Gość suteq Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Jedyne czego nie mam to R2 i S2, ale Sacred 2 to crap więc nie wiem czy jest sens brać dla samego Risena 2. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 (edytowane) Ja nie miałem Dead Island więc dla mnie sprawa była dość prosta ;D. Edit: Teraz jeszcze sprawdziłem, Dead Island ma karty (9, a wypada 5), więc mamy dodatkowe pół euro cashbacku od Gabena . Edytowane 30 lipca 2013 przez raven_raven Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 (edytowane) Dead Island ma karty (9, a wypada 5), więc mamy dodatkowe pół euro cashbacku od Gabena . Kto ma, ten ma. Edytowane 30 lipca 2013 przez Accoun Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 A co, nie masz dostępu do Rynku? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 biedne CDaction mialem dac im zarobic a tu takie cos xD Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 A co, nie masz dostępu do Rynku? Nom. Nie mogę nic sprzedawać, bo korzystam ze Steama tylko do aktywacji kodów. Nic nie kupuję w samym sklepie (nadal nie lubię cyfrowej dystrybucji), więc nie mam Steam Walleta. Wspominałem chyba nawet o tym kiedyś. No, co najwyżej sobie powymieniam na karty z Dredmora i wycraftuję sobie odznakę, bo grę lubię. Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Przeciez wystarczy kupic cokolwiek (i poczekac 30 dni) by moc handlowac na markecie. Nawet glupie dlc za 0,5 euro styknie. A kasa za karty zaraz Ci zwroci poniesione koszty. No chyba, ze masz 3 giereczki na Steamie. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Risen, Sacred Citadel oraz Metro 2033 bonusy do bundla. ostro Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Risen, Sacred Citadel oraz Metro 2033 bonusy do bundla. ostro Gdzie masz niby to napisane, bom chyba ślepy? Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Risen, Sacred Citadel oraz Metro 2033 [/size] bonusy do bundla. ostro[/size] Gdzie masz niby to napisane, bom chyba ślepy? http://steamdb.info/sub/29407/#section_apps Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Ahhhhh, cziterskie steamdb strikes again Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Humble Weekly z Kings Bounty i Men of War - http://www.humblebundle.com/weekly Trochę szkoda, że Kings Bounty bez najnowszego dodatku. Gdyby to on był w BTA to bym kupił, a tak już poprzednie edycje mam. Niemniej jednak gierka świetna i o dziwo niedoceniona, dlatego polecam kto nie ma. Najlepsze określenie gry to HoMM(3/5) + cRPG. Cytuj
Paliodor 1 768 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Coś dużo tych bundli na HB się pojawiło. Ciekawe czym jeszcze nas mogą zaskoczyć w przyszłości. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Ma ktoś może kartę master card i może normalnie płacić na GMG? Kiedyś normalnie mogłem tam kupować swoją kartą, a od pewnego czasu wywala błędny numer karty, gdzie na steam, gamersgate i wszędzie indziej mogę normalnie płacić. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Sprawdź czy danych nie popierniczyłeś. Np Polskie znaki. Niektóre sklepy wymagają byś pisał np "Łódź", a inne wymagają by było to "Lodz". Zawsze jak mam problem tego typu to wpisuję dane dwa razy: Z i BEZ polskich znaków. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Nie, w swoich danych wpisalem jakieś fejkowe przy rejestracji. Wcześniej przechodziło bez problemu na GMG, a teraz wywala błąd na czerwono przy numerze karty. Nie wiem czemu tak. A mam kartę mastercard z banku PKO S.A. (Żubr) Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Rozdają pare gier ( no może więcej niż pare -> 110 gier) http://lowcygier.pl/giveawaye/2500-lowcow-na-facebooku-rozdajemy-110-gier/ Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Nie, w swoich danych wpisalem jakieś fejkowe przy rejestracji. Wcześniej przechodziło bez problemu na GMG, a teraz wywala błąd na czerwono przy numerze karty. Nie wiem czemu tak. A mam kartę mastercard z banku PKO S.A. (Żubr) Dzisiaj próbowałem kupić RAGE na GMG płacąc karta z mBanku (masterCard) karta odrzucona A na marginesie : Rage 4.99$ + GMG20-4B9NY-L4FEN obniżającego cenę o 20% http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/shooter/rage/ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Nic ciekawego na tym lowcygier oprócz Max Payne Bundle @canuks No widzisz, nie wiem co jest zyebane na tym gmg. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Nic ciekawego!? A bundle z Trine, Victorią II, Magicką, Cities in Motion to jest nic!? Sam nie wiem, dlaczego go nie mam kupionego (pewnie wtedy jeszcze grałem w 640p/20fps), ale jeśli dają jakąkolwiek gierkę za darmo to ja poproszę. Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 (edytowane) Nie, w swoich danych wpisalem jakieś fejkowe przy rejestracji. Wcześniej przechodziło bez problemu na GMG, a teraz wywala błąd na czerwono przy numerze karty. Nie wiem czemu tak. A mam kartę mastercard z banku PKO S.A. (Żubr) Dzisiaj próbowałem kupić RAGE na GMG płacąc karta z mBanku (masterCard) karta odrzucona A na marginesie : Rage 4.99$ + GMG20-4B9NY-L4FEN obniżającego cenę o 20% http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/shooter/rage/ Zadziała ten klucz na steam mimo, że nie jest on dostępny dla PL? @dół Dzięki bardzo, w takim razie chyba się skuszę Edytowane 5 sierpnia 2013 przez MysteryGaz Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Zadziała ten klucz na steam mimo, że nie jest on dostępny dla PL? tak działa RAGE poprawnie na PL Steamie Cytuj
Dante 433 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Zbieram chętnych na 4-pak Sonic and All-Stars Racing Transformed ( http://www.greenmangaming...sformed-4-pack/ ) od GMG. Wychodzi koło 3.5$ na głowę za tego naprawdę fajnego racera kartów. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 (edytowane) Jest ktoś zainteresowany kończącym się Indie Gala? - http://www.indiegala.com/ Trwają Happy Hours, czyli za cenę jednego bundla w formie gifta dostaje się drugiego gratis. Interesują mnie właściwie tylko Exceed z soundtrackami, ale 8$ to mimo wszystko sporo. Jednak gdyby ktoś chciał, to można póki jest okazja skorzystać z Happy Hours i podzielić się kosztami. Obie osoby dostają oczywiście osobno całego bundla, z własnymi kluczami steam itp. EDIT: Nie wiem czemu, zawsze miałem słabość do takich syntezatorków. Za muzę odpowiada Saitama Saisyu Heiki. Edytowane 6 sierpnia 2013 przez Suavek Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Suavek, polecam Ci lowcygier.pl. Ludzie tam kupowali BTA już w pierwszym tygodniu, a więc teraz potrafią zebrać 5x giftów. Mało tego! Indie Gala ładnie manipuluje cenami podczas HH i prawdopodobnie podczas ostatniego wreszcie przestaną. Przynajmniej wszyscy zalecają czekać, więc także łowcy czekają. To dobre newsy, ponieważ nie będziesz miał raczej problemów, by się z nimi zgadać. Jeśli ktoś szuka kumpli to wielopaków to tamto forum jest naprawdę dobrym miejscem, jeśli tylko przymknąć oko na lekką gimbazę i żydostwo (potrafią płakać, że cena wzrosła np. o $0,5 ;D). W każdym razie ja odpadam, bo nie widzę w tym bundlu nic dla siebie, w co pograłbym dłużej niż 15 minut . Ale tam na pewno znajdziesz chętnych do 5-paka i zapłacisz dużo mniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi