Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem zarejestrowany na forum łowców, a w dodatku czytałem, że chcą tam min. 10 postów aby w ogóle dostać dostęp do działu ze zbiórkami na bundle. Za leniwy jestem, a wspomniana gimbaza nie zachęca. Jedno forum z poziomem Console Wars mi wystarczy... ;)

Opublikowano

Tak, trzeba natrzaskać 10 postów. Dwa, trzy dni i jakieś tematy się znajdą, a jeśli chodzi o wymienianie się i towarzyszy do bundli to ciężko o lepsze miejsce w Polsce. Są jeszcze Łowcy Okazji na gry-online, tam też czasami da się umówić na wielopaki. Stamtąd chociażby mam 4-paka Skulls of the Shogun za 15 ojro ;).

Opublikowano (edytowane)

Lowcy tak jak i markolf, to chyba najlepsze miejsca w sieci by zbierac ekipe na wielopaki a limit 10 postow, to smieszna przeszkoda. WIec warto sie "przemeczyc" i je napisac.

Edytowane przez kubicz
Opublikowano

Gdyby nie opinie które słyszałem, że gra ma balans skichany i po X czasu nie da się grać bo są same "powstania" i trza od nowa to aż sam bym się pewnie skusił. Tak to mnie nie bawi wydawanie 60 zł za popustą Alphę

Opublikowano (edytowane)

Nie, to stary bundle. Dodali teraz po prostu klucze Steam do Guncraft, dla osób które bundla kupiły. Wcześniej była tam tylko wersja na Desurę.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Nie jestem na 100% pewien, ale ten Guncraft to chyba jakaś niezbyt udana kopia Ace of Spades, które też nie jest grą najwyższych lotów, więc dużo nie straciłeś :P.

BTW ptaszki już wyćwierkały chyba, co będzie w nastepnym HWS/HIB.

http://steamdb.info/sub/30191/#section_info