Opublikowano 24 czerwca 201311 l Company of Heroes 2 w empiku od jutra z promocja jednodniową - 129,99 a moze to od 26 ? Edytowane 24 czerwca 201311 l przez __bercik07
Opublikowano 24 czerwca 201311 l Wiem, że ktoś już pytał ale nie mogę znaleźć odpowiedniego posta - na jakiej stronie sprawdzacie te promocje?
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Sniper Elite v2, Gatling Gears, Bloody Trapland (kickass co-op) Judge Dredd: Dredd Vs Death http://www.indieroyale.com/ Edytowane 25 czerwca 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Kurna, dzisiaj naprawdę wszyscy są "indie": Team17 - autorzy superpopularnych Wormsów, Rebellion - twórcy gier opartych o np. Aliens, Star Wars, ww. Sędziego Dredda, wersje Call Of Duty na past-geny, właściciele wydawnictwa komiksowego 2000 AD. Czekam, aż pojawią się w indie bundlu Gearsy albo Bulletstorm. Paranoja...
Opublikowano 26 czerwca 201311 l "Humble Indie Bunde Gears of War (PC) Pay what You want" ? - BIORĘ Z MIEJSCA TAKI PACK!
Opublikowano 26 czerwca 201311 l "Humble Indie Bunde Gears of War (PC) Pay what You want" ? - BIORĘ Z MIEJSCA TAKI PACK! jaki bundle jak to 1 gra jest
Opublikowano 26 czerwca 201311 l rzeczywiście engine się zmienił w ch.,uj (unreal engine), (pipi)a tyle pracy!!
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Nie wiem sam teraz, chyba w(pipi)iony na nich byłem, że nie robią na pc.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Nie wiń ich tylko Microsoft Jak zwietrzył jak ładnie Girsy schodzą postanowił robić je tylko na X'a - większa szansa na opchnięcie dodatkowych konsol oraz fakt, ze z gier na X'a mają % ceny dla siebie. Z gry wydanej na PC nie mają absolutnie nic, to skoro mogą... to utną łeb
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Może to nie Steam Summer Sale, ale takie Asasyny czy Splintery są IMO w dobrej cenie. Amazon Summer Sale . http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1hcslo/amazon_summer_sale_sunday_day_1_sale_starts_today/
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Assasyna to wstyd mieć w bibliotece. Słabe gry. Zmarnowany potencjał
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Dwojkę warto, ale tylko 2. Ja to czekam na wyprzedaż na steamie, może kupie sobie Mirror's Edge dla odświeżenia. No i ciekawe ile będzie kosztować HM2, bo nie wiem ile odkładać. Mam nadzieję, że nie więcej niż 10 ojro. Edytowane 30 czerwca 201311 l przez suteq
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Assassyna 1 tylko warto mieć, 2 jest przeciętna, Brotherhood do dupy, Revelation jest takie.... niby fajne ale momentami nuży. Dwa: te Assassyny z Amazona nie są Steamowe ino UPlay - w (pipi)e mam taką promocję ;p Nawet jak by były po dolarze ;p
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Pokaż mi promocje na Ubisoftowe gierki ze Steama . Zawsze są kluczyki na uPlay, niestety.
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Eeeee? Ten link z Amazona masz na myśli? Tam przeca jest napisane UPlay.
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Steam account required for game activation and installation. Steam DRM...