Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Nie jestem zarejestrowany na forum łowców, a w dodatku czytałem, że chcą tam min. 10 postów aby w ogóle dostać dostęp do działu ze zbiórkami na bundle. Za leniwy jestem, a wspomniana gimbaza nie zachęca. Jedno forum z poziomem Console Wars mi wystarczy...
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Tak, trzeba natrzaskać 10 postów. Dwa, trzy dni i jakieś tematy się znajdą, a jeśli chodzi o wymienianie się i towarzyszy do bundli to ciężko o lepsze miejsce w Polsce. Są jeszcze Łowcy Okazji na gry-online, tam też czasami da się umówić na wielopaki. Stamtąd chociażby mam 4-paka Skulls of the Shogun za 15 ojro .
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Lowcy tak jak i markolf, to chyba najlepsze miejsca w sieci by zbierac ekipe na wielopaki a limit 10 postow, to smieszna przeszkoda. WIec warto sie "przemeczyc" i je napisac. Edytowane 6 sierpnia 201311 l przez kubicz
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Bonusy w Humble Deep Silver Bundle aktywowane. Metro 2033, Risen i Sacred Citadel. Nikt się nie spodziewał .
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Civ 5 Brave New World za 10 funtów na brytyjskim amazonie - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00E1OB53C (klucz steam) Zasada działania taka sama jak z amerykańskim, tj. potrzebny adres UK przy zakupie.
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Trzeba sprawdzić tych łowców gier. Ten giveaway jest całkiem spoko. Trine, Deponia, Magicka. Nieźle
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Nowe Humble Bundle Weekly Sale, rozczarowujące moim zdaniem. Gry od Introversion (Uplink, Darwinia, Defcon) + Prison Architect za jedyne... $20. Powtórka bundla i wczesny dostęp do alphy indie gierki za dwadzieścia baksów...
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l No u nas Prison kosztuje 20 ale ojro. Jak ktoś woli kupować osobno to... Chcą sprzedać trochę gierek na fali popularności Prison Architecta pewnie. Cóż, rynek, kasa, kiedyś tam indie etc
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l portfel mnie uwiera, 60zł....... tylko dzisiaj zniżka, od jutra +33% =/
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Gdyby nie opinie które słyszałem, że gra ma balans skichany i po X czasu nie da się grać bo są same "powstania" i trza od nowa to aż sam bym się pewnie skusił. Tak to mnie nie bawi wydawanie 60 zł za popustą Alphę
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Dajcie spokój, naprawdę rozmyślacie nad wydaniem 60 zł na zepsutą alfę? A ze mnie się śmiejecie, no !
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Nie, ja przestałem rozmyślać jak się dowiedziałem, jakiś czas temu, jaka ta gra jest fajna w obecnym stanie
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Mamy, wydałem 2,50 ojro na Bully (to od RockStara) swego czasu. Odpaliłem po 2 latach na 20 minut i miałem dość. Jak by Steam umożliwiał refundy, to by była pierwsza i ostatnia gra którą bym zwrócił
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l http://www.nuuvem.com.br/produto/372-l-a-noire-the-complete-edition L.A. Noire Complete za jakieś 16 zł, oczywiście kluczyk Steam. IMO dobra oferta, sam się skusiłem :>.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l skąd (pipi)a CPF wytrzaskać? kupiłbym, ale nie umiem ustrzelić tego numeru ;/
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l No tam tylko PayPalem, bo inaczej chcą jakiś numer podatkowy coś ;p.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Jak ktoś kupował BeMine 8 Bundle od Groupees za więcej niż 5$, to powinien w profilu znaleźć klucz Steam od Guncraft.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Nie, to stary bundle. Dodali teraz po prostu klucze Steam do Guncraft, dla osób które bundla kupiły. Wcześniej była tam tylko wersja na Desurę. Edytowane 13 sierpnia 201311 l przez Suavek
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Nie jestem na 100% pewien, ale ten Guncraft to chyba jakaś niezbyt udana kopia Ace of Spades, które też nie jest grą najwyższych lotów, więc dużo nie straciłeś . BTW ptaszki już wyćwierkały chyba, co będzie w nastepnym HWS/HIB. http://steamdb.info/sub/30191/#section_info