Dante 433 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 W Uprising nigdy nie miałem okazji zagrać więc bym tym nie pogardził. No i w jakiegoś starszego MoHa pograć też będzie spoko bo płytek już mi się nie chce szukać. No ale zobaczymy czy i jeśli ewentualnie tak to co dadzą. Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Wizja Bulletstorm kusi i to bardzo, żeby tylko się sprawdziło Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Jak się sprawdzi to znowu będę miał kodziki do oddania. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) lipa że w Bulletstormie (o ile go dodadzą) teraz w Echo są podobno sami hackerzy na pierwszych miejscach, nie będzie mi się pewnie nawet chciało ściągać. Edytowane 15 sierpnia 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 A kogokolwiek te leaderboardy w ogóle obchodzą w dzisiejszych czasach? Ale fakt, ewidentnie oszukane te punktacje. No ale czego się spodziewaliście po G4WL? Chyba nie zabezpieczeń? Gierka ok do przejścia raz, dobra do wyżycia się i czasem zabawna, ale poza tym nic szczególnego. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 A kogokolwiek te leaderboardy w ogóle obchodzą w dzisiejszych czasach? Ale fakt, ewidentnie oszukane te punktacje. No ale czego się spodziewaliście po G4WL? Chyba nie zabezpieczeń? Gierka ok do przejścia raz, dobra do wyżycia się i czasem zabawna, ale poza tym nic szczególnego. Jakbym grał to mnie by obchodziły. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Nowy Humble Weekly Tym razem gry wybrane przez jakiegoś kolesia z youtube : Botanicula, Thomas was Alone, The Showdown Effect, McPixel i Amnesia (dla tych co zapłacą ponad średnią) https://www.humblebundle.com/weekly Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Ciekawy jestem jak będą wyglądać przyszłe humble bundle. Bo origin bundle będzie trudno przebić. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Humble Rockstar Bundle Co do Weekly trochę kusi ta Botanicula, bo to chyba gierka od typa co zrobił Machinarium, a ta gierka bardzo mi się podobała. Jak wrzucimy dolara to zobaczymy to: Haha Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 (edytowane) Tyle się słyszy ostatnio krytyki Humble Bundle, że robi coś więcej niż indie a tym samym odcina od siebie przy tym często użytkowników Linuxa i Maca. A jednak - Humble Origin Bundle już zebrał prawie 7 milionów dolarów przy blisko 1,5 miliona zakupów. Już rekord względem kilku poprzednich bundli, które zebrały najwięcej około 5 milionów. A tu wciąż 9 dni do końca. Ciekawe ile by było gdyby troszkę więcej osób rzuciło więcej niż dolara. Niemniej jednak mam nadzieję, że przełoży się to na kolejne akcje takiego rozmachu. Edytowane 19 sierpnia 2013 przez Suavek Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Nigdy nie zwracałem uwagi na to ile kasy zebrał dany bundle, ale aż mi trochę głupio, że rzuciłem jedynie wymagane $5 w tym wypadku Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Wpłatę można zwiększyć z poziomu strony zakupu. Ktoś czaił się chyba na Don't Starve niedawno - http://lowcygier.pl/promocje/dont-starve-za-niecale-22-zlote-na-gmg/ Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) "Wkrótce" startuje kolejny BeMine Bundle - https://groupees.com/bm9 Splatter The Whispered World Mini Motor Racing Evo Depths of Peril Eador: Masters of the Broken World Eador Genesis Ittle Dew Angelica Weaver: Catch me When you Can Ring Runner: Flight of the Sages Edytowane 20 sierpnia 2013 przez Suavek Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Za 2,5h bonusy do Humble Origin Bundle. Podobno ma być to: Dead Space 2 Bulletstorm Medal of Honor: Airborne Command & Conquer Red Alert 3: Uprising Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Za 2,5h bonusy do Humble Origin Bundle. Podobno ma być to: Dead Space 2 Bulletstorm Medal of Honor: Airborne Command & Conquer Red Alert 3: Uprising Wiemy Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) Kurczę, wybacz. HOB kupowałem znad jeziora przez telefon, więc umknęły mi te posty. Sorry . Edit: Minęła dwudziesta i... nic. <cykady> Zuodzieje!!!11 Edytowane 21 sierpnia 2013 przez raven_raven Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) A chciałem Dead Space 2 ;( Edit: Polaczki żyją też w Australii http://www.kotaku.com.au/2013/08/australian-uses-ebay-to-resell-eas-humble-bundle-at-a-profit/ Edytowane 21 sierpnia 2013 przez Shankor Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 I tyle było z poprawy wizerunku EA jak nie dadzą tych gierek, teraz wszyscy będą oburzeni jak to bardzo ich EA nie okradło i skrzywdziło bo nie dali gier na drugi tydzień Cytuj
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 A to nie jest sprawa organizatora? W ogóle to było gdzieś oficjalnie powiedziane, że te gry będą? Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 To były spekulacje. Ale rozbudzone nadzieje zrobiły swoje i ludzie myślą, że im się należy bo zapłacili 15 zł za gry warte 600 zł. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Ale kto tak myśli? Bo na razie nie widzę nikogo, kto by naprawdę narzekał. Przecież ten deal był już na starcie zaje,bisty i brak bonusów tego nie zmieni, niemniej to była też niepisana tradycja, że po tygodniu coś wpadało bonusowo (a dodatkową wskazówką było modyfikowanie wpisów w steamdb) i jesteśmy po prostu zdziwieni, że tym razem tego nie ma. Nie wkur,wieni, zdziwieni, nic więcej. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) Wiem lepiej. Przecież wiadomo, że wypowiadam się w imieniu wszystkich, co kupili ten Humble Bundle. Tak tylko napisałem. Ludzie z Australii na pewno narzekają Edit: Może czekają aż pęknie 8M $ Edytowane 21 sierpnia 2013 przez Shankor Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 No hejterów nie brakuje, nie tyle tu co ogólnie. Tak samo jak przyjęło się, że po tygodniu odblokowywane są jakieś bonusy, tak samo niektórzy przyjęli, że bundle to nie akcje charytatywne, tylko sklepy z grami, tudzież okazja do zarobku na naiwniakach przez odsprzedawanie kluczy na Allegro... Jeden odsprzeda klucze na allegro, drugi będzie hejtował bundla, że bonusów nie dodali - wystarczy przejrzeć fora aby znaleźć przykłady... Brak bonusów dziwi, ale płakać też nie będę. Zresztą, niewykluczone, że coś się pojawi, tylko później niż zwykle. Ciekaw jestem czy w jutrzejszym weekly jednak pojawi się ten bundle z serią X. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) Kolejny Bundle powinien być Humble Activision Bundle. Najnowszy CoD, Diablo 3 i wszystkie Tony Hawk's (łącznie z tym odświeżonym). Inaczej nie kupię A tak poważnie to będzie im bardzo trudno przebić tą paczkę. Tygodniówki też były dobre (Anal Wake) i przeważnie bez Beat the Minimum. Edytowane 21 sierpnia 2013 przez Shankor Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Jeśli Activision zacznie sprzedawać swoje gry w korzystnych cenach z uwzględnieniem wszelkich map packów i DLC, to będzie to oznaczało, że świat się kończy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi