Opublikowano 24 stycznia 201411 l http://allegro.pl/diablo-ii-2-pl-pan-zniszczenia-pc-najtaniej-i3874373642.html Słuchajcie, jak kupię sobie taką wersję Diablo II to będę mógł ją podpiąć do battle.net, by mieć cyfrową wersję? Nie mam napędu CD w kompie i właściwie mnie interesuje tylko cyfrówka, ale same klucze na allegro są 10zł drożej niż pudło .
Opublikowano 24 stycznia 201411 l tak klucz normalnie wpiszesz sobie w bnet i mozesz sciagac szkoda ze z warcraft 2 battlenet edition (lmao) tak nie mozna
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Zapomniałem tylko o czymś takim jak koszty wysyłki . Za 35 zł mogę mieć pudełko, kiedy za 30 zł są gołe klucze. Kolejnego kurzołapa na półce nie potrzebuję, więc wezmę klucz. Dzięki mimo wszystko .
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Media Markty/Saturny masz u siebie? Powinny mieć. No chyba, że nie chcesz czekać/nie po drodze Ci. No ale to i tak 5 złotych różnicy. [EDIT] Nawet nie, bo w Media tyle samo, co za klucz. Edytowane 24 stycznia 201411 l przez Accoun
Opublikowano 24 stycznia 201411 l zawsze mozesz sie z nim dogadac ze chcesz sam klucz na maila a plyte niech sobie sam wywali albo zachowa
Opublikowano 27 stycznia 201411 l kod -25% na przedpremierowy zakup titanfall'a (4YJ1J1-X6GGRM-G3FEE9) ważny do 31.01 serwis GMG
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Przez najblizsze.....niewiadomo ile czasu na GOG.com bedzie Deus Ex GOTY za 2$. [niewiadomo ile, bo GOG zastosowal system - co 1.5h jest nowa oferta, tyle ze kazdy moze odjac lub dodac 1 sekunde, jak sie gre zakupi to dodaje 3s; a juz przekroczylo 2h, lol] Takze jak ktos nie ma, to brac - dobra oferta. edit 22:51 Lol, aktualnie wg. licznika zostalo 1h 45min. Dobrze sie sprzedaje. Edytowane 29 stycznia 201411 l przez Yabollek007
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Blink BundleTier 1: minimum payment of $1.99- Gnomoria- Sideway New York- Archon Classic- Light of Altair- Bonus Game (unlocks after a ~week)Tier 2: minimum payment of $4.99- Blockland- Eldritch- Lilly Looking Through- Mutant Mudds Deluxe- Influx- Hero of the Kingdom- Bonus Game (unlocks after a ~week)Kazdy ujawniony tytul jest na Steama. http://www.blinkbundle.com/
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Humble Weekly Sale - Codemasters minimum 1$- Overlord- Overlord: Raising Hell DLC- Operation Flashpoint: Red River- Operation Flashpoint: Dragon Rising- Rise of the Argonautsminimum $6- DiRT Showdown- DiRT 3- Overlord 2
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Na dwójkę się nie skusiłem, za drogie dla mnie chyba . Aha, za moment kod na Amazon na -$5 mi minie. Podobno jest promocja na Dark Soulsy z tym kuponem i wychodzi 8 zł, więc jakby ktoś chciał skorzystać, a kuponu nie ma, to ja mogę swój oddać (w sensie nie da się go oddać, więc kupię tą grę z moją zniżką i dam kod, a chętny mi te 8 ziko odda ).
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Na chwilę obecną nie ma kluczy Dark Souls. Podobno mają pojawić się wieczorem, zaś kupon jest ważny do jutra włącznie. Chyba się skuszę, mimo problemów z G4WL. Myślałem czy nie wziąć Max Payne 3 + SP, ale i tak w to grać nie będę, więc sztuka dla sztuki nie ma sensu.
Opublikowano 3 lutego 201411 l Bonusowa gra dla Tier 1 w Blink Bundle jest "I Have No Mouth, and I Must Scream". http://www.blinkbundle.com/
Opublikowano 4 lutego 201411 l Nowy Humble Bundle https://www.humblebundle.com/ za minimum 1$- Sid Meier’s Civilization III Complete- Sid Meier’s Civilization IV: The Complete Edition- Sid Meier’s Ace Patrol- Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies- Sid Meier’s Railroads! powyzej sredniej (aktualnie 4.26$):- Sid Meier’s Civilization V- Sid Meier’s Civilization V Gods and Kings DLC powyzej 15$:- Sid Meier’s Civilization V: Brave New World DLC Edytowane 4 lutego 201411 l przez Zaqair
Opublikowano 5 lutego 201411 l Chodzą słuchy, że Green Man Gaming przeniosło nas do strefy € i przelicza ceny w proporcjach $ = €. Nie wiem jak jest aktualnie, bo strona jest aktualnie w remoncie. Jeśli mieliście GMG Credit to został on zresetowany, chociaż strona mówi, że przywrócą zabrane kwoty.
Opublikowano 5 lutego 201411 l Ja tam widzę ceny w funtach. Co do GMG Credit, to niczego nie resetują, tylko konwertują waluty - niestety niekoniecznie na korzyść usera. Tak czy inaczej, przykre.
Opublikowano 5 lutego 201411 l Strona wstała, faktycznie są funty, na szczęście nie ma przelicznika 1 do 1. Chociaż taki Max Payne 3, który w promocji kosztował $4,99 (ok. 15.49 zł) teraz kosztuje 3,74 funta (ponad 23 zł). I tak wychodzimy na minus :<
Opublikowano 6 lutego 201411 l W dniu 5.02.2014 o 12:49, Suavek napisał(a): BNW było niedawno za 20zł. Jeśli ktoś ma resztę gier to żadna okazja. No właśnie nie mam nic z tego bundla. Więc jak bym chciał kupować Civ 5 od zera (pdst/Gold + BNW) to cena $15 jest całkiem przyjemna
Opublikowano 6 lutego 201411 l W dniu 3.02.2014 o 22:48, kubicz napisał(a): Bonusowa gra dla Tier 1 w Blink Bundle jest "I Have No Mouth, and I Must Scream". http://www.blinkbundle.com/ A Tier 2 dostal "Astro Tripper".
Opublikowano 6 lutego 201411 l http://www.indiegala.com/ interstellar marines i rush bros całkiem dobre, jak na dolara.
Opublikowano 6 lutego 201411 l W dniu 6.02.2014 o 01:42, Kazuun napisał(a): W dniu 5.02.2014 o 12:49, Suavek napisał(a): BNW było niedawno za 20zł. Jeśli ktoś ma resztę gier to żadna okazja. No właśnie nie mam nic z tego bundla. Więc jak bym chciał kupować Civ 5 od zera (pdst/Gold + BNW) to cena $15 jest całkiem przyjemna Bierz nawet się nie zastanawiaj mam w civ 5 łącznie na steamie 1000 h i nie ma innej lepszej strategii
Opublikowano 6 lutego 201411 l W dniu 6.02.2014 o 01:42, Kazuun napisał(a): W dniu 5.02.2014 o 12:49, Suavek napisał(a): BNW było niedawno za 20zł. Jeśli ktoś ma resztę gier to żadna okazja.No właśnie nie mam nic z tego bundla. Więc jak bym chciał kupować Civ 5 od zera (pdst/Gold + BNW) to cena $15 jest całkiem przyjemna Bardzo przyjemna cena. Na dodatek zdecydowanie adekwatna do ilości dobra, jakie niesie ze sobą ta gra. Brać i się nie zastanawiać za długo. Tylko ostrzegam: ta gra potrafi przenosić w czasie, niszczyć związki, zawalać studia i kraść sen. Włączasz o 16 i chwilę później jest 2 w nocy.