raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://allegro.pl/diablo-ii-2-pl-pan-zniszczenia-pc-najtaniej-i3874373642.html Słuchajcie, jak kupię sobie taką wersję Diablo II to będę mógł ją podpiąć do battle.net, by mieć cyfrową wersję? Nie mam napędu CD w kompie i właściwie mnie interesuje tylko cyfrówka, ale same klucze na allegro są 10zł drożej niż pudło . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 tak klucz normalnie wpiszesz sobie w bnet i mozesz sciagac szkoda ze z warcraft 2 battlenet edition (lmao) tak nie mozna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zapomniałem tylko o czymś takim jak koszty wysyłki . Za 35 zł mogę mieć pudełko, kiedy za 30 zł są gołe klucze. Kolejnego kurzołapa na półce nie potrzebuję, więc wezmę klucz. Dzięki mimo wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Media Markty/Saturny masz u siebie? Powinny mieć. No chyba, że nie chcesz czekać/nie po drodze Ci. No ale to i tak 5 złotych różnicy. [EDIT] Nawet nie, bo w Media tyle samo, co za klucz. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 zawsze mozesz sie z nim dogadac ze chcesz sam klucz na maila a plyte niech sobie sam wywali albo zachowa Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 kod -25% na przedpremierowy zakup titanfall'a (4YJ1J1-X6GGRM-G3FEE9) ważny do 31.01 serwis GMG Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Przez najblizsze.....niewiadomo ile czasu na GOG.com bedzie Deus Ex GOTY za 2$. [niewiadomo ile, bo GOG zastosowal system - co 1.5h jest nowa oferta, tyle ze kazdy moze odjac lub dodac 1 sekunde, jak sie gre zakupi to dodaje 3s; a juz przekroczylo 2h, lol] Takze jak ktos nie ma, to brac - dobra oferta. edit 22:51 Lol, aktualnie wg. licznika zostalo 1h 45min. Dobrze sie sprzedaje. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Yabollek007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Blink BundleTier 1: minimum payment of $1.99- Gnomoria- Sideway New York- Archon Classic- Light of Altair- Bonus Game (unlocks after a ~week)Tier 2: minimum payment of $4.99- Blockland- Eldritch- Lilly Looking Through- Mutant Mudds Deluxe- Influx- Hero of the Kingdom- Bonus Game (unlocks after a ~week)Kazdy ujawniony tytul jest na Steama. http://www.blinkbundle.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Humble Weekly Sale - Codemasters minimum 1$- Overlord- Overlord: Raising Hell DLC- Operation Flashpoint: Red River- Operation Flashpoint: Dragon Rising- Rise of the Argonautsminimum $6- DiRT Showdown- DiRT 3- Overlord 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Kto nie grał w Overlordy to polecam :> Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na dwójkę się nie skusiłem, za drogie dla mnie chyba . Aha, za moment kod na Amazon na -$5 mi minie. Podobno jest promocja na Dark Soulsy z tym kuponem i wychodzi 8 zł, więc jakby ktoś chciał skorzystać, a kuponu nie ma, to ja mogę swój oddać (w sensie nie da się go oddać, więc kupię tą grę z moją zniżką i dam kod, a chętny mi te 8 ziko odda ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na chwilę obecną nie ma kluczy Dark Souls. Podobno mają pojawić się wieczorem, zaś kupon jest ważny do jutra włącznie. Chyba się skuszę, mimo problemów z G4WL. Myślałem czy nie wziąć Max Payne 3 + SP, ale i tak w to grać nie będę, więc sztuka dla sztuki nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bonusowa gra dla Tier 1 w Blink Bundle jest "I Have No Mouth, and I Must Scream". http://www.blinkbundle.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Nowy Humble Bundle https://www.humblebundle.com/ za minimum 1$- Sid Meier’s Civilization III Complete- Sid Meier’s Civilization IV: The Complete Edition- Sid Meier’s Ace Patrol- Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies- Sid Meier’s Railroads! powyzej sredniej (aktualnie 4.26$):- Sid Meier’s Civilization V- Sid Meier’s Civilization V Gods and Kings DLC powyzej 15$:- Sid Meier’s Civilization V: Brave New World DLC Edytowane 4 Lutego 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To BNW za $15 kusi... oj kusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 BNW było niedawno za 20zł. Jeśli ktoś ma resztę gier to żadna okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Chodzą słuchy, że Green Man Gaming przeniosło nas do strefy € i przelicza ceny w proporcjach $ = €. Nie wiem jak jest aktualnie, bo strona jest aktualnie w remoncie. Jeśli mieliście GMG Credit to został on zresetowany, chociaż strona mówi, że przywrócą zabrane kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja tam widzę ceny w funtach. Co do GMG Credit, to niczego nie resetują, tylko konwertują waluty - niestety niekoniecznie na korzyść usera. Tak czy inaczej, przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Strona wstała, faktycznie są funty, na szczęście nie ma przelicznika 1 do 1. Chociaż taki Max Payne 3, który w promocji kosztował $4,99 (ok. 15.49 zł) teraz kosztuje 3,74 funta (ponad 23 zł). I tak wychodzimy na minus :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 BNW było niedawno za 20zł. Jeśli ktoś ma resztę gier to żadna okazja. No właśnie nie mam nic z tego bundla. Więc jak bym chciał kupować Civ 5 od zera (pdst/Gold + BNW) to cena $15 jest całkiem przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Civ5 swego czasu rozdawali za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Bonusowa gra dla Tier 1 w Blink Bundle jest "I Have No Mouth, and I Must Scream". http://www.blinkbundle.com/ A Tier 2 dostal "Astro Tripper". Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 http://www.indiegala.com/ interstellar marines i rush bros całkiem dobre, jak na dolara. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 BNW było niedawno za 20zł. Jeśli ktoś ma resztę gier to żadna okazja. No właśnie nie mam nic z tego bundla. Więc jak bym chciał kupować Civ 5 od zera (pdst/Gold + BNW) to cena $15 jest całkiem przyjemna Bierz nawet się nie zastanawiaj mam w civ 5 łącznie na steamie 1000 h i nie ma innej lepszej strategii Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 BNW było niedawno za 20zł. Jeśli ktoś ma resztę gier to żadna okazja.No właśnie nie mam nic z tego bundla. Więc jak bym chciał kupować Civ 5 od zera (pdst/Gold + BNW) to cena $15 jest całkiem przyjemna Bardzo przyjemna cena. Na dodatek zdecydowanie adekwatna do ilości dobra, jakie niesie ze sobą ta gra. Brać i się nie zastanawiać za długo. Tylko ostrzegam: ta gra potrafi przenosić w czasie, niszczyć związki, zawalać studia i kraść sen. Włączasz o 16 i chwilę później jest 2 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi