Gość _Milan_ Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 mgs4 miał wąsatego gł. bohatera, malpę pijąca cole, i murzyna który jeżdził niekradzionym samochodem, myślę że jeszcze troche pomysłów mu zostało. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 (edytowane) Jeszcze Sasaki srający w beczce na polu walki i Raiden w butach na obcasie tańczący breaka z Gekko. Była też staruszka (babcia Psyko?) jeżdżąca komarem. Edytowane 6 czerwca 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj
YETI 10 995 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Next-genowa wersja MGSV tylko na PS4? Metal Gear Solid V jest jednym z tytułów, które mimo wyjścia konsol następnej generacji jak na razie oficjalnie się na nich nie mają zamiaru pojawić. Jednak jak wieść gminna niesie - Konami zapowie w trakcie E3 wersję także na następną generację konsol i tutaj wkracza Sony, które podobnie jak na PlayStation 2 i PlayStation 3 - chce Snake'a mieć wyłącznie u siebie na PS4. O sprawie donosi serwis STFUandPlay, który otrzymał cynk od swojego informatora, że szefostw Sony aktywnie walczy u Konami o wyłączność wersji na PS4, odpuszczając aktualną generację, gdzie gra miałaby pozostać multiplatformą. Na ten moment jednak Kojima nie podjął decyzji, więc starania Sony są zwiększane by zdobyć kolejny tytuł 3rd party na wyłączność (plotki mówią o pewnym Kingdom Hearts III i FF Versus XIII/XV). Jednak nasuwa się jedno pytanie - na ile wiarygodny jest ten serwis. Na szczęście jako jeden z pierwszych informował o porozumieniu Microsoftu z Respawn Entertainment w sprawie wydania gry na wyłączność (Titanfall), jako jedni z pierwszych także w lutym poinformowali, że DriveClub będzie nową grą na PS4. Także jak na razie trafiali bardzo skutecznie z informacjami od "szpiegów z krainy deszczowców". Przyznaję, że taki ruch byłby znakomitą promocją Sony, które przecież chce walczyć grami. http://www.ps3site.pl/metal-gear-solid-v-na-ps4-bedzie-jedyna-wersja-nowej-generacji/155475#comment-553681 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Jeżeli to prawda, to kupno ps4 stało się nagle tak bardziej oczywiste. Cytuj
Paliodor 1 780 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Możliwości silnika są obiecujące, sama mimika i wykonanie twarzy również stoi na świetnym poziomie.Czy wybór Sutherlanda na głos BB jest dobry okaże się jak będzie się grało w sam tytuł. No chyba, że to kolejny trolling ze strony Kojimy i jednak Hayter będzie podkładał głos pod dziadygę 12czerwca nowy zwiastun więc hype jakiś już zaczyna znów rosnąć, jak to w przypadku kolejnego MGS'a. Mam tylko nadzieję, że postawienie na bardziej otwarty świat i akcję nie spowoduje, że skradanie się odejdzie na dalszy plan. Nie chcę by MGS stał się kolejną grą akcji z napieprzaniem do wszystkiego co się rusza. Cytuj
Farmer 3 274 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Seria MGS to przede wszystkim stealth i tego oczekuję od V. Zrobienie z gry kolejnej kalki GTA tylko pogrąży tytuł. Jednak wieżę w Hideo i wiem, że pod względem fabularnym nie zawiedzie dając nam kolejną świetną przygodę. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 nieprawdopodobne, po prostu nieprawdopodobne, znowu miesiace do rozszyfrowywania, zawsze wierzyłem w tą gre. Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Moc! Magia poprzednich MGs'ow wrocila. Niesamowite Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Dokładnie. Nowy trailer zarąbisty, zatkało mnie jak zobaczyłem widoczki i konia. Kojima mistrz! Bardzo dobrze że promują grę na next-genach. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 wazne ze nie wykradli na exa, bo to prawdopodobnie ejdyny oczo(pipi) na konferencji xa Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Nieparzyste MGSy są niewiarygodne i tradycja będzie podtrzymana!!!!!!! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Jezu, pogubiłem się, to to bedzie na oba xy i oba playe? Przyznam że gdyby to był ex na xone to by mnie kupili, tym jednym trailerem/gameplayem, nic wiecęj nie trzeba. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 ma byc ps3/x360 i ps4/xone ale az boje sie pomyslec jak to na current genach bedzie wygladac....ale trailer jest NIESAMOWITY Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Jaranko w chu.j. Tylko proszę powiedźcie mi co to jest to czarne co ma Big Boss na czole? Naprawdę od jedzenia węży? Czy co? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 No po prostu fantastyczne. Ale serio nie wiem, czy chciałbym w to grać na PS3. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Tym razem w lepszej jakości. Ja jeśli już, wolę to ograć na PS4, nie ma się co łudzić, że na PS3 będzie wyglądać jak na trailerze. http://www.youtube.com/watch?v=LnOXV4BQuJw Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 (edytowane) Jaranko w chu.j. Tylko proszę powiedźcie mi co to jest to czarne co ma Big Boss na czole? Naprawdę od jedzenia węży? Czy co? To zwykly gruz po jakims wybuchu w Ground Zeroes lub wczesniejszych wydarzeniach w PP. Edytowane 10 czerwca 2013 przez Bansai Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Też cały czas to oglądając analizowałem jak to będzie prezentować się na ps3 .___. No i wydedukowałem - słabiutko, albo w 15FPS'ach. Kojima to nie ludzie z ND, niestety. Jako gra zapowiada się oczywiście wybornie. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 beka, że exy xone nie dorastają do pięt wyglądowi tego mgsa - przeniesamowity engine wysmarował Kojima, ale kij tam z grafą....to jak będzie się prezentować gameplay, bossowie, dźwięk...MIAZGA, niepatrzyste MGSy to jest TO Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 kaz bez reki i stopy prześwietlenie wskazuje że to coś w głowie snake'a to chyba odłamek kości, może jego ręka ;] Ta laska Quiet zaayebista. Może jakiś gameplay bedzie pożniej na żywo ;/ Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 (edytowane) Szkoda że nie ma daty premiery ;/. Ta laska Quiet odrazu skojarzyła mi się z aktorką Olga Kurylenko, może na prezentacji Sony pokażą coś więcej no i dlaczego Hideo zawsze wypełza na pokazach MS bez wsparcia tłumacza strasznie kalecząc ang hehe.Co do brutalności to pewnie chodziło o torturowanie tego dzieciaka w klatce, zapowiada się powrót w klimaty mgs 3 na 100% dostaniemy zróżnicowane środowiska , biorę na ps4 omijając wersję na ps3. Edytowane 10 czerwca 2013 przez BoroBoro Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 na razie jedyna gra dla któej mógłbym rozważyć zakup next gena, chyba, że Boro kupi i mi pożyczy jak podjade do goroliwic Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Game Of The Centurytru story Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 To chyba największa zmiana w serii od czasu pierwszego MGS. Nowe animacje, Kiefer, otwarty świat. Będzie świetna gra, ciekawe jak wygląda na obecną generację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi