piound 0 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 A więc : ) Mieszkam zagranicą, dokładnie w Grecji i posiadam PS3. Dotąd gry kupowałem głównie w naszym kraju, miedzy innymi ze względu na polonizacje . I tutaj rodzi się pytanie. Czy jeśli kupie grę , która jest sprzedawana w wersji spolonizowanej w Polsce, w u mnie w Grecji w normalnym sklepie ( nie przez net) , czy owa gra będzie posiadać polonizacje ???? Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Nie wiem jak jest na PS3, ale na X360 wszystko zależy od gry i nie można uogólniać. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Na PS3 jest podobnie, niektóre gry zawierają wszystkie wersje językowe (Gran Turismo 5) inne tylko jedną(InFamous). Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 (edytowane) Jak jesteś w sklepie, to spójrz na okładkę. Powinny być wymienione dostępne wersje językowe. Ew. poproś sprzedawcę, żeby uruchomił grę i sprawdził Edytowane 23 stycznia 2011 przez Shankor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi