Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy lepszy to kwestia gustu. Gra dobra, duchowy nastepca Ultima Underworld (albo bardziej wspolczesnie taki Morrowind w podziemiach).

Edit: A teraz juz w promocji Last Express za niecale $3, a jutro zapewne Jagged Alliance 2 (bo Ufo Afterlight nie ma szansy wygrac).

Edytowane przez Mq
Opublikowano

Daily w postaci Alan Wake za niecałe 12$ (collector's edition) na greenmangaming. Steam key. Nie wiem czy można to powiązać z dodatkowymi kodami zniżkowymi (a dają teraz zniżkę 10% za wypełnienie jakiejś ankiety).

Opublikowano

http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/action/darksiders/

Następna dniówka, tym razem Darksiders za 5 dolarów, steam key. Chciałbym tylko tutaj wspomnieć, że jak już mieliście jakiekolwiek gry na GreenManGaming, to możecie je wymienić na zniżkę. Przykładowo ja tak zrobiłem z Necrovision i mam darksajdersów za 2 baksy.

Opublikowano

Na gog.com głosowanie Sacred Gold vs Divine Divinity. Druga pozycja pewnie wygra, a ja szczerze zachęcam do jej zakupu, jeśli ktoś nie ma/nie grał a gustuje w solidnych RPGach. Niesamowita, rozbudowana i o dziwo niedoceniona gra. Z te 8zł (2,4$) to jak za darmo.

Opublikowano

GamersGate Void wystartowało już chyba dla wszystkich. Za oglądanie reklamy można grać w gry. Obok niszowych pozycji i tego co było w bundlach jest tam Dark Void, Risen czy Europa Universalis. Chyba warto się tym zainteresować jak komuś brakuje kasy na gry.

Opublikowano

Kupiłem sobie Heroes of Might and Magic 3 na gog.com i po ściągnięciu ku mojemu wielkiemu zdziwieniu okazało się, że gra jest po angielsku O_o. Polska firma nie może mi polskiej wersji zaoferować i to jeszcze przez dystrybucję cyfrową? Da się to jakoś spolszczyć?

Nie mam problemu ze zrozumieniem, ale grałem w to po polsku za gówniarza, teraz też by było fajnie (nostalgia i takie tam).

Opublikowano

Nie wiem, skad to zdziwienie. Serwis nie jest polski, tylko ogolnoswiatowy, wiec trudno, zeby gry byly po polsku. A jesli chodzi o spolszczenie, to raczej bedzie ciezko, bo go chyba nie ma. Może podmiana plikow cos da, choc watpie.

Opublikowano

Jak byk:

languages: English

Patrzy się co się kupuje.

No i co z tego, że firma polska, skoro mierzy na cały świat, a nie tylko Polskę? Sprzedają co dostają, a uważny klient sprawdzi wpierw za co płaci. Bo równie dobrze teraz każdy inny naród mógłby płakać "a czemu nie po mojemu?".

Opublikowano

Ajjj kusi, zwłaszcza że na steamie będzie w euro, o ile się w ogóle jakiegoś summer sale doczekamy...

Jak to wygląda, kupuję i dostaję kod aktywacyjny na Steam na maila?

Opublikowano

Nie no, ja rozumiem, że kupiłem grę w angielskim języku i widziały gały, co brały, ale... Jak gra jest w dystrybucji cyfrowej, to zamieszczenie różnych wersji językowych na serwerze to chyba naprawdę nie jest jakiś problem. Teraz tylko trochę się wkurzam, bo znalazłem w Saturnie HoMM I-VI PL za 120 zł, ale teraz zakup tego trochę mija się z celem. No cóż, przeżyję :). Liczyłem na to, że nie tylko ja mam takie problemy i może ktoś znalazł sposób na spolszczenie legendarnej już produkcji, szczególnie, że o pudełkową wersję trudno.

Opublikowano

Osoby, które dorwały Commandos 3 na GMG mogą zamienić grę na zniżkę 7$ przy zakupie End of Nations - a raczej jakiś pakiet startowy czy inny exclusive, gdyż gra ma być "F2P"...

Niemniej jednak sam Commandos 3 wcześniej nie miał opcji Trade-In, a teraz jest wart te 0,10$. Zawsze coś.

Opublikowano

Worms Reloaded za 5$ na GreenMangGaming jeśli użyjemy kodu na 25% 25OFF-ALLTH-EGAME plus korzystając z ref linka obaj dostaniemy po 2$ po zakupie http://www.greenmangaming.com/?gmgr=biqevajo

Gra była całkiem fajna na darmowym weekendzie więc chyba kupuje.

Duke Nukem Forever wychodzi po 3,75$

Jak ktoś ma te stare 5$ to moze sobie coś kupić teraz.

Opublikowano (edytowane)
Rockstar Social Club CD-KEY. Wysyłamy oryginalny klucz w formie skanu, na adres e-mail. Kod służy do aktywacji podczas instalacji gry, należy pobrać ją we wlasnym zakresie lub zainstalować z płyty.

Moim zdaniem gra nie warta świeczki.

Edytowane przez Ruther