Skocz do zawartości

Final Fantasy XIII-2

Featured Replies

• Odpowiedzi 617
  • Wyświetleń 82,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na Famitsu.com opublikowali wywiad z Kitase i Toriyamą, który przed tygodniem pojawił się w papierowym wydaniu. Wyłuskałem jeszcze kilka rzeczy: http://www.famitsu.com/news/201106/21045565.html   -

• Jak na złość pojawił się dzisiaj wywiad z Isamu Kamikokuryou (art director). ; ( Ale skoro jeszcze się nie rozleniwiłem to zajmę się i tym. Na Andriasang jest częściowe tłumaczenie, ale pominięto tam

• Od piątku nabiłem 20h w FF13-2   Na początek może to co gdzieniegdzie podawane jest jako minus, czyli nowe crystarium. Nie wiem czy FF13 w ktorego ja grałem to ta sama gra, w którą grali ci co jadą

Opublikowano

Ha, Ooshima Yuko widzę chce się wypromować ;p

Mi bardziej podoba się strój A, ale pewnie i tak oba wlecą jako DLC ;p

Opublikowano

famitsu 40/40 :ph34r:

Opublikowano

bo każdy final to minimum bardzo dobry jrpg :)

Opublikowano

Dengeki dało S - podaję gdyby komuś umknęła ta informacja wczoraj.

BTW: Chyba najlepszy filmik z tych prezentujących gameplay:

Tym razem system Historia Crux i eksploracja.

Opublikowano

Pięknie prezentują się to lokacje. Jednak jak SE chce to potrafi :D. Nie mogę się doczekać by zagrać.

Opublikowano

Swietnie to wyglada, swoja droga muzyka w tym fimiku tez bardzo mi sie podoba. CIekawe czy tak jak w FFXIII muzyka bedzie nagrywana przez prawdziwa orkiestre. :)

Opublikowano

Właśnie, gdzies czytałem, że Ost to XIII-2 nie tworzy sam Hamauzu, prawda to?

MIałem kupić gre dopiero w styczniu, wersję chińską(ang dub i jap voice acting) ale chyba skusze się na kupono przed swiętami. Jeszcze nie jestem pewien. Dla mnie zakup obowiazkowy, za samą nazwe FF.

Opublikowano

Czytałem że jakiś niezależny japoński recenzent stwierdził że system podróży w czasie jest skopiowany z Radiant Historia. Cóż to dobrze bo jak rżnąć to od najlepszych.

Opublikowano

Na tej stronce co Xantu podawał jest jeszcze taka opcja: http://muve.pl/plays...nerska-ps3/3870 Tylko czy mi się wydaje czy tam nie ma żadnych DLC? Kurna, każda korci czym innym i nie wiem na którą się zdecydować :ph34r:

DLC jest na 100 % bo to bonus dla pre-ordera a nie wersji jaką wybraliśmy. Co od steelbooka tu można się zastanawiać.

Opublikowano

Myli brak jakiegokolwiek info na ten temat. Na innych stronach to samo. Skoro wszystko tak wyszczególniają i wymieniają to czemu nigdzie nie ma napisane, że do kolekcjonerskiej też jest DLC?

Opublikowano

Chciałbym Steelbooka, ale sam zdecydowany jestem wziąć EK tę za 230. Ta full EK odpada, dodatki w żaden sposób nie uzasadniają tak wysokiej ceny.

Opublikowano

Chciałbym Steelbooka, ale sam zdecydowany jestem wziąć EK tę za 230. Ta full EK odpada, dodatki w żaden sposób nie uzasadniają tak wysokiej ceny.

Wystarczy zlozyc preorder i dostaniesz Steelbooka z malym DLC i artworkami - na poprzedniej stronie dalem zdjecie swojego. ;)

Ten Steelbook jest wielkosci normalnego pudelka DVD, a nie tak jak Blu-Ray, wiec jest troche wiekszy niz gry na PS3. ;)

Opublikowano

Ale zapłąciłeś już? bo to by było dziwne, jakbym mógł złożyć preordera, dostać steelbooka i cancel dać ;p

Opublikowano

Ej, fajne to nawet. Nie fajnalowe, ale eee, z każdym kolejnym przesłuchaniem coraz lepsze.

Opublikowano

Kojarzy mi się ze sceną jak Auron obczajał rozpoczynający się mecz Blitzzball :music: Racja, w ogóle nie fajnalowe, pewnie będzie w jakiejś akcji z totalną anihilacją:P