Bansai 11 198 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) Ze co prosze? o.O W ogole jaki bekowy gif xD Edytowane 10 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 premiera w sierpniu? tu masz z gifa http://i.4cdn.org/v/1420563895996.webm Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Kurde kolejny raz musze powiedziec ze jestescie hadkorami. Wsadzanie wszystkich straznikow do heli! Gdy ja z trudem potrafie przejsc 5 metrów bez wszczynania alarmu xD (troche przesadzam ale jednak) Mi nawet nie przyszlo do glowy ze mozna ich wsadzac. Tylko jednego więźnia oprocz chico uratowalem Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Na PC zrobili moda FPP :o Cytuj
MEVEK 3 460 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Jako ciekawostka fajnie, super, ale IMO -> FP nie pasuje tutaj, tak samo, jak do GTA. Cala frajda, gdzieś ulatuje. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 a czy przypadkiem w mgs4 nie można było normalnie guzikiem wejść w FPP i biegać w nim ? co prawda ja też znacznie bardziej wole TPP niż FPP zwłaszcza w takich grach, ale w sumie to w prawie każdej porobiłem misje poboczne w GZ oczywiście nadal fajnie, ale zauważyłem czemu jest az tak trudno - wrogowie mają większy zasięg wzroku niż zasięg naszych broni a zwłaszcza usypiającego pistoletu, często gdy pojawiało sie spowolnienie czasu nie mogłem nic zrobić bo gość był za daleko. oczywiście cały ten wzrok i spryt wrogów jest dużym plusem. grałem też dziś w mgs1 i tam jest aż śmieszne że można biegać pare metrów od wrogów i nas nie widzą, prawie sie nie trzeba skradać wystarczy patrzeć na radar czy jesteśmy poza stożkiem wzroku ;p Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Nos ameryki z tym stozkiem nie odkryl. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Boże zaraz mnie krew zaleje xD uratowanie Chico to żaden problem Ale nie mam żadnej optymalnej drogi żeby dojść do Paz nie zabijając nikogo grrrrr rage quita zaliczyłem >< Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 wjazd ciężarówką a potem masz chyba 2 drogi do paz, jedną bardziej podziemną drugą naziemną i schody dopiero w okolicy paz, jeśli wcześniej oszczędzałeś amunicje usypiającą to po wyjściu z ciężarówki powinieneś mieć wystarczająco naboi żeby usypiać a nie zabijać. trudniej będzie wyjść z nią i nikogo nie zabić w czasie ucieczki Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 (edytowane) Po odstawieniu Chico do heli, kieruj się do wyjścia z tej zatoki, będzie tam posterunek, który miniesz, zaraz za nim będzie 2 strażników i ciężarówka, wskocz na pake, ostrożnie wyskocz rozglądając się przy bramie, wejdź przez drzwi obok bramy, przesłuchaj strażnika między transofmatorami (te skrzynki od prądu) da ci pozycję strażników na dole, idź na dół, bum jesteś u paz i nikogo nie musiałeś zabić Edytowane 13 stycznia 2015 przez zielakpl Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Tym sposobem zalicze na S? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Tym sposobem zalicze na S? S najlatwiej w tej grze zrobic uzywajac tranq gun'a, nie ma potrzeby ich zabijac, tranq i dobranoc. Mozna oczywiscie na inne sposoby Ske wykrecic ale trzeba juz byc obieganym z mechanika gry. A ja swoja droga wlasnie na PS4 wbilem 100% Cytuj
Pupcio 18 388 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 A jakaś dobra droga powrotna do heli już z Paz? Bo moja jedyna taktyka to #yolo do ciężarówki i jazda do landing zona xD Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Łapiesz Paz sciagasz strażnika na schodach omijasz wzywasz śmigłowiec na punkt startowy całej misji. Wychodzisz przez czerwone drzwi ściągając strażnika przed nimi później przed siebie pod wieżę sciagasz gościa operujacego światłem i dalej przed siebie po drodze będzie jeszcze chyba 2 jeden w budce I jeden spacerujacy I biegiem do Heli Cytuj
MEVEK 3 460 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Tym sposobem zalicze na S? S najlatwiej w tej grze zrobic uzywajac tranq gun'a, nie ma potrzeby ich zabijac, tranq i dobranoc. Mozna oczywiscie na inne sposoby Ske wykrecic ale trzeba juz byc obieganym z mechanika gry. A ja swoja droga wlasnie na PS4 wbilem 100% 100% trofiow, nie oznacza 100% gry. Co najmniej kolejne 10h trzeba poświecić Ja ma 2x 100% Trofeow, ale do 100% postępu gry właściwej sie nawet nie zbliżyłem. edit. plusik sie należny Edytowane 14 stycznia 2015 przez MEVEK Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 100% w grze wpadlo mi rowno ze 100% trofeow, gre wymaksowalem totalnie. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 A jakaś dobra droga powrotna do heli już z Paz? Bo moja jedyna taktyka to #yolo do ciężarówki i jazda do landing zona xD można paz wsadzić do ciężarówki? próbowałem tylko na tył z nią wejść i sie nie dało, nie przyszło mi do głowy żeby do kabiny wsadzić Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Dobra po skonczeniu tego "Demka" jest ogolnie super mega jaranko hype walenie konia dupom itd. Dzisiaj koncze prace i robie S na Hard pozniej misje itd itp <3 BOZE JAKIE TO JEST DOBRE!!! Jak Kojima nie wyda tego do kwietnia to mu pojade w(pipi)ic o_O Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Tez czekam bo cenie sobie MGSy. Demko podsycilo nalezycie. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 ja specjalnie tego "demka" nie kupuje by byc jeszcze podjarany na fulla, no chyba ze Kojima powie ze premeira pod koniec roku, wtedy to juz tyle bez dema nie wtrzymam Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Kup teraz na ps4 bo jest tanie i w sumie az zal nie wziasc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 ja specjalnie tego "demka" nie kupuje by byc jeszcze podjarany na fulla, no chyba ze Kojima powie ze premeira pod koniec roku, wtedy to juz tyle bez dema nie wtrzymam to demko to jest fabularny pomost między PW a piątką, więc warto je obczaić chociażby z tego powodu (przynajmniej na jutubie), bo pewnie w PP będzie jakaś wspominka o wydarzeniach z GZ bo zwykle w mgsach jest jakieś szybkie streszczenie poprzedniej części ale demo jest fajne i ten fragment fabuły warto poznać. no a z innej beczki to w ogole warto ograć, jest to przedsmak przed PP i naprawde pozytywnie nastraja na przyszłość. o ile poperzednie części MGSsów zwykle miały grono hejterów czepiających się np długości scenek albo archaizmów o tyle PP zapowiada się na iście cudowną gre zarówno dla fanów mgsa, dla hejterów którym sie nie podobały inne częsci i dla nowych graczy którzy nie znają serii Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Dobra po skonczeniu tego "Demka" jest ogolnie super mega jaranko hype walenie konia dupom itd. Dzisiaj koncze prace i robie S na Hard pozniej misje itd itp <3 BOZE JAKIE TO JEST DOBRE!!! Jak Kojima nie wyda tego do kwietnia to mu pojade w(pipi)ic o_O Cieszy mnie ze "demo" Ci podeszlo, witaj w Diamentowych Psach bracie! W razie czego nie krepuj sie i sciagaj moja sygnature ja specjalnie tego "demka" nie kupuje by byc jeszcze podjarany na fulla, no chyba ze Kojima powie ze premeira pod koniec roku, wtedy to juz tyle bez dema nie wtrzymam to demko to jest fabularny pomost między PW a piątką, więc warto je obczaić chociażby z tego powodu (przynajmniej na jutubie), bo pewnie w PP będzie jakaś wspominka o wydarzeniach z GZ bo zwykle w mgsach jest jakieś szybkie streszczenie poprzedniej części ale demo jest fajne i ten fragment fabuły warto poznać. Poczatek PP bedzie prawdopodobnie kontynuowal wydarzenia z GZ, w koncu na pierwszym trailerze z PP Kojima pokazywal... wybudzenie BB ze spiaczki oraz ucieczke ze szpitala, Skullface zniszczyl motherbase, zabil Paz, spowodowal ze BB zapadl w spiaczke - zemsta na nim ma byc jednym z glownych motywow w Vtce Takze koniecznie trzeba zerknac na YT a najlepiej zagrac samemu. Edytowane 14 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Przedsmak dobre określenie ja też rozpływam się nad tym demkiem kiedy weszło w cenę do "zakupu", za pierwszym razem skończyłem w 44 minuty. Teraz kończe ostatnie dodatkowe misje, choć trzeba przyznać, że na premierę to kosztowało dwa razy drożej. Ja, fan metala odpuściłem i w sumie dobrze bo za tyle kasy co wołali na początku to zwykłe wykoszystanie. Owszem gra jest świetna, stary klimat wraca (ta muzyka, te ujęcia) ale dopiero teraz jest optymalna do kupienia. 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Nie wiem o co chodzi z Chico i Paz a nie chce mi sie czytac fabuly PW no i od samego poczatku mam beke z Japonczyka wygladajacego jak Australijczyk mowiacego z Amerykanskim akcentem ;f Ale tak technicznie to wszystko jest za(pipi)iste gram nie zabijajac nikogo i czuje sie Diamentowym Psem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi