Keymaker 25 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Na początek proponuję zapoznać się z poniższym newsem: Czym jest Gears of War: Exile? No właśnie: hype budowany na VGA przez samego Cliffy'ego, odwołanie ogłoszenia w ostatniej chwili, teraz rejestracji tej nazwy. Czyżbyśmy mieli naprawdę do czynienia z grą na Kinecta z uniwersum Gears of War? Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 (edytowane) Oby nie żaden syf na kinect. w ogóle to śmierdzi mi bullshitem, równie dobrze może to być super produkcja na Facebooka o_O Edytowane 19 stycznia 2011 przez MaZZeo Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 (edytowane) Oby tak, mocarna marka pchnie kinecta bardziej w stronę HC graczy. 2 tyg. temu było o nowej grze epic którą mają ujawnić na GDC, dodać do tego to co mieli ogłosić na VGA 2010 z GOW i dużo plotek o kinect-cie = ten gow exile? zobaczymy. Mi pasuje takie rozwiązanie gow3 na pada i spin off na kinecta. Edytowane 19 stycznia 2011 przez bigdaddy Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Niech sobie robia spin offy na kinecta, byle tylko zostawili "duze" Gearsy w spokoju. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 stycznia 2011 Właśnie taki punkt widzenia, jaki prezentuje Maksik, jest dla mnie prawidłowy przy rozpatrywaniu czym jest ten tytuł. Epic Games nie może jak dal mnie pozwolić sobie na zubożenie gameplay'u przy trzeciej części gry, anie jakiekolwiek przystosowanie jej do Kinecta. Oczywistym jest, że lepiej stworzyć spin-off serii, niż tworzyć jakąś ubogą hybrydę Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 wszyscy łatwo i bez kozery mówią o Gearsach na kinekcie, a nikt tak naprawdę się nie zastanowił jakby to mogło wyglądać. Ja sobie tego nie wyobrażam. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 stycznia 2011 Zamknięte pomieszczenia, walka nastawiona na machanie piłą? :potter: Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 równie dobrze to może być gra na windows phone 7 ale jako szokująca wiadomość by nie pasowała do VGA Sterowanie na kinecta póki nie wiadomo co to ma być, nie ma co sie bawić w prorokowanie, może to być jakiś celowniczek, gra na szynach, mordoklepka i 10 innych opcji. Wszystko się wyjaśni pod koniec lutego. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 stycznia 2011 Może to zabrzmi głupio, ale ja to widzę trochę jak Harry'ego Pottera na Kinecta - gierka na szynach. Chociaż, jakby dobrze zaprogramować tytuł i grać na doskonale skalibrowanym Kinekcie, to i chodzenie można by zrobić :potter: Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 (edytowane) Wczoraj widziałem filmik jak gościu na PC zrobił prostego FPS'a sterowanego Kinectem. Całe sterowanie (poruszanie i strzelanie) opierało się na śledzeniu położenia w przestrzeni tylko i wyłącznie jednej ręki. Jak będą chcieli to zrobią, pytanie czy chcą i czy jest taka potrzeba (rynek zbytu). Nie będę spekulował czym to może być bo może to być dosłownie wszystko - gra na facebook'a, WP7 czy inny "badziew". Śmiesznie będzie ten temat wyglądał jeśli to jedno z powyższych. Radzę zakładać tematy o grach, o których wiemy, że istnieją. Edytowane 19 stycznia 2011 przez donsterydo Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Ja bym w sumie chciał jakiegoś RTS'a w uniwersum Gears'ów...gdyby dobrze rozwiązali sterowanie za pomocą gestami i głosem mogłoby być naprawdę interesująco nawet na Kinect'cie. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 stycznia 2011 Steryd, nie narzekaj - Gyrosy to typowo xboxowa marka i nawet gra na FB będzie z konsolą powiązana :potter: Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 na VGA raczej nie zapowiada się gier na facebooka czy koma no ale zobaczymy Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Ciekawie by się biegało po pokoju.2 meczyki na multi i już miałbyś dość Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 http://www.electronictheatre.co.uk/index.php/articles/7015-gears-of-war-exile-possible-story-connection-revealed W takim przypadku oznaczałoby to pełnoprawną grę na wzór Halo: Reach. Albo projekt na XBLA. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Tylko kiedy to ma wyjść jak we wrześniu dopiero Gearsy 3? Kompletnie nic z tego nie rozumiem. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 (edytowane) Ja wam mówię, że będzie to GoW dla Windows Phone 7, podobnie jak zapowiedziany niedawno Fable: Coin Golf. Edytowane 21 stycznia 2011 przez zloto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi