MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 ciekawy filmik spekulujący że phantom pain to historia liquida po zakończeniu mgs http://www.youtube.com/watch?v=47C3S1VUmv8 calkiem sensownie to wygląda, chociaż moze tez byc zupelnie nie trafione Liquid jak główny bohater... co za bzdura. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Tam się coraz bardziej układają literki w Metal Gear Solid V. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 grudnia 2012 Opublikowano 31 grudnia 2012 (edytowane) Taka troche pierdoła dla niektorych pewnie, i nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale czy tylko mnie cholernie boli fakt ze Big Boss nie ma bandany ? To praktycznie trademark kazdego Snake'a . Oczywiscie wiem czemu z punktu fabularnego nie chce jej juz nosic, jednak mimo wszystko mam nadzieje ze bedzie opcja jej wlozenia ;f Edytowane 31 grudnia 2012 przez Bansai Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 stycznia 2013 Opublikowano 1 stycznia 2013 przyznam że mnie kompletnie nie boli, nawet wole to, dziwnie mi wygladała bandana z tym czymś na środku nosa miedzy oczami (to taakie zmarszczenie "brwi" - bandany) Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 http://www.psu.com/a018642/Metal-Gear-Solid--Ground-Zeroes-GDC-session-extended na prezentacji będzie 90 min pokazu, bardzo liczę że to wyjdzie w tym roku na tą generację jeszcze Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 (edytowane) This should be interesting: Heading off to interview Moby Dick Studio Head CEO Joakim Mogren. https://twitter.com/geoffkeighley/status/311578455814844416 Edytowane 14 marca 2013 przez Hela Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 Nowy material z Phantom Pain Kod morsa: “GENERATING IMAGE HOLD SCENARIO LOADING HOLD ACTIVATE PHANTOM PAIN DOT MEME HOLD ERROR ERROR ERROR ERROR ” Na 41 sekundzie zastopujcie filmik i macie ukryty obrazek, jakies kompletne banialuki jak caly ten material, ehhh, chcialbym wreszcie jakies konkretny, enough is enough. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 http://www.gamespot.com/shows/gamespot-live/?event=the-core-of-mgs-ground-zeroes-20130327&tag=Topslot;TheCoreOfMgsGroundZeroes;ComingSoonTheCoreOf Można zmienić nazwę tematu na Metal Gear Solid V. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G8qugKFaVLE Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 (edytowane) Kojima to wie jak robić trailery tego mu nie można odmówić Mother Base zniszczone z tego co widać na filmiku więc ciekawe gdzie tym razem BB założy swoją bazę operacyjną. Do tego przeskok w czasie o 9 lat więc zapowiada się bardzo ciekawie. Ciągle też ciekawi mnie co to za gość z popażoną twarzą w kapeluszu co wsiada do tego heli. No i czy na premierę gry trzeba będzie długo czekać. Edytowane 27 marca 2013 przez Paliodor Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Filmik pierwsza klasa, świetna muza, dużo akcji, klimacik i koń. Szkoda tylko że na końcu nie było loga PS4. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Akurat na brak loga next gen konsoli nie narzekam.Jeszcze ps4 nawet nie pokazali a ja tymczasem mam jeszcze zywotna ps3, ktore w zadnym wypadku nie poddaje kasacji. Ba, nawet cholernie sie ciesze ze gra wyjdzie na ps3 i mam nadzieje ze Kojima nie zmieni zdania. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Ale kto sądzi, ze ta gra będzie tak prezentować się na PS3? A trailer jak na MGS średni. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 (edytowane) Z tego co wyczytałem w sieci gra była puszczana na PC, na którego też ma gra wyjść. Co mnie akurat cieszy, bo taniej będzie można kupić. Edytowane 27 marca 2013 przez Paliodor Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Jest Ocelot. Jest Psycho Mantis. Gość pochodnia to nie wiem kto to, ale się zastanawiam czy typ w bandażach tak często pokazywany to nie Liquid Snake. Dlaczego? Boss leżał 9 lat w śpiączce. W tym czasie prawdopodobnie go właśnie sklonowali. Do tego widać że brytyjska flaga jest prezentowana wręcz nachalnie. Czy liquid nie miał czasem operacji plastycznej? Nie było to gdzieś kiedyś wspomniane? Na pewno będzie młody Liquid w tej części i na pewno będzie młodny SNAKE! Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 (edytowane) Jest Ocelot. Jest Psycho Mantis. Gość pochodnia to nie wiem kto to, ale się zastanawiam czy typ w bandażach tak często pokazywany to nie Liquid Snake. Dlaczego? Boss leżał 9 lat w śpiączce. W tym czasie prawdopodobnie go właśnie sklonowali. Do tego widać że brytyjska flaga jest prezentowana wręcz nachalnie. Czy liquid nie miał czasem operacji plastycznej? Nie było to gdzieś kiedyś wspomniane? Na pewno będzie młody Liquid w tej części i na pewno będzie młodny SNAKE! Nawet nie gadaj takich rzeczy bo już samym tym robisz smaki na ten tytuł. Jakby to co piszesz okazało się prawdą to nie mam pytań, byłoby świetnie móc zobaczyć małego Solida Liquid ma narodowość brytyjską więc to by w jakimś sensie pasowało z tą flagą. Inną sprawą jest to, że te niektóre fragmenty pokazane na trailerze, z płonącym koniem, Ocelotem itd to może tylko majaki i sny BB, gdy leżał w tym szpitalu. W końcu nie pierwszy raz Kojima troluje swoich fanów. Edytowane 27 marca 2013 przez Paliodor Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 (edytowane) Ocelot to ten gość na koniu? Ma ktoś filmik z gameplayu? http://www.youtube.com/watch?v=52ngbRyoAPw Edytowane 27 marca 2013 przez YETI Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Oglądam gościa czołgającego się po podłodze.Widzę GOTY i jaram się jak poyebany. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Oglądam gościa czołgającego się po podłodze. Widzę GOTY i jaram się jak poyebany. This is FPS? No it's MGS! Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Hayter nawet ponoć nie był poproszony do podkładania głosu, wg jego tweetów. wyczuwam ściemę i trolking ;p Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 nie był poproszony do podkładania głosu pod BB. Tyle napisali. Ale nie napisali, że nie podłoży głosu pod młodego snake'a ! W 4rce pod BB też ktoś inny podkładał głos. Na moje to ukaże jak BB zdobył zaufanie Fox Hound albo oni jego. Fox Hound z MGS1. Ocelot na koniu, to na moje to co się będzie działo po ataku na klinikę. Możliwe że:Najpierw Ground Zeros Potem jakis wypadek podczas ataku na baze BB. BB ląduje w śpiączce na 9 lat. Etapy w psychice BB, które pozwalają mu spojrzeć inaczej na niektóre kwestie, zmienią go już do końca w tego znanego z MG1. Przebudzenie - ktoś chce zabić BB, bo dowiedział się gdzie się znajdował i był ukrywany przez tyle lat (może ZERO i patrioci). Ucieczka z kliniki - sceny z sajko i Ocelotem Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Jest Psycho Mantis. Dziekuje. Do widzenia. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Phantom Pain zaczyna wyglądaćna finalne połączenie przygód Big Bossa, z czasami Solid Snake’a diamond dogs to nawiązanie do albumu David Bowie Myślę że powrócimy do Zanizbaru oraz do MGS 1 cała fabuła zostanie zamknięta. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Nowy Metal Gir nadchodzi - super, super !Mozna sie bylo spodziewac, ze to jedna gra i ze chodzi wlasnie o piata czesc, ciekawe kiedy premiera - oby Kojima nie kazal nam dlugo czekac. Cytuj
Keczup 5 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 nie był poproszony do podkładania głosu pod BB. Tyle napisali. Wiem, ze to trailer, ale w pierwszym filmiku do Ground Zeroes, w którym Naked właźi po skale, Hayter użyczył głosu (Kept you waitin', huh?). Więc może to tylko zasłona dymna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi