Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Kojima dał jeszcze jednego screena.

TROLLUJE.jpg

Teoria z tym customowym emblematem może być prawdą.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 466,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Spoiler z MGSa 4 w srodku:

original.jpg?w=800&h

...you made my day

Opublikowano

Czyzby wreszcie cos sie ruszylo w temacie?

B_GP2h-U8AEbD38.jpg

UOcjcpg.gif

Jesli to nie bedzie data premiery to...

3ozTDOf.gif

Opublikowano

Obstawiam coś miedzy 03, a 04 2015  :D Jeżeli to o datę w ogolę chodzi... czekamy !

Opublikowano

wymieniasz jakiś średniak dying light a nie wymieniasz wiedźmina?

wstyd mi za ciebie :(

wiedżmina i narrenturm Sapkowskiego szanuje ale nie jestem fanem. przepraszam. :/

a DL to gierka na min. 8 także ten

Opublikowano

Hype train zaczyna się rozpędzać. Jezu, żeby to wyszło przed wakacjami albo chociaż na jesieni. Generalnie po obejrzeniu dotychczasowych materiałów nie jestem zachwycony kierunkiem rozwoju serii (nie znoszę PW), ALE to i tak gra którą trzeba mieć day one.

Opublikowano

Tylko nie mówcie mi, ze nie klikaliście w Cygaro ? Bo jesli tak, to jak najszybciej to zróbcie - przywita was bardzo fajny smaczek od Kojimy  :fsg:  :fsg:  :fsg:

przywita was ten piękny kobiecy okrzyk, czas przyspieszy o 20 min do przodu, a na koniec usłyszycie ten specyficzny dla serii odgłos zamkniętych drzwi, po czym narrator doda, ze ta opcja nie jest jeszcze dostępna

Od razu podam link, byście nie szukali  :obama:

http://www.konami.jp/mgs5/index.html

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Obejrzałem sobie gejmpleje z oficjalnej stronki bo pynkłem :/ ale warto było. W tym roku to już tylko Uncharted mi porobi banie tak samo jak MGS V.

Opublikowano

Wojnar slusznie zwrocil w statusach uwage ze tam jeszcze na zegarku jest "1 day" napisane, czyli jeszcze 24 godziny czekamy :/

Opublikowano

dokładnie , a teraz to się nawet strona nie wyświetla do końca , jakieś beta testy samej strony czy coś :)

Opublikowano

DATA%20POREMIERY.png

„I wszystko poszło w piz…” – cytując klasyk. IGN-owi wyciekły przygotowane na jutro dwa materiały wideo z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4). Na samym ich końcu można znaleźć piękny obrazek z datą premiery nadchodzącego hitu.

Wideo zostało już zdjęte, ale co raz trafi do internetu, już nigdy nie zaginie. Tak też się stało z materiałami wideo. Można je zobaczyć pod tym i tym linkiem. Przemawia na nich sam Hideo Kojima, dzięki któremu możemy dowiedzieć się trochę więcej o samej grze. Mówi o innowacjach, które czekają na nas w Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4) oraz o tym, że tak jak poprzednie części – kolejna odsłona jest inspirowana filmami z lat 80.

Nas jednak interesuje najbardziej data premiery: 1 wrzesień 2015 roku.

http://www.pssite.com/news-39971-wyciekla_data_premiery_metal_gear_solid_v__the_phantom_pain.html

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ponoć data premiery, vide zdjęto z internetów, ale screena ktoś zrobił z końcówki

DATA%20POREMIERY.png

Opublikowano

Wow, 1 września 2015, to już tak blisko... a potem U4.... :banderas:

Opublikowano

Goty premiera, akurat nagram się w wieśka i wbija mesjasz generacji.  :fsg:

Opublikowano

to bedzie najlepszy mgs w dziejach i pierwszy klasyk tej generacji - zobaczycie!!!!! czekam, czekam, CZEKAM

Opublikowano

Ok, mysle ze kazdy musi odpalic to teraz:

Akurat koniec studiow i masa czasu bedzie na granie :fsg:

Opublikowano

“As much as possible, Snake will act based on the player rather than doing things like making spontaneous comments or flirting with women,” he said. “In fact. this time, Snake won’t really speak much at all. MGS5 is an open world game focused on giving freedom to the player who will drive Snake’s action. Snake himself will be more of a silent protagonist similar to Mad Max in Mad Max 2. It’s the characters around him who will expand the story.”

Trochę mnie to niepokoi i mam nadzieje,że to tylko odnosi się do części gameplayowej,a nie scenek.