Opublikowano 16 stycznia 201114 l Witam tak jak w temacie kiedy mamy się spodziewać nowego numeru Poradnika Extreme oraz może redakcja dała by jakieś głosowanie jakie opisy by były?
Opublikowano 21 stycznia 201114 l W dobie youtuba i podbnych serwisow wydawanie poradnika niema wiecej sensu. Edytowane 21 stycznia 201114 l przez zaq123456
Opublikowano 21 stycznia 201114 l A tam ja też jestem/byłbym za poradnikami. Nie ma to jak poradnik w łapie niż tam youtube czy latanie do kompa jak ktoś nie ma laptopa.
Opublikowano 21 stycznia 201114 l W dobie youtuba i podbnych serwisow wydawanie poradnika niema wiecej sensu. Youtube i przede wszystkim gamefaq = ukończenie każdej gry z wszystkimi sekretami bez większych problemów.
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Też chętnie przyjąłbym poradniki z powrotem, chociaż jest to mało prawdopodobne
Opublikowano 4 listopada 201212 l Panowie, poradniki były świetne. Z chęcią bym kupił kolejne wydanie... Zdecydowanie wolę papierowe opisy od tych na necie/youtube (mimo większej wygody). Tęsknię też za kącikami z opisami w PE.
Opublikowano 4 listopada 201212 l Mam tak samo, lubię papier. Może chociaż jeden Poradnik Extreme w roku?