka w samolocie...'to be continued' i dalej mi padają jak muchy. Coś jeszcze konkretnego trzeba zrobić?
Opublikowano 13 listopada 20159 l Chodzi o epidemie: i tak będą umierać ale znacznie mniej, w dodatku raczej ci co już i tak są w kwarantannie, tego sie nie da ominąć, trzeba szybko robić fabułe żeby to zakończyć. gdybyś nie zabrał wszystkich z kikongo do kwarantanny to umierało by znacznie więcej
Opublikowano 13 listopada 20159 l Chodzi o epidemie: i tak będą umierać ale znacznie mniej, w dodatku raczej ci co już i tak są w kwarantannie, tego sie nie da ominąć, trzeba szybko robić fabułe żeby to zakończyć. gdybyś nie zabrał wszystkich z kikongo do kwarantanny to umierało by znacznie więcej Dzięki! ale... czyli w dalszym ciągu muszę wszystkich z kikongo wrzucać do kwarantanny? każdy nowy nabytek? do usranej śmierci?
Opublikowano 13 listopada 20159 l ja tam olałem całe przenoszenie do kwarantanny bo zajełoby mi to dłużej niż zrobienie tych 3 czy 4 misji. Makgyver - zrób jeszcze jedną misję i po kłopocie Edytowane 13 listopada 20159 l przez qraq_pk
Opublikowano 13 listopada 20159 l No właśnie...wyszukiwanie do kwarantanny zajęło mi z 30 minut. Pół godziny przeglądania tych parobków i szukania jednej wspólnej cechy... No ale prawda też, że nie zagrałem dalej misji z wątku głównego tylko grałem sideopsy. Dziękuję!
Opublikowano 13 listopada 20159 l Ja mialem ponad 1000 ludzi w bazie i samo przerzucanie do kwarantanny zajelo mi z 40 minut Rób szybko fabule a problem zaraz zostanie zakonczony