Suavek 4 805 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) Ciężko to nazwać modowaniem. Ściągasz grę, ściągasz łatkę, instalujesz, parę opcji i wio - działa jak gra nie z lat 90tych, a produkcja sprzed kilku wiosen. Poza tym masz pełno dodatkowych opcji, jak nowe bronie, kilka ulepszeń rozgrywki, zwiększenie poziomu trudności i AI przeciwników i temu podobne. No i to jednak Duke 3D - gra jak na swoje czasy miała naprawdę sporo dobrych rozwiązań, których dziś się już nie stosuje. @django, jak już Kazuun zaznaczył, nie była to kwestia "czy gra jest fajna i warta tej ceny?" tylko przypuszczalnie (a pamiętam, że wypowiadał się o DN3D przy okazji dyskusji o DNF) "czy wziąć dobrą grę na której się wychowałem za 9zł". A może i gra ma już swoje lata na karku, ale wspomniany przeze mnie "mod" naprawdę nadaje jej nowego wymiaru, wartego powtórnego przejścia. A nawet jeśli, to podałem argumenty, a nie "bierz bo tak, to tylko 10zł" Mniej więcej tak to wtedy wygląda (zależy też od wersji i ustawień): http://www.youtube.com/watch?v=W8WVjGLXuLM Edytowane 9 września 2011 przez Suavek Cytuj
django 549 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 @django A Metro to gra z połowy lat '90, którą przeszedłeś kilka(naście) razy? hmm i Metro i Duke'a przelazlem rowna ilosc razy, czyli zero. Ha! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 No to w takim przypadku cena 9zł to prawie jak must have za DN3D. Ja miałem z tą grą styczność tyle razy, że już chyba więcej nie będę miał ochoty - stąd me małe wahania Cytuj
Mq 73 Opublikowano 13 września 2011 Autor Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) W gogu znizka 50% (albo 70% jesli sie kupi wszystkie) na gry nordic. z bardziej interesujacych to miedzy innymi: Gothic 2 The Guild Gold Painkiller Spellforce 1 & 2 Dark Fall 1 & 2 bedzie aktywna do piatku edit: pelna lista ALIEN NATIONS AQUANOX AQUANOX 2: REVELATION CHASER DARK FALL 2: LIGHTS OUT DARK FALL: THE JOURNAL GOTHIC 2 GOLD EDITION GUILD GOLD EDITION, THE NATIONS GOLD EDITION, THE NEIGHBOURS FROM HELL COMPILATION PAINKILLER BLACK EDITION PANZER ELITE SPECIAL EDITION SPELLFORCE 2: DRAGON STORM SPELLFORCE 2: SHADOW WARS SPELLFORCE PLATINUM Edytowane 13 września 2011 przez Mq Cytuj
django 549 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 ouu jeee w koncu The Nations na wyprzedazy Cytuj
Mq 73 Opublikowano 13 września 2011 Autor Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Dobre to? Myslalem ze zwykla zrzynka z Settlersow. edit: Btw, ktos wie ktora czesc Spellforce jest lepsza? Edytowane 13 września 2011 przez Mq Cytuj
django 549 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 No zrzynka, ale dla mnie to wartosc sentymentalna : D Pamietam jak sie z 8, 9 lat temu w to zagrywalem, wiec wziasc trzeba teraz. Poza tym, gra jest w sumie bardzo przyjemna i dosc rozbudowana wiec jak ktos szuka taniej "strategii" to polecam w sumie. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 W Spellforce'a się kiedyś pogrywało ale wolę teraz przystopować bo znowu nakupuje gier i nie będę miał czasu żeby to nawet przejrzeć. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 22 września 2011 Autor Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) W ten weekend w gogu promocja na gry d&d (im wiecej sie kupuje tym wieksza znizka, od 20% do 60%) Baldur's Gate 1&2 Icewind Dale 1&2 Neverwinter Nights z dodatkami Planescape Torment Temple of the Elemental Evil Dragon Shard Demon Stone http://www.gog.com/en/page/dnd_promo edit: na gamersgate spellforce universe (obie czesci z dodatkami) i the guild 2: renaissance (aka dobra wersja guild 2) po 5 baksow Edytowane 24 września 2011 przez Mq Cytuj
Mq 73 Opublikowano 28 września 2011 Autor Opublikowano 28 września 2011 http://www.humblebundle.com/ nowe Humble Bundle: Frozen Synapse plus Frozenbyte Bundle jak sie odpowiednio duzo da (Trine ((pipi)), Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ooo, Frozen Synapse Jestem ślepy czy można płacić tylko przez PayPal? Nie da się normalnie kartą? Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Najs, miałem sobie kupić tą grę, ale czekałem na przecenę. I już się ściąga :-D Cytuj
Rik 13 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Dobrze że jak chciałem się z kimś zrzucić na Frozen Synapse to nie było chętnych ;p Cytuj
Mq 73 Opublikowano 29 września 2011 Autor Opublikowano 29 września 2011 Przez nastepne 48 godzin Broken Sword: Director's Cut za darmo w GOGu. 1 Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Na Green Man Gaming zamieszczony został kod -25% na cały katalog. Nie wiem tylko czy jest on jednorazowego użytku, czy też nie. Jeśli ktoś nie ma jeszcze konta w serwisie, to może skorzystać z mojego referrala. Bez zobowiązań, a po wydaniu 5$ oba konta zostaną jednorazowo zasilone kwotą 5$. ("For every friend you refer who then spends a minimum of $5.00, we will credit both your accounts $5.00"). Dla tych co nie wiedzą, w serwisie można kupić sporo pozycji rejestrowalnych na Steam. W dodatku ceny są w dolarach, nie w Euro (np. Clash of Heroes za 15$ zamiast 15€). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Twój link reff nie działa - przenosi mnie na stronę główną serwisu - dunno why. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Działa. Nic się nie wyświetla, ale jeśli wejdziesz przez niego na stronę i się zarejestrujesz, to całość zostanie zatwierdzona. Please note that the affiliate link uses a single session 'cookie' and so any registrations must be completed at the time the referral link is clicked to ensure that the referral is tracked. Cytuj
django 549 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 -20% na wszystko na Green Man Gaming Cytuj
Mq 73 Opublikowano 14 października 2011 Autor Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) W gogu -50% na gry Atari w ten weekend. Z ciekawszych rzeczy: Blood Independance War 2 Master of Orion 1+2 Master of Magic Rollercoaster Tycoon 1 albo 2 Total Annihilation: Commander Pack Wiedzmin 1 http://www.gog.com/e...tari_collection edit: na gamersgate Europa Universalis III ze wszystkimi dodatkami za 7 dolcow Edytowane 15 października 2011 przez Mq Cytuj
Mq 73 Opublikowano 17 października 2011 Autor Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) Na GamersGate wszystkie czesci GTA za 13 baksow. No i pojedyncze gry tez tanio np. GTA IV za 5 baksow. Europa Universalis III Chronicles nadal za 7,50 baksow Hearts of Iron 2 Complete za $5 . Na trojke tez jest znizka ale nie widze calosciowego packa wiec trzeba kupowac dodatki oddzielnie. Edytowane 17 października 2011 przez Mq 1 Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 http://www.indieroyale.com - sprawdzał to ktoś? Cytuj
Dante 450 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Ja kupiłem gierki. Na razie nie ma kodów na steama bo mają jakiegoś errora ( te na desure działają) Cytuj
django 549 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 strona sie (pipi)nela chyba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi