Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem na 100% pewien, ale ten Guncraft to chyba jakaś niezbyt udana kopia Ace of Spades, które też nie jest grą najwyższych lotów, więc dużo nie straciłeś :P.

Gdyby gra miała karty to byś pewnie z otwartymi ramionami klucz przyjął. ;)

Ja tego kijem nie tknę, ale daję znać, gdyż bundle zazwyczaj o dodanych kluczach nie informują.

Opublikowano

Fairy Bloom Freesia nie było wystarczającym powodem? :P

W sumie teraz widzę, że ten Constant C też jest na Greenlighcie. Jak przejdzie to i z niego będą klucze. Nie wspominając o tym całym Paranautical Activity, wokół którego greenlighta różne historie krążą po sieci.

Opublikowano

Huh... Dead Space 3 nie w BTA?

Origina nadal nie mam zamiaru tknąć kijem, ale Bundle przedni. Dziwi tylko brak Crysis czy Dead Space 2 - pewnie będą jako bonusy, aczkolwiek na SteamDB nie widzę niczego co by na to wskazywało.

Opublikowano

czekalem na dead space 3 w cenie ok 20zl, dobra opcja

Jak Cię interesuje BF3 i Simsy  to owszem .. mnie interesował sam DS3  który  kosztował mnie całe 3.20zl :D + do tego klasyku Burnout  i Mirror którego nie miałem okazji ograć . Bundel genialny .

Opublikowano

A to nie jest tak, że kodzik origin jest potrzebny żeby pogiercować w multi, nawet jak się zużyje steamowy? Nie przyjrzałem się do końca wczoraj, a wolałbym nie oddawać nie mając pewności :P Btw. Nie 13 gier bo za kilka dni pewno jeszcze kilka tytułów dorzucą żeby ludzie, którzy kupili za 1$ płacili kolejny raz (modlę się o Dragon Age  :woot: ).

Opublikowano (edytowane)

Jestem pod wrażeniem sprawności programu Origin od EA. Tylko godzinę walczyłem, aby dodać dwie gry do biblioteki. W końcu przesłanie paru bajtów (kod z mojego kompa->baza->potwierdzenie do mojego kompa) w dwie strony to wysiłek dla serwerów tak małej firmy.

PS. Lepiej by dali FIFA 12/13

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Czy ktoś może mi powiedzieć czy jak dodam np. Burnout Paradise na Steam to nie będzie mi wołać o origina? I odwrotnie? 

Opublikowano

Te dodatkowe gry, które wrzucą pewnie za tydzień to dostanie każdy kto zakupił bundla czy tylko Ci co dali powyżej średniej?

Opublikowano (edytowane)

Hola hola, panowie! 

Pamiętajcie aby oddawać wszystko na charity! 

A czemuż tak? To nie mogę nic HIBowi rzucić?

Oh ależ proszę  :D Byle nie do EA ^^

Edytowane przez HeXa
Opublikowano (edytowane)

Nie da się dać EA nic, nawet jak byś chciał. Jest wyraźnie napisane, że EA automatycznie oddaje swój % na rzecz charity.

Origin loves charity. Origin and Electronic Arts Inc. are donating their share of the proceeds from this bundle to the following 5 great charities: the Human Rights Campaign; Watsi; the San Francisco AIDS Foundation; the American Red Cross; or the American Cancer Society. And if you're enjoying this promotion, a tip to Humble Bundle is greatly appreciated!

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

To już przegięcie ze strony EA- zupełne odcięcie nas od wyboru- na stos ich!

suteq- a to nie jest tak, że trzeba będzie kupić bundle'a jeszcze raz?

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś kupił bundla, to dostanie bonusy niezależnie od tego ile zapłacił. Jak ktoś spóźnialski, to dla bonusów będzie musiał dać więcej niż średnia.

Przy okazji (nic pewnego):

dHgtwGC.png

Edytowane przez Suavek
  • Plusik 1