Skocz do zawartości

Gears of War: Exile

Featured Replies

Opublikowano

Na początek proponuję zapoznać się z poniższym newsem:

Czym jest Gears of War: Exile?

No właśnie: hype budowany na VGA przez samego Cliffy'ego, odwołanie ogłoszenia w ostatniej chwili, teraz rejestracji tej nazwy. Czyżbyśmy mieli naprawdę do czynienia z grą na Kinecta z uniwersum Gears of War?

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oby tak, mocarna marka pchnie kinecta bardziej w stronę HC graczy.

2 tyg. temu było o nowej grze epic którą mają ujawnić na GDC, dodać do tego to co mieli ogłosić na VGA 2010 z GOW i dużo plotek o kinect-cie = ten gow exile? zobaczymy.

Mi pasuje takie rozwiązanie gow3 na pada i spin off na kinecta.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Niech sobie robia spin offy na kinecta, byle tylko zostawili "duze" Gearsy w spokoju.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie taki punkt widzenia, jaki prezentuje Maksik, jest dla mnie prawidłowy przy rozpatrywaniu czym jest ten tytuł. Epic Games nie może jak dal mnie pozwolić sobie na zubożenie gameplay'u przy trzeciej części gry, anie jakiekolwiek przystosowanie jej do Kinecta. Oczywistym jest, że lepiej stworzyć spin-off serii, niż tworzyć jakąś ubogą hybrydę :)

Opublikowano

równie dobrze to może być gra na windows phone 7 ale jako szokująca wiadomość by nie pasowała do VGA

Sterowanie na kinecta póki nie wiadomo co to ma być, nie ma co sie bawić w prorokowanie, może to być jakiś celowniczek, gra na szynach, mordoklepka i 10 innych opcji. Wszystko się wyjaśni pod koniec lutego.

Opublikowano
  • Autor

Może to zabrzmi głupio, ale ja to widzę trochę jak Harry'ego Pottera na Kinecta - gierka na szynach. Chociaż, jakby dobrze zaprogramować tytuł i grać na doskonale skalibrowanym Kinekcie, to i chodzenie można by zrobić :potter:

Opublikowano

Wczoraj widziałem filmik jak gościu na PC zrobił prostego FPS'a sterowanego Kinectem. Całe sterowanie (poruszanie i strzelanie) opierało się na śledzeniu położenia w przestrzeni tylko i wyłącznie jednej ręki. Jak będą chcieli to zrobią, pytanie czy chcą i czy jest taka potrzeba (rynek zbytu).

Nie będę spekulował czym to może być bo może to być dosłownie wszystko - gra na facebook'a, WP7 czy inny "badziew".

Śmiesznie będzie ten temat wyglądał jeśli to jedno z powyższych. Radzę zakładać tematy o grach, o których wiemy, że istnieją.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ja bym w sumie chciał jakiegoś RTS'a w uniwersum Gears'ów...gdyby dobrze rozwiązali sterowanie za pomocą gestami i głosem mogłoby być naprawdę interesująco nawet na Kinect'cie.

Opublikowano

na VGA raczej nie zapowiada się gier na facebooka czy koma :P no ale zobaczymy

Opublikowano

Ciekawie by się biegało po pokoju.2 meczyki na multi i już miałbyś dość :D

Opublikowano

Ja wam mówię, że będzie to GoW dla Windows Phone 7, podobnie jak zapowiedziany niedawno Fable: Coin Golf.

Edytowane przez zloto