rilgel 0 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Problem przedstawia się następująco: Mam modem i router w jednym urządzeniu (od UPC). Pod urządzeniem pisze mi kod WPA-PSK 2. Czy da się ten kod zmienić na zwyczajny (ani wii, ani ds mi sie z internetem nie łączą)? A jeśli nie to czy może 3DS będzie takie dziadostwo obsługiwał? Proszę o pilną odpowiedź.
Stona 569 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Da się. Wchodzisz na panel routera, zakładka ... WiFi [?] i tam powinna być opcja zmiany zabezpieczeń.
rilgel 0 Opublikowano 29 stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 stycznia 2011 Tylko gdzie jest panel routera? Może chodzi o połączenia sieciowe?
Stona 569 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Wpisujesz w przeglądarkę adres routera i ..... :potter: [protip] wpisz sobie w google nazwę routera, to pewnie Ci wyskoczy adres do konfiguracji [/protip]
rilgel 0 Opublikowano 30 stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 stycznia 2011 Dzięćkuję, ustawiłem zabezpieczenie wpa, aczkolwiek nie wiem jak tutaj hasło wpisać. Może jeszcze to by mi ktoś podpowiedział?
rilgel 0 Opublikowano 1 lutego 2011 Autor Opublikowano 1 lutego 2011 Nie pytam jakie (na tyle jestem ogarnięty, żeby sam wymyślać ) ale jak?
Stona 569 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Sprawdź w instrukcji obsługi routera , skoro jesteś taki ogarnięty :potter: 1
KiNiO_64 18 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Nie chcę żeby to źle zabrzmiało ale ogarnięty kolega przegapił fakt że na stronie UPC jest dostępna kompletna instrukcja po polsku jak ustawić i przestawić dostarczane przez nich urządzenia, poza tym z tego co pamiętam z studenckich lat to UPC dostarczało wraz z urządzeniami małą broszurkę z instrukcją krok po kroku jak ustawić urządzenie w razie jakichś problemów ( standardowo routery są pre-konfigurowane) sądzę że też masz taką broszurkę... Ps. linków do strony z instrukcją nie dam bo piszę z telefonu 1
rilgel 0 Opublikowano 6 marca 2011 Autor Opublikowano 6 marca 2011 Echeche tak mała wpadka. Zdarza się. Ale dziękuję, sprawa już załatwiona, temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi