scuff 463 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Hatoful boyfriend wygląda znakomicie, dating sim z gołębiami Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Higurashi to już słynna VNka (pod warunkiem, że wytrzymasz z jej oprawą graficzną, bo ta jest mocno amatorska. Z naciskiem na "mocno"). KAMUI to spoko shmup, rozgrywający się na dwóch płaszczyznach (w przeciwieństwie do np. Tyriana lub tego, co grałem od CAVE - gdzie tak naprawdę ziemia i powietrze to jedna płaszczyzna), z czego rzeczy w tle nie rozwalisz z głównego działka. Sporo sobie pogrywałem w demko jakiś czas temu. Aha, i zachodnie wydanie ma tate'a (można monitor pionowo postawić), w przeciwieństwie do japońskiego oryginału(!). PS: jak to wygląda z zakupem? Jest jakieś minimum, jak w Humblu? BTA? Ustalona cena? Edytowane 16 Października 2013 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wszystkie gry będą w tej samej cenie (0,5 albo 0,75?), wybierasz sobie które chcesz, musisz kupić za minimum 1,5 czyli 2-3 gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 2 gry minimum w cenie 1,5$ i 0,75$ za każdą kolejną. Zakładam, że będzie też chwilowa okazja, żeby zakupić tylko jedną grę za 0,75$, co Groupees zwykł robić w swych ofertach. Pierwszy bonus to OST z eXceed 2nd. Mam nadzieję, że dadzą też OST z trójki. Ale gra z gołębiami to już przegięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Pamiętajcie, że wszystkie trzy eXceedy mają karty :>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Karty teraz chodzą po takich żałosnych cenach, że nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 jak kupiel indie royale to te karty chodzily po 20-50 euro centow. teraz jest gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 8-10 eurocentów max Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kupiłem te eXceedy bo lubie takie automatowe samolociki (jakkolwiek głupio by to nie brzmiało ) i wypadła mi folia za którą mi się zwróci zakup. Całkiem przyjemnie. Same gry były by naprawdę super gdyby aż taką japońszczyzną nie waliły po głowie. No ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 8-10 eurocentów max sprawdzilem i sie mylisz. karty z exceed 3rd nadal stoja sporo (taka zwykla celestia stoi teraz min 0,36 a pozostale w okolicach 0,2) tak wiec zakup choc tej czesci (imo najlepszej) sie jakos zwroci Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Karty z pierdół stoją po 6-8 centów. Karty z gier bardziej popularnych, lub z których ludzie częściej robią sobie oznaki, to zwykle 10-12 centów. Najwięcej warte są karty z nowości oraz wszelkich tego typu pierdół, których nikt nie kupuje lub nie chce, bądź też których nikt nikomu nie dał za darmo. Akurat karty z eXceeda też swego czasu sprzedałem za większe sumki, podobnie jak karty z Cherry Tree High Club, które schodziły po 0,4-0,5 euro. Teraz przypuszczam mało co się zmieniło, gdyż mimo bundla Groupees pewnie mało kto się zakupem zainteresował. "Bo japońszczyzna z power metalem", czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Steamowy Bioshock Infinite za 10$ - http://www.amazon.com/gp/product/B009SPZ11Q Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Cały czas mam problemy z płatnością na GMG. Będzie ktoś tak miły i zamówi mi Lego Pack z kodem zniżkowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Najpierw oczyść skrzynkę odbiorczą, później możemy pogadać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Sleeping Dogs Limited edition za 1.49 Gbp cena poszla w gore do 3.94 Gbpwww.gamesrocket.co.uk/download/Sleeping-Dogs-Limited-Edition.html Edytowane 19 Października 2013 przez Zaqair 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Sleeping Dogs Limited edition za 1.49 Gbp www.gamesrocket.co.uk/download/Sleeping-Dogs-Limited-Edition.html Dzieki, mam juz ograne na ps3, ale chetnie ponownie przejde. Btw. Cena juz poszla w gore do 3,49 GBP Edytowane 19 Października 2013 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 na http://groupees.com/doujin2 mozna juz kupic mniej niz 2 gry (nie wiem jak dlugo) Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ktoś płaci na GMG kartą z mbanku (mastercard debit) ? bo ja próbuję zakupić paczkę batmana i wywala mi bład karty wtf ? amazon ,play asia bez problemu łykają kartę GMG wywala ze błedny numer karty Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Ja płacę i faktycznie, nie działa. Ale używam PayPala (z tym, że tu kolejna niespodzianka: login na PayPala i konto GMG _MUSZĄ_ być takie same). Edytowane 20 Października 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja płacę i faktycznie, nie działa. Ale używam PayPala (z tym, że tu kolejna niespodzianka: login na PayPala i konto GMG _MUSZĄ_ być takie same). o qwa to kaplica .... założyłem PP ..... dodałem kartę ,ale musi przejść weryfikację więc pewnie dopiero w poniedziałek bedę mógł zapłacić .Kabaret w hooj Z tym loginem to kpina jakaś mam inny na GMG i na PP Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 W sensie musi być chyba ten sam mail, bo na paypalu nie ma loginu tylko mail (?). Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 no dokładnie dokładnie, to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jaka bzdura, faktycznie, ostatnio jak kupowałem to tego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Bzdura ten GMG taka sama jak PP ... założyłem konto na PP podpiąłem kartę .... kasę pobrali celem weryfikacji .. potwierdziłem kartę , zmieniłem hasła , pytania /podpowiedzi ... konto niby zweryfikowane ,a płatności żadnych zrobić nie moge czy to doładować kasę na PP czy zapłacić ..... ehhhh w dodatku wywala info ze konto jednak zablokowane w celach bez /do potwierdzenia danych Kupiłem bundla nietoperzy na GameFly za 5.99 funciak i bez problemu zapłaciłem kartą z mBanku , 1 minuta i gry się pobierają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 http://lowcygier.pl/promocje/pc-digital/battlefield-3-za-darmo-na-origin/ Battlefield 3 za darmoszkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi