Cris 120 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Krótka piłka , warto iść czy szkoda zachodu. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Teksty komisarza i jego przydupasa dają radę. Rozmowa w restauracji też. Ale ogółem to zieeeew. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Jak w ogóle możesz się o takie rzeczy pytać, skoro widzisz "PLAKAT" tego dzieła? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 zerzniety ze Snatch swoja droga Cytuj
szaden 228 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Jak w ogóle możesz się o takie rzeczy pytać, skoro widzisz "PLAKAT" tego dzieła? Po raz kolejny postaci na białym tle Inwencja polskich grafików nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 20 stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 stycznia 2011 zerzniety ze Snatch swoja droga Przed chwilą czytałem , że film to jedna wielka zrzyna z innych filmów. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Śmieszy mnie to jak Pazura we wszystkich wywiadach z wielką werwą mówił coś w stylu "nie oszukam polaków, będą się świetnie bawić". No cóż zobaczę(pewnie na TVN za 2 lata) sam czy miał rację ale właśnie po opiniach zalatuje mi to kiszką. Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Muszę przyznać, że całkiem dobrze się bawiłam na tym filmie. Idąc na seans nie spodziewałam się niczego genialnego. Poszłam z ciekawości z wiarą, że może w końcu pojawi się coś lepszego, innego o setek takich samych filmów komediowych czy romantycznych, które różni tylko plakat i tytuł. Może i "Weekend" nie jest bliski filmom takim jak "Chłopaki nie płaczą" czy "Killer", ale ma całkiem niezłe teksty i w niektórych momentach naprawdę można się pośmiać. Kończąc, jeśli ktoś chce głębi, fajnej fabuły, czegoś wybitnego, to niech obejrzy "Dom zły". Natomiast jeśli macie ochotę zobaczyć polską komedię w lepszej kondycji niż te, którymi byliśmy zawalani w ostatnich latach, obejrzyjcie "Weekend". Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Śmieszy mnie to jak Pazura we wszystkich wywiadach z wielką werwą mówił coś w stylu "nie oszukam polaków, będą się świetnie bawić". No cóż zobaczę(pewnie na TVN za 2 lata) sam czy miał rację ale właśnie po opiniach zalatuje mi to kiszką. To nie jest produkowane przez TVN tylko Polsat. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Widziałem dzisiaj i nienajgorszy. Słabszy niż Kiler, Poranek kojota czy Chłopaki nie płaczą ale to kolejna polska, gangsterska komedia Pare tekstów ok. Szczególnie fajnie zaprezentował się Frycz (jak zawsze) i ten młody co grał Ziela w 39 i pół. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi