Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Company of Heroes 2 w empiku od jutra  z promocja jednodniową - 129,99

a moze to od 26 ?  :)

Edytowane przez __bercik07

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 314 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Wiem, że ktoś już pytał ale nie mogę znaleźć odpowiedniego posta - na jakiej stronie sprawdzacie te promocje? 

Opublikowano

Sniper Elite v2,

Gatling Gears,

Bloody Trapland (kickass co-op)

Judge Dredd: Dredd Vs Death

http://www.indieroyale.com/

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Kurna, dzisiaj naprawdę wszyscy są "indie": Team17 - autorzy superpopularnych Wormsów, Rebellion - twórcy gier opartych o np. Aliens, Star Wars, ww. Sędziego Dredda, wersje Call Of Duty na past-geny, właściciele wydawnictwa komiksowego 2000 AD.

Czekam, aż pojawią się w indie bundlu Gearsy albo Bulletstorm. Paranoja...

Opublikowano

rzeczywiście engine się zmienił w ch.,uj (unreal engine), (pipi)a tyle pracy!!

Opublikowano

Nie wiem sam teraz, chyba w(pipi)iony na nich byłem, że nie robią na pc.

Opublikowano

Nie wiń ich tylko Microsoft ;)

Jak zwietrzył jak ładnie Girsy schodzą postanowił robić je tylko na X'a - większa szansa na opchnięcie dodatkowych konsol oraz fakt, ze z gier na X'a mają % ceny dla siebie. Z gry wydanej na PC nie mają absolutnie nic, to skoro mogą... to utną łeb ;)

Opublikowano

Dwojkę warto, ale tylko 2. 

Ja to czekam na wyprzedaż na steamie, może kupie sobie Mirror's Edge dla odświeżenia. No i ciekawe ile będzie kosztować HM2, bo nie wiem ile odkładać. Mam nadzieję, że nie więcej niż 10 ojro. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Assassyna 1 tylko warto mieć, 2 jest przeciętna, Brotherhood do dupy, Revelation jest takie.... niby fajne ale momentami nuży.

Dwa: te Assassyny z Amazona nie są Steamowe ino UPlay - w (pipi)e mam taką promocję ;p Nawet jak by były po dolarze ;p

Opublikowano

Steam account required for game activation and installation.

Steam DRM

...