Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie, nie czytałem. Nie interesowałem się MC nigdy AŻ TAK.

Ale ciężko mi nawet sobie wyobrazić jak w grze której 99% opiera się na tworzeniu rzeczy w różny sposób nagle miały by pojawić się jakieś interaktywne przygody etc. Po prostu jeden koncept nie pasuje mi do drugiego.

Opublikowano

Eeee, nie? Nie przyznałem Ci racji?

Chyba, że dla Ciebie obejrzenie gameplaya na YT (bez komentarza) to to samo co czytanie czyjejś opinii o czymś na 2 stronach A4.

Chodzi mi o to, że tez nie kupujesz w ciemno. Oglądasz sobie itd, jest to szybszy sposób, ale wg mnie porównywalne z czytaniem. Zresztą nie ma to większego znaczenia.

Opublikowano

No nie, nie czytałem. Nie interesowałem się MC nigdy AŻ TAK.

Ale ciężko mi nawet sobie wyobrazić jak w grze której 99% opiera się na tworzeniu rzeczy w różny sposób nagle miały by pojawić się jakieś interaktywne przygody etc. Po prostu jeden koncept nie pasuje mi do drugiego.

Nigdzie nie wspomnialem o jakis przygodach czy elementach RPG... Po prostu mial byc survival. Gra w ktorej budowanie jest konieczne by przezyc kolejny dzien itd itp. Nawet bym sie nie denerwowal gdyby MC poszedl kompletnie w kierunku budowania (a'la industrialcraft i mnostwo innych modow), ale tak to dostalismy gre ktora nie jest ani tym, ani tym.

Opublikowano

raz widziałem jakiegoś moda do MC gdzie tych dwóch gości o dziwnych głosach chodziło po czymś na kształt fabryki. lasery, blastery, reaktory jądrowe, maszyny produkujące jakieś minerały, samochodzik, karabiny, rafineria, produkcja robotów - wszystko co powinien posiadać oryginalny MC, który bez modów pozwala aż na zasianie trzciny i upieczenie chleba. Gdyby ta gra szła w stronę stworzenia zabawy dla ludzi, którzy lubią grzebać w półproduktach ale nie bawi ich układanie klocków aby stworzyć setny pałac czy inną "monumentalną" budowlę jakich wiele wśród graczy z nadmierną ilością wolnego czasu, to pewnie bym do tego wracał a tak to olałem temat równolegle z tym jak pojawił się nether

Opublikowano

Na GamersGate zestaw DnD (BG 1&2, IWD 1&2, Torment, ToEE) za 6 euro.

Napisalem euro, bo cos zmienili i teraz zamiast dolarow pokazuje mi sie euro. Czemu GG, czemu? :(

• Plusik 1
Gość mate5
Opublikowano

Fallout 1 na GOG jest rzeczywiście kompatybilny z win7 64? Bez problemu wszystko będzie działać?

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

Pytam bo już sporo problemów z tym miałem, a jeszcze nic na GOG nie kupowałem, dzięki.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

GOG dobił do 12mln ściągnięć i dlatego też można pobrać kolejną grę za darmo (Treasure Adventure Game). Jakieś małe coś ale ogólnie warto odnotować że sobie Polacy dobrze radzą na rynku :)

Opublikowano

W zasadzie, to z okazji ze rozdali lacznie darmowych kopii gier o wartosci 12 baniek.

Zapowiedzieli, tez, ze we wtorek bedzie jakas zapowiedz ;) Podejrzewam, ze to o czym przebakiwalo sie od pewnego czasu, ze rozszerza oferte o indie i troche nowsze gry.