Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Jedyne czego nie mam to R2 i S2, ale Sacred 2 to crap więc nie wiem czy jest sens brać dla samego Risena 2. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 313,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Ja nie miałem Dead Island więc dla mnie sprawa była dość prosta ;D.

Edit: Teraz jeszcze sprawdziłem, Dead Island ma karty (9, a wypada 5), więc mamy dodatkowe pół euro cashbacku od Gabena :D.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dead Island ma karty (9, a wypada 5), więc mamy dodatkowe pół euro cashbacku od Gabena :D.

:(

Kto ma, ten ma.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

A co, nie masz dostępu do Rynku?

Nom. Nie mogę nic sprzedawać, bo korzystam ze Steama tylko do aktywacji kodów. Nic nie kupuję w samym sklepie (nadal nie lubię cyfrowej dystrybucji), więc nie mam Steam Walleta. Wspominałem chyba nawet o tym kiedyś.

No, co najwyżej sobie powymieniam na karty z Dredmora i wycraftuję sobie odznakę, bo grę lubię.

Opublikowano

Przeciez wystarczy kupic cokolwiek (i poczekac 30 dni) by moc handlowac na markecie. Nawet glupie dlc za 0,5 euro styknie. A kasa za karty zaraz Ci zwroci poniesione koszty. No chyba, ze masz 3 giereczki na Steamie. ;)

Opublikowano

Risen, Sacred Citadel oraz Metro 2033 

bonusy do bundla. ostro

Gdzie masz niby to napisane, bom chyba ślepy?

Opublikowano

Humble Weekly z Kings Bounty i Men of War - http://www.humblebundle.com/weekly

Trochę szkoda, że Kings Bounty bez najnowszego dodatku. Gdyby to on był w BTA to bym kupił, a tak już poprzednie edycje mam. Niemniej jednak gierka świetna i o dziwo niedoceniona, dlatego polecam kto nie ma. Najlepsze określenie gry to HoMM(3/5) + cRPG.

Opublikowano

Coś dużo tych bundli na HB się pojawiło. Ciekawe czym jeszcze nas mogą zaskoczyć w przyszłości.

Opublikowano

Ma ktoś może kartę master card i może normalnie płacić na GMG?

Kiedyś normalnie mogłem tam kupować swoją kartą, a od pewnego czasu wywala błędny numer karty, gdzie na steam, gamersgate i wszędzie indziej mogę normalnie płacić. 

Opublikowano

Sprawdź czy danych nie popierniczyłeś. Np Polskie znaki. Niektóre sklepy wymagają byś pisał np "Łódź", a inne wymagają by było to "Lodz". Zawsze jak mam problem tego typu to wpisuję dane dwa razy: Z i BEZ polskich znaków.

Opublikowano

Nie, w swoich danych wpisalem jakieś fejkowe przy rejestracji.

Wcześniej przechodziło bez problemu na GMG, a teraz wywala błąd na czerwono przy numerze karty. 

Nie wiem czemu tak.

A mam kartę mastercard z banku PKO S.A. (Żubr)

Opublikowano

Wcześniej przechodziło bez problemu na GMG, a teraz wywala błąd na czerwono przy numerze karty. 

Nie wiem czemu tak.

Dzisiaj próbowałem kupić RAGE na GMG  płacąc  karta z mBanku (masterCard)  karta  odrzucona  :(

A na marginesie  :

Rage 4.99$   + GMG20-4B9NY-L4FEN obniżającego cenę o 20%

http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/shooter/rage/

Opublikowano

Nic ciekawego na tym lowcygier oprócz Max Payne Bundle

@canuks

No widzisz, nie wiem co jest zyebane na tym gmg. 

Opublikowano

Nic ciekawego!? A bundle z Trine, Victorią II, Magicką, Cities in Motion to jest nic!? Sam nie wiem, dlaczego go nie mam kupionego (pewnie wtedy jeszcze grałem w 640p/20fps), ale jeśli dają jakąkolwiek gierkę za darmo to ja poproszę.

Opublikowano

Nie wiem czemu tak.

Dzisiaj próbowałem kupić RAGE na GMG  płacąc  karta z mBanku (masterCard)  karta  odrzucona  :(

A na marginesie  :

Rage 4.99$   + GMG20-4B9NY-L4FEN obniżającego cenę o 20%

http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/shooter/rage/

Zadziała ten klucz na steam mimo, że nie jest on dostępny dla PL?

@dół Dzięki bardzo, w takim razie chyba się skuszę

Edytowane przez MysteryGaz

Opublikowano

Zadziała ten klucz na steam mimo, że nie jest on dostępny dla PL?

tak działa RAGE poprawnie na PL Steamie 

Opublikowano

Jest ktoś zainteresowany kończącym się Indie Gala? - http://www.indiegala.com/

Trwają Happy Hours, czyli za cenę jednego bundla w formie gifta dostaje się drugiego gratis. Interesują mnie właściwie tylko Exceed z soundtrackami, ale 8$ to mimo wszystko sporo. Jednak gdyby ktoś chciał, to można póki jest okazja skorzystać z Happy Hours i podzielić się kosztami. Obie osoby dostają oczywiście osobno całego bundla, z własnymi kluczami steam itp.

EDIT:

Nie wiem czemu, zawsze miałem słabość do takich syntezatorków. Za muzę odpowiada Saitama Saisyu Heiki.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Suavek, polecam Ci lowcygier.pl. Ludzie tam kupowali BTA już w pierwszym tygodniu, a więc teraz potrafią zebrać 5x giftów. Mało tego! Indie Gala ładnie manipuluje cenami podczas HH i prawdopodobnie podczas ostatniego wreszcie przestaną. Przynajmniej wszyscy zalecają czekać, więc także łowcy czekają. To dobre newsy, ponieważ nie będziesz miał raczej problemów, by się z nimi zgadać. Jeśli ktoś szuka kumpli to wielopaków to tamto forum jest naprawdę dobrym miejscem, jeśli tylko przymknąć oko na lekką gimbazę i żydostwo (potrafią płakać, że cena wzrosła np. o $0,5 ;D).

W każdym razie ja odpadam, bo nie widzę w tym bundlu nic dla siebie, w co pograłbym dłużej niż 15 minut :(. Ale tam na pewno znajdziesz chętnych do 5-paka i zapłacisz dużo mniej.