Czoperrr 5 120 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Rozdawania gier na GOG.COM ciąg dalszy. Wieczorkiem wpadł Torchlight, a aktualnie za free jest ALAN WAKE: AMERICAN NIGHTMARE. Brać, póki czas. Ważne jeszcze niecałe 30 minut. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 preorder na wiedzmina 3 na gog.com w euro... poczatek konca? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 chyba najlepsza cena na civ5 z dodatkami http://www.macgamestore.com/product/3172/Civilization-V-The-Complete-Edition/ z tego co czytalem dziala tez na pc Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Humble 2K Bundle - https://www.humblebundle.com/ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 HOLY SHIT. Całkiem fajna paczuszka. Spec Opsa nie kojarzę specjalnie, ale każda pozostała gra jest warta uwagi w większym lub mniejszym stopniu. Przeważnie w większym lub dużo większym BS1, BS2, podrzędny XCOM i Mafia 2 zakupione Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Spec Ops ma bardzo dobry wątek fabularny. Niestety sama gra monotonna i nudna jak flaki z olejem. Zakładam, że tydzień pewnie dodadzą w bonusach Duke Nukem Forever albo Borderlands. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Po co takie bundle wychodzą? Potem janusze rzucają się, że każdy kolejny jest słaby bo nie dali nowego bioszoka za dolara ;/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Też nie kumam. Mało tego, nie rozumiem zachwytu tym bundlem, bo 2K ma świetne promocje dość regularnie . Te wszystkie gry (prócz Infinite) dało się wyrwać w dobrych cenach już 100 lat temu. Wkurza mnie też, że HIB odszedł od swoich pierwotnych zasad. "DRM-free, cross-platfrom and helps charity". Pamiętacie? I same świetnie indie gierki. Niektóre nawet ekskluzywne wersje na Linuksa miały w HIB-ie (Torchlight!). A teraz i tak wszystko windows-only, nie wszystko drm-free, gierki dla Januszy, ehh. W sumie to dość dobre okazje są, trochę przegiąłem z tym, że to wszystko już było. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Wszystko już prawie mam, prócz Mafii 2 i Xcom, więc "bundel" dla mnie słaby. Poczekam tydzień, ale i inne gry 2k, również posiadam. Typowy bundle dla Januszy, którzy za dolara chcą mnóstwo gier AAA. Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Nie odszedł od swych pierwotnych zasad, tylko poszerzył ofertę. Humble Indie Bundle nadal przecież są wydawane i tam ZAWSZE dostajesz oprócz kluczy także gry DRM Free w wersjach na Win, Linux i Mac. I chyba nie powiecie, że ostatnie pełnoprawne Indie Bundle były aby słabe? Bundle większych producentów czy jakieś tematyczne to też ciekawa odskocznia. W końcu do kupna nikt nie zmusza, a jest to też niezła okazja do nadrobienia zaległości. Z obecnego 2K interesował mnie tylko The Bureau i Darkness II, ale dałem powyżej BTA, choć miałem z niej wszystko oprócz Mafii. Mimo wszystko oferta dobra, więc nie ma co sknerzyć. I nie cudujcie już z tym "helps charity", bo i tak każdy by chciał płacić jak najmniej za jak najwięcej. Wczoraj nawet wyczytałem, że cebulaki takie patenty opracowały, że kupują sterty bundli za 0,01$ żeby zaniżać średnią... Na szczęście w obecnym przypadku ta od wczoraj skoczyła w górę. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Też nie kumam. Mało tego, nie rozumiem zachwytu tym bundlem, bo 2K ma świetne promocje dość regularnie . Sęk w tym Raven, że jak ograło się BioShocki na konsoli to trochę ciężko się potem zmusić do zakupu na Sale. Na Wishliście leżały od dawna, w koszyku kilka razy ale nigdy nie było tego finalnego clicka w "Checkout". A teraz się jakoś skusiłem mimo ze pewnie nigdy nie odpalę już ich Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 hmm zdaje sie ze klucze steam sa od dolara a bundle mozna kupic od 1 centa wiec czasem niektore z tych gier nadal sa drm free (tutaj np bioshock 1 z tego co widze) osobiscie kupilem za tego dolca bo bioshock 2 imo beznadziejny a mafie 2 za darmo rozdawali. obstawiam ze dodadza civilization 5 jako bonus zeby nakrecic ludzi na dodatki. Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Niby był już Sid Meier's Bundle od HB. Dlatego prędzej bym się spodziewał Borderlands 1 lub 2 (właśnie żeby nakręcić na dodatki), albo Duke Nukem Forever (bo mało kto by to kupił normalnie). Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Wiekszosc mam (nawet te za 20$) ale spec ops i mafia 2 nie...a chcialem ostatnio w mafia zagrac. Warte dla mnie Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Pre-order Gods will be watching na GOGu za 9 dolarów, premiera 24 lipca. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 (edytowane) na humble store w ramach "DRM FREEDOM sale" rayman origins za 2.49 euro requires 3rd party dm: uplay ktos moze mi wyjasnic co znaczy wtedy ten drm w tytule sale? Edytowane 14 lipca 2014 przez Gattz Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 https://www.humblebundle.com/flash nie wiem ale codemasters ma flash bundle Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 X-Com complete pack doszedl do 2k humblebundle Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 Pomijając spinoffy, stare Xcom świetne gry, w które nikt nie zagra... "bo stare", "bo brzydkie", "bo kart nie mają"... Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Pomijając spinoffy, stare Xcom świetne gry, w które nikt nie zagra... "bo stare", "bo brzydkie", "bo kart nie mają"... ejjjj no wiesz akurat teraz mam już wszystkie X-Com na Steam i żadnego jeszcze nie odpaliłem, moze zacznę od początku Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Czy tylko dla mnie X-com: terror from the deep był piekielnie trudny? Na samą myśl o zagraniu ponownie mam ciary. Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Był trudny. Osobiście nadużywałem save-load, jeśli coś nie szło po mojej myśli. Podobno jedną z lepszych "taktyk" jest wysyłanie mięsa armatniego w późniejszych fazach gry. Tj. żołnierzy, których jedynym zadaniem jest rozpoznanie terenu i zgon. Osobiście nigdy tak nie potrafiłem - zawsze trenuję elitę w tego typu grach i nie dopuszczam opcji, że któryś weteran mi zginie. Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 A ja kupiłem The Fail parę miesięcy temu za 3$ ... Fajny bundle, ale szkoda, że pierwszy Deus Ex w progu za 15$. Kompletnie bez sensu. Daliby za BTA i mnóstwo szaraków by może wreszcie doceniło najlepszą grę "ever". Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Panowie jakiś kretyn z banku zablokował mi możliwość dodania karty do paypala , mam na paypalu pieniądze ale nie mogę kupić humbla.Czy jest jakiś wałek żeby to obejść? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi